Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gg..

jakies fajne konkursy

Polecane posty

Gość gg..

w jakich konkursach bierzecie udzial i czy udalo wam sie cos wygrac podajcie jakies fajne konkursy prosze

Gość gg.
brałam udział w seks rekordach , ale nie odniosłam tam sukcesu. więc więcej tam nie wezme udziału

hej super konkursy są na www.hapnij.pl Grasz w ilu chcesz i o jakie nagrody chcesz:) polecam

Gość bambuska
ja znalazłam fajny konkurs na facebooku https://www.facebook.com/winoMonteSanti/app/1 588133178161628 trzeba tylko wypełnić ankietę w aplikacji i poczekać na ogłoszenie wyników, w sumie aż 1000 zestawów do zgarnięcia więc są duże szanse na wygraną, tylko ważne żeby wchodzić do tej ich aplikacji fejsbukowej z komputerów, bo na smartfonach nie działa.

Gość gość
Właśnie zajrzałam tam i wypełniłam ankietę :) Lubie dobre winko i po cichu liczę , że będę degustatorką tego własnie ;)

Gość gajkapajka
ja teraz biorę udział w konkursie, gdzie do wygrania są kosmetyki oeparola. Wystarczy wejść na stronę mocmalychrzeczy.pl wysłać zdjęcia i opisaniem które „małe” i z pozoru nieistotne rzeczy w Twoim życiu sprawiają, że czujesz się silna i wyjątkowa na co dzień! Do wygrania są dermokosmetyki oeparola, uwielbiam je bo sama od dłuższego czasu z nich korzystam.

Gość jekiełka
a ja staram się teraz rozkręcić imprezę z Barmańską, w całej akcji chodzi o zorganizowanie biforka z Barmańska, można zgarnąć 5 butelek Barmańskiej i imprezowe gadżety, a jedyne co trzeba zrobić to urządzić bifor w piątek 9 czerwca o godzinie 20:00. Wystarczy tylko na FB utworzyć publiczne wydarzenie, zaprosić na nie min. 35 znajomych, wkleić link w formularzu rejestracyjnym do tego wydarzenia i… czekać :D Bardzo fajna akcja, ja już utworzyłam wydarzenie.

Gość brutka
ja teraz chcę zostać ambasadorem marki wystarczy tylko zarejestrować się na www.santefitnaturalnie.pl i napisać dlaczego jestem fit, do wygrania jest aż 900 zestawów więc szanse są naprawdę duże na wygraną.

Gość tulinkaa
A ja bym najchętniej teraz wyjechała gdzieś w góry dlatego teraz znalazłam konkurs z grzańcem Zbójeckie Grzane www.facebook.com/pokochajgoracozbojeckiegrzane wystarczy tylko zrobić zdjęcie, które pokazuje ekipę znajomych ze Zbójeckim Grzanym, opublikowanie go na Fb lub Ig z #tagiem - #pokochajgoraco. Do zgarnięcia są po 3 butelki grzańca a za pierwsze miejsce wyjazd.

Gość gość
Tutaj można wylicytować fajne rzeczy na tej stronie, ta czapka jest akurat za stylizacje i macie na to ewentualnie jeszcze tydzien, ale aukcje są tam często i można wygrać fajne rzeczy :) punkty są nie tylko za stylizacje, za komentarze np też. https://kobietamag.pl/auctions/aukcja-trendy-czapeczka-marki-lee/

Gość gość
Ja teraz biore udział w tym konkursie inposta - https://naszczycie.inpost.pl/ i tutaj moim zdaniem bardzo się opłaca wziąć udział bo nagród jest dużo i są bardzo wartościowe

Gość gość
Ja widzialam ostatnio ze https://www.amundsenphotoawards.pl/ bardzo fajny konkurs organizuje. Do wygrania sa nawet warsztaty fotograficzne na ktorych mi bardzo zalezy wiec wyslalam pare zgloszen :D

Gość gość
Dawno nie startowałam w żadnym konkursie :( tylko praca i praca człowiek zapomina zupełnie o przyjemnościach