Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marimar

mam 25 lat,jestem tragicznie brzydka, nikogo nie mialam,nikomu się nie podobam

Polecane posty

Gość paskuda straszna
ja jestem brzydsza na pewno :(

Gość marimar
do 30? ja juz wtedy nie bede zyć

Gość ja moze i z twarzy nie jestem
taka brzydka ale jestem gruba wiec mnie tez nikt nie chce

Gość a ja tam powiem szczerze
A ja wam powiem jedno, możecie sobie myśleć, że mitomanię itd, ale to napiszę. Jestem postrzegana jako osoba bardzo atrakcyjna. Kiedyś słyszałam nawet, że powinnam iść na casting miss itp :O Myślicie, że mi to coś pomogło? Bo ja nawet mam wrażenie, że mi szkodzi :O Co z tego, że mam przypuśćmy tą urodę, skoro jestem wtedy tylko postrzegana jako jakiś ładny przedmiot itp. Każdy chłopak z którym zaczynam się spotykać ucieka ode mnie jak zobaczy, że jestem nienormalna, a mianowicie mam lęk przed bliskością itd, oraz inne zaburzenia osobowości :o Co mi z tej urody? Nawet wychodzić mi się z domu nie chcę. Nawet nigdy nie zakładam obcisłych ani krótkich ubrań, bo koleżanki zaczęłyby mnie obgadywać od dziwek itd, poza tym nie lubię jak faceci się na mnie wtedy tak obleśnie gapią :O Moja przyjaciółka (również ładna) nie chciała mi nawet pokazać swojego faceta, bo powiedziała, że jak mnie zobaczy, to będzie wolał mnie :O Sobie wierzcie lub nie, ale kiedyś nawet się zastanawiałam czy się nie oszpecić :o Ale co z tego, skoro i tak mi zostaną jeszcze inne problemy z moją psychiką, które i tak mi uniemożliwiają relacje z innymi ludźmi. Nie ma ludzi idealnych, ale ja bym wolała być brzydka i normalna :(

Gość a ja tam powiem szczerze
Dodam jeszcze, że np. faceci, którzy wcześniej mnie podrywali i w tym czasie mówili o moich koleżankach, że są brzydkie itd, to później jakimś "dziwnym" sposobem wchodzili z nimi w związek.