Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piekielna_69

miałam założyć wątek więc zakładam

Polecane posty

haha tylko jeden problem nie wiem jaki temat;d mam chłopaka od prawie półtora roku po tygodniu znajomości zaczęłam z Nim chodzić a po trzech tygodniach wylądowałam z Nim w łóżku;d i jest mi z Nim cudownie ;) a wy po jakim czasie poszliście z facetem do łózka temat wątku w trakcie rozmowy oczywiście może się zmienić;d

Gość
''...a wy po jakim czasie poszliście z facetem do łózka...'' ja nie spałem wcale z facetem

znaczy się przepraszam bardzo chcę się poprawić :d po jakim czasie poszliście z partnerem/partnerką do łóżka :p sorki Willi wybacz ;/

Gość
tylko partnerzy sie liczą ? bo na dyskotece nowo poznane panny no to parę godzin jak coś :P

Gość
dyskotekowe darmowe:P a nie wiem troszku :D

Gość ućpany koksem
po 3 miesiącach...

Gość ućpany koksem
willi niezły ogier z Ciebie ... musisz mieć szacunek u kolegów... taki ogier... żal mi Ciebie prostaku... :-)

mówi się ponoć że jeśli facet( sory Willi) w ciągu pierwszych trzech miesięcy zaciągnie dziewczyne do łóżka to tylko po to by ją zaliczyć według mnie to nie prawda "miłośc zwycięża" :P a pożądanie hmmm pokonaj Ty chcice żeby się powstrzymać to dopiero ssztuka:D ale zmieniam tematy :P

Gość ućpany koksem
hmm słowo "dziub" w twoich ustach na prawdę brzmi wspaniale ... obnaża całą prawdę o Tobie ... :) bezkomentarza

:) a ja niedługo 19:D na początku przyszłego roku :P 17 lat miałam jak straciłam dziewictwo a j taka grzeczna dziewczynka byłam :D

Gość LadyDarkness18
"a wy po jakim czasie poszliście z facetem do łózka?" z pierwszym czy ogólnie? bo zdarzało się po trzech miesiącach, po miesiącu, a czasem właściwie najpierw był seks a potem związek:)

Gość
ja 16 i nigdy nie byłem grzeczny :D

Gość
łoł dziewczyny tak szybko to robią:P ???

hehe powiem Ci że ja to chyba niechcący zrobiłam:P pamiętam że byłam na basenie i byłam w dżakuzzi :D i tam były takie fajne bicze bombelki :P i wogóle i dalej wiecie ;P i tak się zaczęło