Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sikorek78

CZARY

Polecane posty

Witam. Zaczarowałem żonę 12 lat temu, a po 2 latach wzieliśmy ślób. 3 lata temu zaczarowałem następną koleżankie tym samym zaklęciem. Obecna moja sytuacja wygląda tak: Żona nakryła nas z Tą koleżanką na.....wiadomo... i powiedziała że mi wybacza. że niewie co ją przy mnie jeszcze trzyma, dowiedziały się o sobie, poznały i porozmawiały o mnie, a to wszystko obruciło się przeciw mnie bo i jedna chce byc ze mną i druga i krzywdze obie te osoby, a ja czuje się jakbym był bez duszy, jakby bóg mnie opuscił. Załamany, zagubiony, beż życia, bez uśmiechu, nic mnie nie cieszy, nawet myślałem o najgorszym żeby uciec od tego, jakbym nosił w sercu ciężar 5 ton, niewyobrazalnie sie czuje jakbym nie był sobą, jakby diabeł, szatan zaglądał mi w serce i mówił mi co mam robić, chciałbym pozbyć się tego ciężaru i uwolnić się od TEGO ale niewiem jak..... Gdy jest jakaś bratnia dusza żeby mi w jakiś sposób pomóc to BŁAGAM POMOCY bo niewiem co zrobie ze sobą. A wszystkim którzy chcą uprawiać czary radzę: zastanówcie się 200 razy zaczem cokolwiek uczynicie w tym kierunku żeby was taki sam los nie spotkał co mnie, bo MIŁOŚĆ to nie czary tylko bóg!!!!! To samo przyjdzie, a jak ktoś chce na skruty to niech prubóje, tylko musi liczyć się z konsekwencjami, bo szatan niczego za darmo nie daje!!!!! A przyjdzie taki czas że zgłosi się po należna zapłate. Jeśli jest ktoś kto mógłby mi pomóc to krzycze RATUNKU!!!!

Po prostu chciałem zażartować i rozkochać bo była ładna, nie liczyłem się z konsekwencjami. Znalazłem starą ksiege na strychu u dziadka i stało się.... Obruciło się przeciwko mnie, a teraz szukam ratunku bo zwariuje albo sobie coś zrobie... Pozdrawiam.

Gość ło matulu droga
ślób wziołeś a słofnika nie kópiłeś

Gość Malwina22
sikorek78 jestes jeszcze??

Malwina22 ja czasem tylko tu zaglądam bo z czasem nie bardzo... myślałem że tu pomoc znajdę ale daremnie... Pozdrawiam.

Gość ciekawa bardzo jadwiga
serio masz problem czy sie zbijasz? na forum gazety znajdziesz osobe ktora sciaga klatwy lilith co to było za zaklecie same słowa czy jakies rytuały?

Gość tutsi postrach mezczyzn
ludzie wierzycie w takie gowna?

Gość cotooktoto
całkiem możliwe

Gość był taki topik o facecie
co mial dwie żony, moze Ty sprobuj też, zawsze którąś glowa nie boli;)

Gość taki Jakub na przykład
miał chyba z osiem czemu Ty nie mozesz mieć dwie? co nie?

Tak naprawdę to nikt się nie zglosił po zapłatę bo takiego kogoś nie ma, więc nie masz się czego bać. Inna sprawa, że krzywda wyrządzona innym zawsze się mści, potraktowałeś człowieka przedmiotowo dla własnej przyjemności i teraz się wraca, niestety.

CIEKAWA BARDZO JADWIGA- naprawde mam problem, to były same słowa wypowiedziane w pełni ksieżyca patrząc w oczy osobie którą chcesz zauroczyć, tylko nie wiedziałem że to będzie takie silne, a księge jak wspomniałem znalazłem mając 16 lat na strychu dziadka, prawie zniszczona, gdybyś mogła daj mi namiary na forum na tą osobę o która może mi pomóc. Dziękuje. tutsi postrach mężczyzn- jeśli nie wierzysz ja Ciebie nie zmuszę do zmiany decyzji..... A JA BYM CHCIAŁA- jeśli nie wierzysz w zapłate i inne podobne sprawy naziemne proponuje Ci Abyś przeczytała książkie na faktach autentycznych przez kobietę , która została porażona przez pioruna, miała 95% poparzenia i przeżyła ale była TAM , ta książka została potwierdzona przez duchownych opisuje o tym jak to jest TAM, i jak rozmawiała z BOGIEM, o swoich przeżyciach na tamtym świecie. Jeśli będziesz zainteresowana podam Ci tytuł. Nie musicie mi wierzyć! Ja o to nie prosze! Proszę tylko o pomoc jesli ktoś jest w stanie... Pozdrawiam...

Gość eeh chlopie a juz myslalam
ze ty na powaznie piszesz. Ile masz lat ze takie sobie jajca robisz? Dysgrafia nie usprawiedliwia wypisywania bzdur.

jakby we mnie piorun strzelił, to bym różne rzeczy widziała, mózg ludzki nie takie cuda potrafi :D księża to sobie różne rzeczy mogą potwierdzać - w końcu mówimy o facetach, którzy czasem i parę razy w tygodniu zamieniają wino w krew Jezusa :)

Gość księża nie tylko wino
w krew zamieniają, ale też datki wiernych potrafia przemieniać w wino i dziwki... Czary, panie.

Gość ignoranci
nie wszystko da sie pojac logika... autorze jutro do Ciebie napisze na maila... postaram się pomoc :)

Gość ciekawa bardzo jadwiga
odezwij sie do mnie na maila ariadna2222@gazeta.pl dam ci namiary na tą osobe :D

Szanowni Państwo.... Problem mój był i nadal jest powarzny, bo wiele kobiet tak robi, nie oszukujmy się.... Nie wierzycie w zabobony to czemu jak kobieta ma okres to z ciasta robi się zakalec, lub weki się nie zawekują? Nasze babcie wierzyły w takie rzeczy że ktoś popatrzy na cielaczki młode, zauroczy je to pozdychają????? Do tej pory tak jest ale.... Takrze nie mówcie że to bzdury... Na chwilę obecną znalazłem ratunek od tego typu rzeczy... Jest odtrutka ale czy skuteczna??? Niewiem, bo czekam na kuriera... Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, to zapraszam na maila: sikorek78@wp.pl Ps: Na razie podchodziłem sceptycznie do tego typu rzeczy, lecz początkowe zaklęcie od wróżki - PRAWDZIWEJ pomogło w jakimś stopniu..... Pozdrawiam.

Gość Panie sikorek nie ma
faktow nie autentycznych !!!!

Gość diabelski marzyciel
podnosze bo fajny temacik ktos właśnie usunął "pakt z diabłem"

Gość annaBanna
Zaczaruj trzecia a moze czwarta itd...

Gość Nie bedziemy się tu spierać
Czy to może być prawda, czy nie, bo to kwestia wiary czy doświadczenia czegoś, co jest niepojęte. Z tego, co mi wiadomo z programów traktujących o czarach, w takich sytuacjach jak Twoja może pomóc jedynie doświadczony egzorcysta, niekoniecznie duchowny, bo są też egzorcyści świeccy.

Gość Nie będziemy się tu spierać
To nie klątwa, jak ktoś wyżej tu sugeruje, tylko opętanie.

Gość to okropne ...
:(