Gość ameli22 Napisano Październik 12, 2009 Witam. Mam następujące objawy: brak aperytu, omdlenia, drgawki w chwilach stresowych, chudnę, mam trądzik, niskie ciśnienie, zawroty głowy przy zmianie pozycji z leżącej na stojącą, problemy jelitowe, duszności, leci mi ropa z nosa czasami. Dotychczas nikt nie zlecił mi tego badania, mimo iż mam gruczlaka na przysadce, więc zrobiłam je sama z własnej inicjatywy. wynik za tydzień. Lekarze wmawiają mi guza prolactynoma mimo iż wyniki prl podstawowej zawsze miałam dobre lecz mam hiperprolaktynomię czynnościową a przy tej nie ma mowy podobno o gruczolaku. Całe moje złe samopczucie zaczeło sie 2 lata temu po porodzie. Lykam bromergon już od roku i nie ma poprawy oprócz tego że uregulowałmi się okres. Wyniki tsh też mam dobre. Jakieś 10 dni przed rezonassem miałam uraz głowy podczas którego zemdlałam wymiotowałam i leciała mi ta ropa z nosa jednak lekarze poza rtg które było dobre nie zrobii tk głowy po tym zajściu bo za pare dni miałam miec rezonans. czy dobrze zrobiłamm robiąc ten kortyzol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach