Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosia29

SUPER MIESZKANIE na sprzedaż

Polecane posty

Gość ktosia29
Myślałam, myślałam - oczywiście wszystko jest kwestia dogadania z potencjalnym klientem, tylko z drugiej strony wszystkie meble i całe wyposażenie kupowaliśmy akurat pod to mieszkanie i nie wiadomo, czy pasowqłoby do nowego mieszkania... lae jako sprzedawca jestem otwarta na różne ewentualności........

może warto byłoby umieścić taką informaję w ogłoszeniu? że ewentualnie możesz sprzedać tylko część sprzętu ale opuscić cenę... no bo np telewizory i kino domowe możecie zabrać, stół, krzesła itd`

Gość ktosia29
"mniam_mniam" - dziękuję za trafne spostrzeżenia.....

nie ma za co :) jestem powiedzmy, że w temacie bo rok temu miałam te same doświadczenia, tyle, że byłam w roli kupującego ;)

Gość moja koleżanka
miesiąc temu kupiła mieszkanie w bloku w którym ja też mieszkam , metraż 76 metrów , mieszkanie generalnie trzeba "odświeżyc" nie mówię już o malowaniu , wymianie okien , wchodzą do pustego mieszkania , całe umeblowanie jest na ich głowie , czynsz 580 zł miesięcznie i dodam jeszcze że to mniejsze miasto niż Nysa , aaa cena 280 tyś , więc powyższą oferte uważam za bardzo atrakcyjną

Gość pepitko
Tutaj dodajcie ofertę - http://tabelaofert.pl/mieszkania-na-sprzedaz Nie ma aż tylu ofert, wiec może szanse będą większe. Generalnie okres mamy taki, że kto chce sprzedać, musi mocno obniżyć cenę - w przeciwnym wypadku z transakcji będą nici...

Gość gość
wyciaganie postu z 2009 roku żeby spamować, nie pojmuje tych idiotów