Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawne CV - Marek 20.

Pytanie odnośnie CV .......... proszę pomóżcie.

Polecane posty

Zatrzymałem się w pewnym punkcie w pisaniu CV. Chodzi o to że chciałbym w pozycji - doświadczenie zawodowe napisać o tym że pracowałem w pewnej firmie importującej .............. ( może nie podam co ta firma importuje ze względu na anonimowość ). Nazwa firmy to jeden wyraz , poza tym nazwa ta nikomu nic nie powie więc chyba niestosowne będzie jeżeli napisze coś takiego : 01-01-2005 - 01-04-2005 - Turbox sp. z.o.o - magazynier ( napisałem rzecz jasna przypadkowe dane ) mogę napisać cos takiego ? : 01-01-2005 - 01-04-2005 - Turbox sp. z.o.o , firma importująca sprzęt RTV - magazynier a może jakiś inny wariant ? Pomóżcie proszę :) Chętnie sie odwdzięcze jakby coś :D

Gość oj nie wiem nie wiem.
sama nie wiem 😭

Gość kurde trudne pytanie szoke
kurde trudne pytanie szoke nie znam odp

Gość angorka
Mnie sie wydaje ze to drugie, bo nie kazdy moze miec ochote sprawdzac czym sie zajmuje ta firma chyba ze jest to taka branza ze firma jest juz znana temu kto czyta CV ale taki wpis czym sie zajmuje firma nie zaszkodzi moim zdaniem

Gość wvererw
a czy wpisywac do cv to,ze studiowalam trzy lata ale przed obrona przerwalam studia(wyjechalam ale chce je wznowic za rok)? nie chce zeby w cv byla tylko matura skoro 3 lata sie uczylam:(

Gość alfabetagama
01-01-2005 - 01-04-2005 - Turbox sp. z.o.o , firma importująca sprzęt RTV - stanowisko - magazynier. chociaz twoja opcja tezw sumie moze byc

Gość Oj ludzie ludzie ludzie
Czy sądzisz, że ktoś będzie się wczytywał w twoje CV? Czy starasz się o pasadę szefa banku i menagera? NIE Pisz tak, aby ładnie wyglądało i dużo objętościowo zajmowało :-P

Gość angorka
wtedy i wtedy studia (ile Lat) o mgr lub lic nie pisz nic na rozmowie wyjasnisz jak pominiesz studia to moga Cie nie zaprosic na rozmowe a tak jest szansa

ok , dzięki :) Napiszę z wyjaśnieniem czym ta firma sie zajmowała a więc druga wersja :) wvererw - Ty też piszesz CV ? :D powodzenia :) KIm chcesz zostać ? :P:)

Gość vwvwvwvwvw
hehehe jeszcze nie pisze, bede w styczniu dopiero pisac, niestety moim jedynym doswiadczeniem jest krotki staz z urzedu pracy, ale bede szukala czegos w biurze;p

Gość a co za różnica gdzie byłeś
tym magazynierem? Magazynier to magazynier ... :o

Gość vwvwvw
staż z UP ?:D hehehe , też mam zamiar właśnie na staż do banku iść :D To prawda że takie gorsze na stażu płacą ? Niecałe 700 zł ? 😭