Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fly and fly u can do it

Od 2ch dni nie okdpisal na smsa won z takim chamem i prostakiem

Polecane posty

wiesz ja podejrzewam ze ten facet ma cos z psycha bo na wszystkich randkach byl zimny jak lód, nswet ,mnie nie przytulil. Prawil mi komplementy itd ale to nie bylo to. Jest tez zarozumialy. A teraz poakzal swiadectwo dobrego wychowania, bo wszystko mozna zalatwic z klasa i na kazdego smsa nalezy odpisac chyba ze jest to sms wulgarny badz chamski albo jak ktos sie narzuca to wtedy nalezy olac

Jak więc widac, ułomności psychiczne występuja po obydwu stronach :)

jakby nie bylo ten facet ekhm... jest nienormalny....w dodatku zaklamany i zarozumialy buc ktory mysli ze kazda poleci na jego fure hahahaha . no coz przynajmniej o jedno doswidczenie wiecej :) mowil ze ejgo eks byla taka piekna i oh aha i ze taka mlodziutka. zobaczylam zdjecie- laska 18 lat ale grubiutka i pulchniutka z bialymi wlosami na glowie, zniszczonymi, rzadkimi jak firanki od rozjasniania . teraz to sie nie dziwie ze ejst sam a tak szpanuje

nie zrozumcie mnie zle- ja za nim nie rozpaczam(za stara jestem on woli mlodziutkie do 18tki chiocby wygladaly jak slonie u mialy twarz 40ki- sam oznajmil ze ejstem stara) ale cholernie denrwuje mnie jak ktos potepuje w ten sposób nie umiejac nawet odpisac i zachowywac sie jak tchorz. to ja z serca pisze "jak sie czujesz" a tu cisza od 2ch dni:) oh co mi odbilo zeby w ogole zainteresowac sie tym przyglupem

jasne choineczko ze gosc u mnie juz jest stracony. nic nie odpisze chocby sie odezwal a jak zadzwoni to powiem ze nie moge rozmawiac w tej chwili

" z psycha bo na wszystkich randkach byl zimny jak lód, nswet ,mnie nie przytulil. Prawil mi komplementy itd ale to nie bylo to." a w innym przypadku było by, że "próbował ciebie na pierwszej/drugiej randce lubieżnie obmacywać" jak się chce to kij się zawsze znajdzie :P

no tak amm prawie 28 lat wiec stare babsko ze mnie tylko dziwne ze czasem pytaja mnie w sklepie o dowod jak cche kupic alkohol :D ale to nie o to chodzi- kazdy am swoj gust chodzi mi tylko o jakis takt i maniery

BNB, jak widzisz, co byś nie robił, zawsze będzie źle. Dlatego nie warto się specjalnie zamartwiac tematem :classic_cool:

swoja droga to myslalam ze starsi faceci po 30tce sa dojrzalsi a to gówno prawda.

nie wymagaj za duzo od faceta, ktory srzela Ci tekstem, ze jestes za stara... :/ no koles to jakas totalna pomyllka :)

Mozna i tak :) A mozna tak jak mówiłem, bezkompleksowo.. najwyżej strzał w pape i tyle :classic_cool: będzie co wspominac. :classic_cool:

Choineczka, a takie pytanie.. skoro tak, to jak masz zamiar rozładowywać swój popęd płciowy? :classic_cool: Związki i inne takie mozna przeskoczyć, ale natury się nie obejdzie. (chyba)

choineczka nic nie wymagam bo ten facet jest tak tepy ze nic nie widzi oprocz swego lexusa swoja droga lubie podziwiac piekne kobiety ale jesli chodzi o te 18ke ktora mial to niue dorasta do piet niejednj 40tce taka mloda dziewczyna a zniszczona tragicznie i nie mwoie tego zlosliwie

tyaaa... to moze wyda Ci sie dziwne, ale nad popedem da sie panowac... zawsze sie mozna rozladowac... zmeczenie fizyczne jest dobre na wszystko ;)

Mnie dziwi co innego - facet 36 i laseczka 18? hmmm Mam znajomą 23 i się mooocno zastanawiam nad czynkolwiek... a jestem młodszy od niego :D

no to skoro lubi zniszczone 18stki to juz jego sprawa :) i jego zony :P bo moze on jednak ma rodzine, tylko sciemnial ze nie... oni tak czesto robia :P

? Zmęczeniem zastępujesz popęd? :D Za jakis czas możesz mieć kłopoty z hormonami.. natury nie oszukasz.. ;) :classic_cool:

Gość pewnie mu się nie podobałaś
poprostu! No se la wi! Nie musisz się przeciez każdemu napisać. Wolałabyś żeby ci napisał że mu sie nie podobasz?

I co, dają się tak gasic? Chyba nie szaleją az tak... :classic_cool: Pamietaj, że facet ma 8x wiecej "tego" hormonu we krwi, więc niektóre rzeczy nie przejdą. ;)