Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fly and fly u can do it

Od 2ch dni nie okdpisal na smsa won z takim chamem i prostakiem

Polecane posty

mozlwe ze mu sie nie podobalam bo waze 50 kg a jego eks 70 . sam to zaznaczyl. ale wypada odpisac z grzecznosci i niepotrzebnie tyle razy sie ze mna spotykal. trzeba bylo od rauz pwoeidziec ze nie am sensu

Gość hehehe poprostu chłopak
zauważył że jesteś lekko pustawa :D Chwała mu za to. Jak on by odpisał ona odpisała by mu znów. itd itd. A może już od początku odpisywał i umawiał się z nią tylko i wyłącznie z grzeczności bo mu żyć nie dawała? I się męczył borok udawając miłego...

hmmm.. gratuluję umiejętności... ale chyba nie zazdroszczę ;) :classic_cool:

to jest prawda... powinien odpisac :) ale nie wyzywajmy sie tak nad Bogu ducha winnej 70kilogramowej 18stce... prosze ;)

Gość pewnie mu się nie podobała
e tam... wiesz mogłaś mu się zwyczajnie z facjaty nie podobać. Ludzie mają różne gusta.

A może on był feederem, czy jak to po polsku - dokarmiaczem? :D

do przyglupa heheh chlopak_ to on nagal na spotlkania debilu a nie ja.on chcial sie spotykac i propoowal spotkania

wlasnie o facjacie mowil ze jest cyt"sliczna" ale ze powinnam przytyc haha to mnie rozbawilo bo nie wygladam jak anoreksa widac koles lubi obfitsze ksztalty.

spotkaliamy sie 6 razy z jego inicjatywy. moze myslal ze sie rzuce na niego w tym lexusie hahahahah

choineczka ona sie robila na dode- bo jemu doda sie cholernie podoba:) ciuchy miala a'la doda i wszystko rozowe nawet buty

"wypalona" hahahahahahahahaaahhaaa... lexus no i co tego? dla mnie facet moze jezdzic maluchem, wazne jest "to cos"... ;)

Gość hehehe poprostu chłopak
taaak tak... :D Widać tutaj jak chłopak nalegał. Z twojej perspektywy to wygląda ciut niaczej niż z jego dziecino. Ale potwierdza to moją teorię chłopak zauważył że jesteś lekko pustawa + lekko głupawa. 🖐️

W obfitszych kształtach nie ma nic złego... Szkieletom mówię gromkie NIE ;) ...ale 70kg w wieku 18 to chyba ciut dużo. No nie wiem jaka wysoka była, ale.. musiałaby miec jakies 180cm :)

hmmm... no doda na scenie wyglada jak kurwa :( po co Ty sie z nim w ogole umawialas skoro on leci na panie lekkich obyczajow?

ja nie patrze an to kto czym jezdzi tylko co ma w glowie ona miala 170 i wazyla 70 ja tez mam 170 i waze 50 ale vzy to wazne? waze ze facet zachowal sie jak prostak

wiecie ten koles naprawde ma cos z psycha bo raz mowil ze ma 22 a raz ze 18 ja jzu sie pogubilam bo laska wyglada staro ale ja w to nie wnikam mam to gdzies z kim sie wczesniej spotykal zabolalo mnie tylko ze nie potrafi zakonczyc z klasa

Gość droga koleżanko śmiem
twierdzić, że nie odpisanie na smsa komuś jest mniejszym prostactwem i mniejszym chamstwem, niż wyzywanie od takowych znajomego i nieznajomych na internetowych forach. Powściągliwości i klasy życzę.

ja jej nie znam ocenilam tylko jej powierzchownosc i ze sie robi na dode

Choineczka, fakt że też zależy od proporcji - może być ogólnie poszerzona :classic_cool: ale żeby proporcjonalnie ;) Ale wiesz.. jest tez coś takiego jak tzw. kanon - i BMI :classic_cool:

Gość kurde kobieto on cię zostawił
bo się ciebie bał! Ty się zachowujesz jak jakaś psycholka! Z takimi to daleko!