Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

slub w 2012. już zacząc planować czy za wcześnie?

Polecane posty

po trzech latach związku stwierdziliśmy z moim tż ze chcemy sie pobrać i myślimy wałsnie o roku 2012. wiem ze to dużo czasu i złośliwi powiedzą ze do tego czasu jeszcze mozemy sie rozstać ale ja wiem ze tak nie będzie. chodzi mi o to czy już powinniśmy zacząć cos planować, typu zarezerwowanie sali, zespołu itp. Chcę podkreślić ze zależy nam na konkretnym terminie tj sierpień-wrzesień bo nie chcemy potem brać tego co zostanie i np brać slub w listopadzie. Wszelkie uwagi i porady mile widziane :)

Gość on ne sait jamais
sale juz chyba mozesz rezerwowac ale na inne rzeczy to za szybko moim zdaniem.

Nikt Wam takiej rezerwacji nawet nei przyjmie. Dlaczego chcecie tyle czekać? Moim zdaniem wstrzymajcie sie z decyzjami o lokalu itp. bo moda i gusta nawet sie zmieniaja. Powstaja nowe lokale i fajne pomysly. Poczytaj gazetki i fora i tyle. 1.5 roku przed w zupelności Wam wystarczy ;-)

...a,a,a nowych lokali weselnych ma powstać potężna ilość.Toć Euro 2012..Warto więc czekać...i dorastać:):)

Gość o mb
to zalezy... ale z drugiej strony dlaczego czekac az tak dlugo? moze wartto pomyslec nad 2011? bo na przyszly rok juz za pozno... a tak spokojnie sie wyrobicie z wszytkim:) ostatnio rozmaiwalam zkolezanka i ona rowniez rezwrwowowala wszystko z sportym wyprzedzeniem bo 2,5 roku wczesniej tzn,. sale orkiestre czy druzbe bo akurat Ci maja taaaaaaaaaakie terminy:) u nas np by to nie przeszlo by znamy sie 2lata a w przyszlym roku slub wiec nie bylo szans:D

Gość ja pierdziele..........
za 3 lata slub?....mysmy sie zareczyli w listopadzie...w lipcu nastepnego roku slub...sala zajebista ....slub ogolnie 45 000 :) na cholere tyle czekac? jak sie ma kase to sie nie czeka...za 3 lata to sie moze rozmyśli:P

Dlaczego czekamy? Po pierwsze to nie mamy jeszcze na tyle kasy :). A po drugie siostra mojego tż wychodzi za mąż w 2011 więc dla jego rodziców dwa śluby jednego roku to byłoby za dużo.

Gość fanka anka
dla mjie glupota tyle czasu wczesniej rezerwowac, przez te 3 latka przybedzie kilka nowych sal, pewnie ladniejszych moze nawet tanszych. mialam wesele w dopiero co powstaym lokalu, dlatego bylo taniej zeby zrobila sobie ta babka reklame za 6 dan cieplych placilismy 100 zl plus 12 przystawek do tego, sala byla udekorowana.

Możecie rozglądać się za salą, ale na rezerwację jest za wcześnie. Chociaż w moim mieście jest jedna bardzo popularna sala, na której terminy są już pozajmowane do 2012 roku:-P

Gość 8891_iled
Moim zdaniem poczekajcie do przyszlego roku z rezerwacja i jak narazie ogladajcie sale. Ja i moj narzeczony rezerwowalismy 2.5 przed a to dlatego ze nie bylo wolnych terminow na 2010 dlatego bierzemy slub w 2011 i w terminie w ktorym my chcemy. Zespol teraz zalatwiamy i ogladamy sie za kamerzysta i fotografem ale ogolne przygotowywania zaczniemy dopiero rok przed slubem:) zycze powodzenia xxx

Gość fitnesss
chcesz schudnac raz na zawsze? zapoznaj sie - nic nie tracisz pradziwa DIETA INDYWIDUALNA dla kobiet! www.dieta4u.com.pl zapoznaj sie - mozesz wiele zyskac

ja tez mam zaplanowany slub na 2012 rok, i sale bylam juz zarezerwowac.. wszystkie weekendy na 2011 byly zajete juz o.O WSZYSTKIE:0 widac to kwestia swietnosci danej sali;)

Gość ślub już tuż tuż
ZDECYDOWANIE ZA PÓŹNO!!!MOJA KOLEŻANKA WTEDY MA I ZACZĘLA PLANOWAĆ TO W 1997! OBAWIAM SIĘ , ŻE NIE ZDĄŻYSZ:(

Gość ślub już tuż tuż
no i oczywiści chyba masz juz fryzurę i makijaż???? Bo inaczej ciężko to widzę.

Gość uppp**

Gość Co to znaczy TŻ????

Gość Majóweczka2011
To zależy jaką chcesz sale i zespół..Jeśli masz na oku jakiś fajny i popularny zespół możesz zadzwonić i zapytać na ile maja juz rezerwacje i kiedy można u nich rezerwować (niektóre zespoły na rok 2012 otwierają rezerwacje dopiero końcem 2011 albo nawet w styczniu 2012-ale to tylko niektóre) Ja rezerwowałam termin orkiestry w tamtym roku i ku mojemu zdziwieniu zespół który sobie juz daawno wypatrzyłam (jest poprostu the best) miał zarezerwowane terminy już na prawie cały 2011..:/ Więć nie będzie głupio jak zadzwonisz..Tak samo jest z salą możesz zadzwonić i zapytać kiedy można termin rezerwować,, A co do całej reszty masz jeszcze czaasu i czasu;)

Gość Mruszczyk
Jeśli szukacie dobrego fotografa to polecam dziewczynę, która robi rewelacyjne zdjęcia - www.najka.pl Dzięki niej razem z mężem mamy ponad 600 przepięknych zdjęć. Po kilku godzinach biegania po Warszawie otrzymaliśmy tak piękne zdjęcia, że trudno się zdecydować, które umieścić w albumie... Ważne dla nas było przede wszystkim to, że nie wybierała za nas - przedstawiła nam całą swoją pracę i dała wolny wybór. Jeśli ktoś poszukuje zdjęć niestandardowych to szczerze Wam ją polecam!! Magda

Wg mnie ogólnie jeszcze macie czas chociaż przecież to nie dwa lata już tylko rok :) już mamy październik miłe panie :) długo będzie styczeń i 20111 ;] Jeśli planujecie latem ślub to myślę, że koło kwietnia będzie ok ;) rok i kawałeczek. Chociaż to też zależy niektóre sale są pozajmowane już na 2013!!! Np moja sama ma już rezerwacje na 2013 i w okresie wiosenno letnim żadnej daty nie ma ;]

Gość www.wdniuslubu.pl
Zapraszam do zapoznania się z galerią i cennikiem na stronie www.wdniuslubu.pl W razie zainteresowania bądź chęci zapoznania się z większą ilością zdjęć, zachęcam do kontaktu telefonicznego bądź pisania na GG lub e-mail. Kontakt: tel. 503 196 896 lub 505 258 538 e-mail: wdniuslubu@o2.pl GG. 82 71 521