Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marimar

mam 25 lat,jestem tragicznie brzydka, nikogo nie mialam,nikomu się nie podobam

Polecane posty

Gość do hellady
to co? pozostaje zgrywać słodka, pustą idiotkę?:( nie.. no dobra, przesadzam. ale pewnie trzeba troche przystopowac z jęzorem i wbić się na półkę przęciętności...:o

Gość Karolina z KaroIinowa
sram

no bo wiesz czasem chciałoby się być wysłuchanym, mi jest ciężko gdy ona się tak "wymądrza" :) a co dopiero facetowi??? :)

Gość do hellady
przepraszam, ze tak Cie nagabuje, ale mam wrazenie, ze mam cos z Twojej przyjaciolki.. a moze warto, zebys jako przyjaciolka delikatnie jej ten poglad przekazala? moze to jej w zyciu pomoze;)

Gość a ja tam powiem szczerze
hellada, może dlatego słyszałaś mało pochlebne opinie na swój temat, bo chcieli ci celowo sprawić przykrość, a poza tym (teraz się brzydko wyrażę :D) wiedzieli, że im nie "popuścisz szpary", więc nie chcieli się nie potrzebnie trudzić :o Nie raz słyszałam jak PRAWDZIWE raszple, dostawały mnóstwo komplementów....

do a"do hellady" -wiesz ja się przyzwyczaiłam do tego jej" mądrzenia się " :) , nie biorę tego do siebie, kiedyś jej wspomniałam,że tak mi się wydaje,że odpycha facetów bo jest inteligentna,po tym zaczęła ważyć słowa,ale nie zawsze jej to wychodzi ;) a ja tam powiem szczerze- Ty wiesz moja droga zaczęłam się nad tym teraz zastanawiać, może i masz rację ;)

Gość do hellady
wiesz... mooja przyjaciolka mi tez kiedy tak mimochodem to powiedziala.. a moze my sie znamy?:D:P

słuchajcie mam nadzieję,że marmari przeszedł ten dół, a tak wogóle to powiem Wam szczerze,że ja nieraz też płakałam jaka to ja jestem brzydka..ale mi przeszło :)

Nie każdy facet zawsze sypie komplementami. Poza tym to raczej jest ważniejsze jak same się postrzegamy. Zresztą są gusta i guściki ;) Dziewczyny bardziej obdarzone urodą są częściej szykanowane przez swoje pseudo koleżanki. heh kiedyś uważałam się za ładną, ale jak przez koleżanki zaczęłam w to wątpić, a zainteresowanie facetów tłumaczę to sobie tym co pisałam :O

Gość do hellada
nie powiem:P chyba lepiej zosatnmy w sferze domyslów;) pozdrawiam)

no piknie no to chyba wpadłam jak śliwka w kompot ;) powtarzam moja przyjaciółka to fajna laska ;)

a ja tam powiem szczerze- w większości się z Tobą zgadzam,ważne jak my się postrzegamy, uważam też,że patrzymy na siebie łagodniejszym okiem jak jesteśmy zadbane, jak ja "nałożę tapetkę" , umyję włosy, wypsikam się ulubionymi perfumami to mi od razu lepiej

Gość ja tam powiem szczerze
Chyba każda z nas słyszała powiedzenie "nie ma brzydkich kobiet, tylko zaniedbane" ;) Zresztą osoba, która się dobrze czuje w swoim ciele i siebie akceptuje, również zyskuje w oczach innych

Gość marimar
widze ze mój temat zaczął zyć wlasnym zyciem;) nie chodziło mi o to żeby zbierać tutaj słowa pocieszenia. wlaściwie to chciałam się jeszcze bardziej dobić,tak,to dziwne. jestem brzydka i paskudna i co do tego nie ma wątpliwości najmniejszych.tylko tli sie we mnie jakas durna nadzieja ze może coś się zmieni. i wlasnie tej nadzieji chce sie pozyć za wszelką cene

a co najbardziej ci się w sobie nie podoba? jak chcesz się dobić to zapodaj fotę, jest tu wiele życzliwych osób :D

Gość marimar
heh,az tak to nie,cenie sobie prywatność.cóż,musicie wierzyc na słowo.jestem brzydka,i mam przez to zmarnowane zycie.pozostane pewnie na zawsze samotnoa a ze nie chce takiego zycia to pewnie ze soba skoncze.tylko musze sie do konca pozbyc tej cholernej nadzieji

a tam z brzydotą da się żyć. Są gorsze rzeczy uniemożliwiające życie. Kiedyś uczyła się ze mną w klasie taka dziewczyna: włosy zawsze tłuste, zęby czarne, pomarańczowa tapeta na twarzy i do tego plamy na twarzy z brudnego makijażu, oraz owłosione pachy :o To jest dopiero tragedia :o Nawet jak jej się coś mówiło, to ona nic nie chciała zrobić. Co najdziwniejsze to co jakiś czas miała nowego chłopaka :O Zadbanie jest o wiele ważniejsze niż uroda jaką się odziedziczy.

Gość hihihihehehhehe
widać nie, skoro miała co rusz to nowego chłopaka:D

Gość mirmar
każda potwora znajdzie swego amatora, także jest jeszcze szansa dla ciebie. Jedna na milion, ale jest:D

Gość marimar
ja jestem zadbana ale to i tak nie zmienia faktu ze jestem brzydka,niedobrze mi jak patrze na siebie.wiec jak moglabym sie komus spodobac.mam juz 25 lat i niewiele szans na ulozenie sobie zycia.polubic zycie singla?jak mozna polubic samotność?mozna sie z nią pogodzic ale nigdy polubic.a ja wcale nie chce sie na to godzic.juz wole umrzec bo po co sie meczyc

słuchaj może teraz zacznę się mądrzyć, ale są tysiące osób które chciałyby być na Twoim miejscu, chorzy, którzy walczą ze śmiercią, żyjesz, jesteś zdrowa, wykorzystaj to, uroda to nie wszystko!!!i jeszcze raz mówię koniec z dołem, głowa do góry

Tylko ciekawe jak ci faceci wyglądali :o pewnie to były jakieś żule z dworca, którzy chcieli ją przelecieć :o W wieku 18 lat zaszła w ciąże i nawet nie wiedziała z kim :o Do tego uważała się za niesamowicie piękną :o Tragedia

Gość mirmar
Niechaj noc stanie się twoją przyjaciółką - wszak po ciemku wszystkie koty są czarne....

Gość mirmar
także bez obaw, masz szansę co najmniej na przygodny sex.

Gość marimar
wiem,że niektórzy mają gorzej,ale jak sobie pomysle ze czeka mnie zycie w samotności to po prostu mi sie odechciewa to dalej ciągnąć.

niektórzy znajdują drugą połowę po 30stce, poza tym dobra zakładamy, że jesteś brzydka( choć to pojęcie względne) myślisz,że wśród mężczyzna sami przystojniacy są?