Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel24

chciałbym tu spotkać fajną, normalną dziewczyne z którą bym mógł fajnie pogadac

Polecane posty

oO musze to obadac:D w sumie w srodku jest we mnie sporo z dziecka:D ciesze sie z roznych glupot:D ale lubie to w sobie:D aa nie mowiles ze jestem gruba, ale ja chcialam uprzedzic twoje ewentualne domysly :classic_cool: :P

Gość ja pogadam....
12187787 CZEKAM NA GADU GADU

to czemu te solarki mają chłopaków, mężczyzn ? a te szare dziewczyny nie? Wyjdz na ulice i naucz się patrzeć, normalnych dziewczyn jest bardzo duzo, tylko.. naucz się patrzeć :) Jak widać ty też dostrzegasz tylko różowe barbie :O

Aden -> oko moze i przykuwa, ale na chwilke. Potem budzi u normalnych facetow smiech. Kiedys zostalam poderwana przez faceta w restauracji tylko dlatego, ze siedzac z kolezanka i zajadajac sie pizza bardzo duzo sie usmiechalam i bylam radosna. Niby niewiele, ale jemu to wystraczylo. Mnie to tez zdziwilo, ale bylo to bardzo sympatyczne. I nie potrzebowalam do tego solarium, tipsow czy mega makijazu. Wrecz bylam ubrana na sportowo, bo po jedzeniu wybieralam sie na kregle. Jak widac zwykly usmiech czasem wystraczy :)

Gość if youre 555 them im 666
A skąd jesteś, Danielu?

Daniel-dzięki :) 🌻 jakbyś mnie znał to byś zmienił zdanie ;) ja nigdy nie będe miała chłopaka ;[ żaden ze mną nie wytrzyma,bo nie spełnie jego seksualnych potrzeb

Gość ja pogadam....
ODEZWIESZ SIE NA GG? NIE MAM ZWYCZAJU PISAC NA KAFE O SOBIE, NR CI PODALAM WYZEJ

Gość if youre 555 them im 666
A skąd jesteś, Danielu?

szare myszki są najlepsze :) a solarki mają facetów ale z reguły samych penerów, dla których liczy sie, że sie pokaże z taką laską a nie dlatego, że cos czuje do niej...

Panna.. no i super:) ja tez sie jakos specjalnie nie stroje, wrecz ostatnio zrezygnowalam z prostownicy na rzecz dobra moich wlosow i teraz falują sie jak lubią :) trudne to bylo , bo lubialam moje druty i wydawaly mi sie ladniejsze no ale :D

Gość ja pogadam....
DANIEL>>>>>>>>>>>CZY ZAUWAZASZ MOJE POSTY????

Gość
Wdzięk i wesołość przykuwa uwagę.

Gość Coimbraa
Dear Daniel:)Nie ukrywam,że zainteresował mnie temat.Fajnie,że masz jeszcze wiare w to,że kiedyś spotkasz fajną,normalną dziewczyne,taką o której marzysz...i być może będzie to i tu na Kafe:)Wlecze się chyba od początku wątek panny wytapetowanej,tipsiary chodzącej na solarium...Tak się jakoś złożyło,że stereotyp za sobie wiele takich panien niesie:)Często mi się zdarza obserwować takie kobiety i niestety wiele z nich nie ma nic ciekawego do powiedzenia-a szkoda.Ja należe do osób dość mocno tolerancyjnych,nie przeszkadza mi wiele rzeczy...Żyje i pozwalam żyć innym:)Znam wiele osób,które również dbają o siebie zewnętrznie a są do tego zadbane jeszcze"wewnętrznie".Jak sam napisałeś,jesteś człowiekiem z zasadami,zatem jakie one są:)?Co Cię tak bardzo razi,co odrzuca i wyklucza ewentualną znajomość u pannie:)Trochę to brzmi rygorystycznie.Nie mówi,że akceptuje wszystko,bo tak nie jest...Ale wsród takich ładnych panien,też może być normalna laska,myśląca podobnie o przyszłości jak Ty,będąca normalną dziewczyną,z dobrym serduszkiem i fajnym pomysłem na siebie i życie... Dawać szanse wszystkim:),amen:)

Gość cukier-puder20
Wiesz daniel, że jesteś taki pocieszny:) mało spotyka sie facetów o takich poglądach i to jeszcze na kobiecym forum:)

Gość ja pogadam....
AUTOROWI CHYBA ZBYTNIO NIE ZALEZY NA ZNALEZIENIU PRAWDZIWEJ I NORMALNEJ KOBIETY, PODALAM MU NR GG A ON NIC NIE NAPISAL, CZYZBY PROWO?

Gość ja pogadam....
CAPSEM PISZE zeby nasz autor dostrzegl t5o co pisze

zaraz ci napisze na gg :) ja jestem z Chorzowa milky way -> boję sie Ciebie :) szara myszke miałem jedną a barbie wcale :)

żadne provo :P coimbraa -> amen :) ja pogadam -> widzę Cię cały czas :) aden -> jak się idzie na schodową w BB ??

hmm wiesz gdzie jest rynek prawda?:) jak z Zamkowej skrecasz..idziesz ul. wzgorze i skrecasz w lewo:) pieknie tam jest ❤️

Gość bejbi its me
jak chcesz możesz sprawdzić czy jestem normalna, bo trudno mi to okreslić :D