Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanka26

co jecie w pracy???

Polecane posty

no, jak w temacie. czy macie jakieś fajne dania/sałatki/tosty które zabieracie ze sobą do pracy?

Gość Zdarza mi się
jajka na twardo, wędzoną makrelę, ewentualnie sos czosnkowy ;-)))

Gość ghjkl
pracuje 12 g wiec jem sniadanie,obiad i kupe słodyczy i 3 kawki

Gość www.tnij.org/tatix
Na przerwie obiadowej jemy dania polskie w bufecie

Gość Lateks
rano kawa i dwie drożdżówki ( ser owoc lub rabarbar )

rano, godz. 7.00, kanapkę domowej roboty z kuflem zielonej herbaty i pomidorkiem ze śmietaną potem koło 10.00 dwa rogaliki francuskie z czekoladą ok. 11.00 gorący kubek z knorra ok. 12.oo drugą kanapkę, ew. taki cebularz tylko z pieczarkami zamiast cebuli, podgrzany z drugim kuflem herbaty albo z kawą

Gość ja to jem
zwykle kanapkę którą zrobiłam w domu (z szynką/pasztetem/jajkiem) + herbatę zieloną. Do tego w sezonie kilka gruntowych ogóreczków czy kawałków papryki. Na "deser" jogurt czy serek homogenizowany. Jesli nie mam jogurtu to jem też czasami ciastko francuskie z malinami. Czasami przynoszę serek wiejski (wtedy jem z suchą bułką) czy rybę po grecku (takie które sprzedają w małych pojemniczkach). jabłka tez czasami.

oczywiście kawka, to podstawa. Kanapki z przeróżnymi dodatkami, jakie tylko wpadną w oko. Sałatki czasem, bonie zawsze czas na przyrządzanie jest. ale jak tak to albo ziemniaczana, albo salata pomidory,ogorkii itp:) a czasem szybko wchodzę do mojego osiedlowego sklepu i kupuję sałatki z łososia, tuńczyka ^^. Także nigdy nie umrę z głodu. A Ty co pytasz się, bo nie masz pomysłu co jeś ? czy jakis inny cel ?:P

dla mnie marzenie to ryba z frytkami i piwem, ale niestety nieczesto zdarza mi sie taki luksus

czasami nic nie jem a czasami banany, czasami parówki, czasami jogurt, czasami tylko wafle ryżowe... nigdy nic na ciepło w każdym razie.

u mnie w pracy taki jest zapierdol za przeproszeniem ostatnio, że nie mam kiedy nawet łyka wody wziąć, a jak mam lunch, to muszę lecieć dopiero do sklepu i w biegu jem 😭 nienawidzę swojej pracy 😡 muszę ją zmienić 😭

Gość matrioszka...
W przerwie na obiad ide do jakiejs knajpki... czasami japoniec, czasami chinczyk, czasami zwykle bistro a czasami dobra knajpa..; zalezy na co mam ochote :-P...

Gość maramarmara
ja nic, tylko kawa i herbata na zmianę :(