Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokyyy3

Dziewczynki mam pytanie !!!!

Polecane posty

Gość lokyyy3

Hej!Mam takie pytanie.Brałam luteine na wywołanie miesiączki przez 2 dni pod język.Podczas tego wywoływanego okresu pękła nam gumka.Jest możliwe,żebym w takiej sytuacji zaszła w ciąże?

Gość qwertas
kochać się podczas okresu?? FUJ to raz!! wywoływanie okresu jest niebezpieczne to dwa a trzy że zależy ile miałaś go wcześniej itd

Gość lokyyy3
nie miałam wtedy okresu tylko biore tabletki na wyregulowanie i podczas brania tych tabletek był ten niebezpieczny seks takze jestem dopiero przed okresem ,tylko teraz sama nie wiem kiedy dostane bo organizm po tych tabletkach dostaje kopa i wlasnie z tąd pytanie czy nawet jakbym miala dni plodne a biore te tabletki to moge zajsc z ciaze?

Gość beby molelllaa
jest mała szansa na zajscie w ciaze w takiej sytuacji , poczekaj do okresu i teścik

Gość od pytań jest lekarz
to on zapisał Ci te tabsy a swoją drogą nie rozumiem jak można uprawiać seks jak ktoś nie potrafi się połapać we własnym cylku poza tym powiedz mi co wy wyrabiacie z gumkami że pękają ? używam gumek od kilkunastu lat i nigdy nie pękła, żadna chyba zapominacie o tym że przy zakładaniu gumki należy uścisnąć zbirniczek na końcu by nie było w nim powietrza

Gość lokyyy3
nic strasznego nie robimy poprostu chyba bylo za sucho i przez to, mam bardzo nieregularny okres raz co 40 raz co 28 dni poniej znow co 32 a pozniej co 22 takze ciezko mi jest wyczaic swoj cykl dlatego tez zaczelam sie leczyc i dlatego tez zawsze sie zawsze zabezpieczamy no ale....