Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marimar

mam 25 lat,jestem tragicznie brzydka, nikogo nie mialam,nikomu się nie podobam

Polecane posty

Gość buhahaaaaaaaaaaasd
Tak się nazywam gdzie ona uciekła, załamała się?

Gość hihihih2
buhahaaaaa.... jasne ze nie moze uwierzyc, przeciez nie umiescila by zdjecia hehehe, myslala ze bedzie miala same pozytywne komentarze i jeszcze smie komus proponowac sie pociac, MASZKARA!!!!

Gość hihihih2
poszla z rozpaczy podlac kwiatki buhahahahahah

Gość buhahaaaaaaaaaaasd
Tak się nazywam daj inne fotki może będę lepsze (:DDDD)

Gość hihihih2
zakomleksionych hahahaha ale sie brechtam, przy twoim zdjeciu to mozna kompleksy leczyc, maszkaro!!!

Gość ale masz zryte poczucie humoru
Tak się nazywam, buhahahahhahahhaha

Gość Lateks
fakt , robili cię chyba w lesie pełnym wilków

Gość Marimar już się wyleczyła
:D

Gość a ja tam powiem szczerze
tak się nazywam, ile masz lat?

Gość cheaterspy jestes
tak sie nazywam-chyba oczywisty jest dla ciebie fakt ze to pisze 1 i ta sama sfrustrowana panna????hahaha bo dla mnie od poczatku jak czytam te wypociny

Gość buhahaaaaaaaaaaasd
cheaterspy jestes tak sie nazywam-chyba oczywisty jest dla ciebie fakt ze to pisze 1 i ta sama sfrustrowana panna????hahaha bo dla mnie od poczatku jak czytam te wypociny tkwij w błędzie

czy wyście tu wszyscy poszaleli? w dupach wam się przewraca z nudów i nieróbstwa a wredota aż z was paruje dziewczyna na tym czarno białym (czy tam sepia) zdjęciu jest ładna ma piekne oczy i błyszczące włosy a waszego jest tyle, co sobie tu popiszecie i odreagujecie żal, że same nie do końca jesteście zadowolone ze swoich facjat i ciał tyle do sfrustrowanych krytykantek ;)

Gość Karolina z Karolinowa
to niech ktoś pokaże ładniejsze zdjęcie skoro tutaj same miski są?:) jakieś chętne??:)

Gość hihihih2
dlacszego jak uwazam ze ona jest brzydka to odrazu jestem sfrustrowana i zakompleksiona ,hę???

myślę marimar,że lekko przesadzasz,znam mnóstwo dziewczyn,które płączą jakie to one są brzydkie i nikt ich nie chce,a w rzeczywistości są zupełnie zwyczajne, ale nie brzydkie, "tak się nazywam" według mnie też nie jest brzydka,najważniejsze chyba żebyśmy były zadbane, a o naszej urodzie wypowiadać się mogą mężczyźni, czasem mam wrażenie że oni są bardziej obiektywni, w każdym razie głowa do góry-moja przyjaciółka też krzyczy ,że ona taka brzydka i nie ma nikogo a tymczasem całkiem fajna laska z niej ;)

Gość Błyszczące włosy od lakieru
olśniewające! No i oczy! Ma oczy!

bo tylko takie osoby marnują masę energii, żeby pisać o inncyh że są brzydcy:) zasłoń lustro zgas swiatło i wyobrax sobie, że wyglądasz ja koleżanka ze zdjęcia to od razu poczujesz się szczęsliwsza:)

Gość buhahaaaaaaaaaaasd
Edzia Durniak JEST NA TYLE ŁADNA ŻEBY RADZIĆ KOMYŚ ŻEBY SIE POCIĄŁ?

Gość do hellady
"moja przyjaciółka też krzyczy ,że ona taka brzydka i nie ma nikogo a tymczasem całkiem fajna laska z niej " to powiedz w takim razie, dlaczego nikogo nie ma????

Gość No i te kwiaty
- niewątpliwie jej najwiekszy atut!:D

Gość hihihih2
Karolina, ty pewnie jestes jeszcze brzydsza niz ona, jak tobie sie wydaje ze jest ladna hahahaha a najbardziej mi sie podoba reakcja brzydkich lasek "zazdroscicie", tak ku.rwa bardzo :( normalnie jesc nie moge

Gość Malinnnnnkaaaa
a autorki już dawno nie ma...

zakompleksienie i sfrustrowanie widoczne jest po żarliwości i zapalczywości z jaką reagujecie choćby na moją krytykę jakież to typowe ile tego w necie tutaj do dziewczyny na fotce --> nic dobitniej nie świadczy o tym, że jesteś sliczna niż właśnie ta zapalczywie-zjadliwa krytyka sfrustrowanych dziewczyn w dzisiejszych czasach to już dobry miernik naszej fizycznej atrakcyjności ;) a ja gratuluję ci urody :)

Gość dfrdsggggggggggggggggg
jak ruska baba wygladasz ....

chyba pójde na psychologię.... tylu popaprańców psychicznych potrzebuje pomocy, odezwało się chyba we mnie powołanie....

można uważać, że ktoś się nie podoba, w końcu to kwestia gustu ale po co obrażać? załamać można się najwyżej Waszym poziomem nazywając kogoś tępą określa się w ten sposób tylko siebie co Was ugryzło? to nie komentarz, a wyraz zjadliwej frustracji, jak nagonka jazgotliwych straganiarek kierujących się nie rozumem a pustym wrednym słowotokiem obejrzyjcie siebie najpierw Dziewczyna dla mnie wcale brzydka nie jest najważniejsze - nie jest gruba, nie zaśmieca forum diety walką ze swoimi 30 kg zbędnego sadła ma przyjemną buźkę, ładne włosy