Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna nieśmiała232323

Faceci którzy mają wyżeźbione ciało są słabi fizycznie!!

Polecane posty

Zawsze podobali mi się wielcy faceci,dobrze umięśnieni i tak żeby było to widać i zazwyczaj z takimi się spotykałam,ostatnio poznałam pewnego olbrzyma który był naprawdę wielki ale nie miał kaloryfera,ale jest naprawdę duży,po prostu taki misiek z niego,poszliśmy na dyskotekę,miałam pecha bo spotkałam swojego eks no i sie zaczęło,że chce do mnie wrócić i takie tam,mój misiek cerpliwie to znośił do czasu kiedy mój eks nie zaczoł mnie wyzywać od łatwych co sie puszcza z taką tłustą świnią itp,wtedy mój misiek wstał i jedną ręką złapał go za koszulkę i po prostu wyrzucił go z dysku,byłam w szoku bo myślałam że mój eks będzie się bronił,nawet ja go już wyżucił to mój eks chciłl mu przywalić ale po prostu misiek znów go złapał i nim po prostu rzucił jak worekiem ziemniaków,kurcze ale byłam w szoku bo myślałam zawszenże jak facet jest wyżeźbiony to ma siłe ale okazuje sie że to są po prostu trochę mięśni bez tłuszczyku które posiada każdy facet!!

Gość zacc
wyrzeźbione... Tak, widzimy.

Gość wiadomo ze silniejszy jest
facet ktory ma mase a nie rzezbe.. ogladalasz kiedys silaczow na tvnie?

ja nie lubię przemocy ,dlatego nie interesuje sie męskimi sportami,mnie zawsze sie wydawało że taki facet jest po prostu gruby,mój misiek też ma mały brzuszek ale jeszcze z żadnym facetem nie czułam sie tak dobrze,uwielbiam jak mogę sie do niego przytulić bo czuję się wtedy bezpieczna,już nigdy więcej jakiś wyżeźbionych chudzielców!!!

Gość nie znasz się
Obejrzyj MMA albo K1 - takie "miśki" jak ten twój są zwykle zdrowo obijani przez mniejszych. Ten twój eks "rzeźbiarz" to narcyz z siłowni - dużo mięśni ale zero techniki :P

buahaha juz ja widze jak kolezanka siedzi na necie i szuka na google: mma k1 misiek :D:D:D:D ciezko jest wyrzezbionym, bo oni przewaznie sa wiecznie na diecie. a misio je miesko. miesko = sila. nie wspominam o koksach, nie ten temat.

Gość ale masz babo dylematy
nie dość że analfabetka z Ciebie to jeszcze prowadzasz się z pustakami i oceniasz ich nie wg charakteru ale rzeźby

Gość 8mila
to,ze facet jest napakowany nie oznacza ,ze jest silny fizycznie bardzo czesto jest tak,ze nalykaja sie czegos co powoduje ,ze puchna a miesnie jak byly slabe tak pozostaja,hehe

Gość nie znasz się
zbliża się konfrontacja strongmana Pudziana z bokserem Najmanem - wg teorii "masywniejszy jest silniejszy" Najman powinien zostać zmieciony z ringu (czy gdzie tam będą walczyć). Słowo klucz - Bob Sapp i jego "osiągnięcia"

nieśmiała232323, zamiast do szkoły to chyba też na dysk się chodziło, bo zarówno gramatyka i ortografia godna analfabety. O merytorycznej części zagadnienia nie wsopmnę.

Gość danie danina
ja mam wyrzeźbioną siłę charakteru(bom rzeźbiarz)...yyy czy jakoś tak...i przyfansolić potrafię też

Gość danie danina
aa i żeby nie było...chwalę się

Gość a niedługo Adamek Gołota...
..no i Andrew dostanie od Adamka po buzi mimo że jest naturalnie 25 kg cięższy i dużo silniejszy :)

Gość ewrew
co za pustak z autorki :D chyba ze to prowo :o

Dlatego zawsze uważałem, że na pierwszym miejscu jest masa. A co mi tam z wyrzeźbionego ciała. Ja akurat nie jestem wysoki ale masywny i właśnie przymierzam się na Judo, Aikido lub Boks Tajski

Gość pol na pol i
to zalezy, sa miesniaki co to zasapia sie a sa silni i mocni :classic_cool: