Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosia29

SUPER MIESZKANIE na sprzedaż

Polecane posty

Gość oglądaczka filmóf
przy pokazywaniu mieszkania dobrze by było pokazać jakwygląda budynek z zewnątrz i z jakiego jest roku bo okolica jednak to też bardzo ważna rzecz

Gość ktosia29
"oglądaczka filmóf" - bardzo dziękuję za cenną poradę...

Gość szok cena bo zajebiste
ale niestety w dziurzez abitej dechami:O we Wrocku za takie mieszkanie można spokojnie wyciągnąć dwa razy tyle albo i więcej

czy ja wiem, czy takie fajne... na 4 piętrze, w kamienicy to dla mnie byłoby już wystarczająco zniechęcajace... a zdjęcie kabiny jest śmieszne bo taka kabina nie dość że tandetna to kosztuje często mniej niż taka normalna i skroma... jak dla mnie za bardzo przybajerzone, o wiele za bardzo

Gość ktosia29
"za bardzo przybajerzone" - kwestia gustu, z pewnością nie jest to przeciętne mieszkanie dla każdego Kowalskiego, specyficzne mieszkanie, najgorsze co mogłoby być, to przeciętność, dlatego też tak różne opini

Gość mi się to mieszkanie
bardzo podoba , całkowicie w moim stylu tylko że nie ten rejon Polski cholerka 😭 W Krakowie za takie mieszkanie wzięłabyś koło 400 tyś

Gość ktosia29
Dziękuję za miłe komentarze - starannie dobieraliśmy całe wyposażenie - dużo rzeczy było na zamówienie, wszystko robiliśmy "dla siebie" a nie pod sprzedaż i gdyby nie fakt, że mamy taką a nie innąsytuację,

Gość adlaczego
Dlaczego decydujecie się na sprzedaż?

oczywiście każdy ma swój gust... ale uważam, że raczej ludzie wolą puste mieszkanie, które mogą pomalować, wykafelkować czy urządzić wg siebie... poza tym nie wyobrażam sobie używać sprzętu, mebli i łazienki po kimś... ale wiadomo, każdy robi jak chce :)

Gość mieszkania w kamienicach
za zawsze tansze niz z blokach...tu sie chyba placi za te meble i telewizory..za taka kase wolałabym kupic dom do remontu

Gość ktosia29
Musimy się przeprowadzić do innego miasta - praca zmusza

Gość i kto ci da tyle kasy
za taka chate? lepiej puste kupic, tansze,placisz tylko rzeczywiscie za mieszkanie a nie za umeblowanie ( robocizna pewnie tez doliczona) za drogo, sprzedaj te telewizory i meble i pusc taniej, moze ktos sie skusi

Gość moze sie nie znam
ale przeciez to kamienica, tyle kasy za kamienice? i to w Nysie:>?

Gość ktosia29
Właśnie o to nam chodziło żeby to była kamienica - mieszkania w kamienicy maja swój urok, nie to co blokowisko - za żadne skarby nie chciałabym mieszkać na blokowisku w typowym kwadraciaku....

Gość klopp
czy ty w ogole orientujesz sie w cenach w Nysie, czy tak po prostu sobie strzelilas? Taniej by wyszlo kupic nowiutkie mieszkanie od developera, a to jednak stara kamienica...

Gość ktosia29
Zresztą co z tego, że stara kamienica, skoro mieszkanie było "zrobione od podstaw" w 2008 r. - nowe ściany, podłogi, wszystkie instalacje - połozony nowy dach (najnowsza technologia zapewniająca doskonałą izolację) - gwarancja 25 lat, więc co za różnica, że kamienica...........

oj jest różnica i zawsze będzie, co z tego, że ściany masz nowe skoro ściany budynku mają z 60 lat albo lepiej... jabym już bardzo chciała w kamienicy, to napewno wybrałabym jedno z dużo tańszych ofert na allegro i za 100 tys ktore bym zaoszczedziła urzadzilabym sobie cale mieszkanie i jeszcze by mi zostalo

Gość klopp
Jest roznica, mnostwo kamienic jest w oplakanym stanie, na korytarzach smierdzi, a w bramach przebywaja zule, wiec co z tego ze mieszkanie ladne, skoro aby sie do niego dostac trzeba przejsc przez korytarz rodem z meliny? Dla mnie kamienica do zdecydowany minus i gdybm dysponowala 300 000zl, to na bank kupilabym nowe mieszkanie.

Gość ktosia29
Oczywiście, tylko że w naszej kamienicy ani nie przesiadują żule, ani nie jest w opłakanym stanie, korytarz jest czysty i zadbany, a przewodniczący wspólnoty dba o remonty i zachowanie korytarza w nalezytym stanie. Więc długo możnaby debatować........

Gość chce zobaczyc to mieszkanie
ale mi link nie wchodzi:(

Gość ktosia29
dom.gratka.pl/tresc/397-28954154-opolskie-nysa-moniuszki-centrum.html?kod=1255336884d8528a5a17f15d37aaf114#f2805cfc2af98ef9,1

Gość ładne mieszkanko
chociaz ogladam programy o urządzaniu mieszkań które sa przeznaczone na sprzedaż i kupcy podobno wolą neutralne kolory...

Gość ktosia29
Oczywiście ile osób, tyle opinii, dlatego też szanuję każde zdanie na temat tego mieszkania i nie irytuję się mało pochlebnymi opiniami - każdy ma prawo do własnego zdania i każdy ma inny gust...

a powiedz, nie myślałaś żeby zabrać część mebli i sprzętu do nowego mieszkania, bo pewnie też będziesz musiała urządzić a to puścić taniej?