Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokre wlosy.......

Moj facet czesto kocha sie ze mna kiedy spie!!!!!

Polecane posty

Gość mokre wlosy.......

Ja sobie smacznie zasypiam nagle budze sie leze bokiem a on od tylu sie ze mna kocha:ONoz kurcze zrobila to juz chyba z dziesiaty raz:Okumacie przebudzam sie nie wiem o co chodzi a on sie ze mna kocha rano polowy nie pamietam.Pare razy musilam myc glowe rano bo spuscil mi sie na wlosy:OMowilam mu,zeby tego nie robil.ale do niego nic nie dociera:O

Gość karolinka kulińska
proponuję nosić foliówkę na głowie podczas snu

Gość Truskaweczka17
A ja proponuje idz sie lecz idiotko!!!

Gość mokre wlosy.......
dlaczego piszecie,ze jestem idiotka nie rozumiem kurwa mam problem mam prawo tu napisac

Gość Namietnaaaaa
mój nick to taki żarcik, jestem zimną kłodą

Gość Ewelinka 877a
Moj tez to robi kiedy spie - tzn wtedy sie budze bzykamy sie albo czasami tylko sie do mnie dobiera a ja mu daje kosza - RANO tego nie pamieta i mowi ze mi sie snilo wrrrr!

Gość alax
ale się uśmiałam hahahahahahahahaha

Gość hhhhhuuuuuuiioiiii
alax nie ma sie z czego smiac samo zcyie

Gość Namietnaaaaa
Ten sex to moze bym mu wybaczyla raz w nocy, ale on robil to ciagle. Bylam polswiadoma ale czylam ze ktos ciagle mnie oblapia, masuje i sie klei. Rano bylam niewyspana i zla, a i kilka razy mu odwinelam, albo go skopalam w nocy. Malo poskutkowalo, bo sie obrazal na chwile i zaraz znowu oblapial. Nigdy nie spal jak normalny czlowiek, na takich nie ma rady. Ja uznaje raz a porzadnie a nie takie babranie sie

Gość www.tnij.org/tatix
Może jak nie śpisz to nie ma odwagi ci tego zaproponowac?

Gość alax
takie śmieszne wypowiedzi ojejjj :D

Gość Ale z was idiotki
TO JAKIEŚ PORĄBANE! JAK BY MÓJ FACET TAKIE COŚ ZACZOŁ ROBIĆ TO BYM ODRAZU Z MIN ZERWAŁA!!! NIE POTRZEBUJĘ JAKIEGOŚ ZBOCZĘCA W ŁÓŻKU!!! WIDOCZNIE WAM SIĘ TO PODOBA:) JAK DALEJ Z NIMI JESTEŚCIE I TYLE!!!! WIĘC PRZESTAŃCIE SIĘ TAK NAD SOBĄ UŻALAĆ BO SAME NA TO POZWALACIE albo się roztańcie z nimi albo się męczcie IDIOTKI!!!!! :):):):):):):)

Gość omfg omfg
nic nie widzę przez łzy, które mi ciekną ze śmiechu. dzięki, bo byłam nieźle wkurwiona :D :D :D

Gość tgsrejhtes
dobre hehe moj robi to samo

Gość taka ta czarna
Nie wiem co oni sobie myślą!Mój raz tak zrobił a gdy się obudziłam i zrobiłam awanture,tłumaczył się że myślał,że nie śpię.Rozpłakałam się mówiąc,że wykorzystuje moje ciało,potem długo mnie przepraszał.Więcej już tak nie zrobił

Gość taka ta czarna
Nie wiem co oni sobie myślą!Mój raz tak zrobił a gdy się obudziłam i zrobiłam awanture,tłumaczył się że myślał,że nie śpię.Rozpłakałam się mówiąc,że wykorzystuje moje ciało,potem długo mnie przepraszał.Więcej już tak nie zrobił

Gość opolanin
Tez tak robie, i tak jak napisał "Elektryk z łodzi" gdy ukaze sie troche ciałka, to odrazu hormony w głowie buzują i o niczym innym sie nie myśli, jak tylko przelecieć to ciałko. Moja kobieta już nie raz mnie na tym przyłapała, zawsze jest zła, a ostatnimi czasy robi już awantury, bo przyznam się próbuje dobierać się również do jej tylnej dziurki. A wtedy przeważnie ona sie budzi. Fakt faktem, głupio się później czuje z tym, jak się złości na to. Ale wydaje mi się, że każdy facet tak ma, że jak zobaczy tam coś choć troszkę, to odrazu ma chrapke. zależy to tylko od tego czy się połakomi spróbować. A ubieranie takich dresów jak to piszecie, żeby mu sie niechciało, nic nie pomoże. Wiem z doświadczenia, to jest silniejsze i będziemy dążyć, i próbować powoli, aby nie obudzić, a swoje zrobić. Jedno co mnie tylko dziwi, to k...a dlaczego już ci wasi faceci to zrobią, to za sobą nie posprzątają. Ja też zawsze wypryskam na partnerke, to na jej plecy, bądź pośladki. ale k...a zawsze wezme te chusteczki nawilżające i usunę to co moje.

Gość gość
mój na szczęście w nocy spi i nie mam takich problemów

Gość gość
ty to musisz miec slabe zwieracze skoro w polowie orientujesz sie ze masz obcego w o*****e

Gość gość
jestem spłakana - ZBOCZĘCA W ŁÓŻKU

Gość gość
ZBOCZĘCA to pewnie od chuć zwierzęca

Gość szatynkamhm
takie zabawy są fajne pod warunkiem że jest urlop i kobieta nie jest przemęczona i nigdzie rano nie wstaje,a jak wstaje to inny pokój i drzwi na kluczyk:-)

Gość gość
śpisz sobie a tu cię ktoś od tyłu atakuje, dziwić się,że ludzie nerwowi są

Gość gość
kto wypina tego wina