Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik ciekae

Pytanko do mam karmiacych piersia

Polecane posty

Gość ktosik ciekae

Moje 8 tygodniowe niemowle stracilo zainteresowanie piersia,je co 3 godziny,ale zaledwie 5-6 minut.Dodam,ze nie ma goraczki,jest pogodne.Czy ktoras z was tez tak miala,czy to jest tylko czasowe,pozdrawiam

Gość moj synek
tez zaczol gorzej jesc, mial 9tyg i slabiej niz na poczatku zaczol przybierac na wadze i podczas karmienia slobo jadl tzn ssal krotko, nie zasypial podczas jedzenia, jadl tak"nerwowo" i okazalo sie ze ma anemie, bo ja mialam w ciazy dosc duza i on teraz dostal, neonatolog powiedzial zeby budzic go zeby nie spal dluzej niz 2godz

Gość mati2
co do długości karmienia to położna mówiła, ze dziecko je do 10 min , tak powinno być, potem to zabawa, albo chec bycia przy cycusiu...a co do chęci ze strony dzidziusia, no ja nie pomogę, bo mój był zainteresowany karmieniem do 20 m-ca...ale napewno przystawiać częściej...no i wartościowo sie odżywiać...

mój mały też tak miał, nawet się nie budził tylko spał i spał, jak juz udało mi się go dobudzić to tak samo pił po 5 minut, położna kazał iśc go zważyć żeby pilnować czy nie traci na wadze. Okazało się że synek systematycznie przybiera na wadze, z czasem wszystko sie uregulowało i pije po 15 minut, widać tyle potrzebował i już, teraz ma 3 i pół miesiaca a waży 7.500 :)))