viands 0 Napisano Październik 13, 2009 w najwyzszym punkcie - 101 kg - w ciazy :) po urodzeniu synusia - 90 Teraz wazenie i aktualizacja w kazda srode i sobote: 30 wrzesien - 89 2 pazdziernik - 87,6 6 pazdziernik - 86,5 10 pazdziernik - 86,4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale prosze wymiary tez Napisano Październik 13, 2009 wzrost, talia, udo, biodra, biust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waga bez wymiarów Napisano Październik 13, 2009 niewiele mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 13, 2009 wzrost - 165 wiek - 32 udo? brzuch? talia? :) nie bede tego mierzyc :) dlaczego? nie odczuwam takiej potrzeby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie mam jedno Napisano Październik 13, 2009 a czemu ma służyć ten temat?? Bo jeśli chcesz tylko obserwować spadającą wagę to sobie załóż suwak wagowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a iwesz ze licza sie Napisano Październik 13, 2009 wymiary bo to je widać a nie wagę?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 13, 2009 a w czym ci to przeszkadza, ze sobie topic zalozylam? :) nie musisz tu wchodzic, a jesli jestes sfrustrowana, to mozesz sobie tu pouzywac. nie wzrusza mnie to :) wrecz przeciwnie - pozdrawiam. a motywy zalozenia tematu pozostawiam do swojej wiadomosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 13, 2009 Poza tym jesli spada waga, to powoli wymiary tez miekna :) widac to po ciuchach przede wszystkim. Jesli wejde w moje ulubione spodnie, to bedzie oznaczalo utrate cm w talii, udach, biodrach. Piersi juz mi troche spadly, bo stanik luzniejszy. czuje te wymiary po sobie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 14, 2009 14 pazdziernik - 85,4 w dol 3,6 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dam radę dam radę 0 Napisano Październik 14, 2009 wymiary są bardzo ważne! ja zaczynajac odchudzanie w maju 09 ważyłam 80/82kg i w pasie miałam 92cm po jakimś 1,5 msiąca max miałam 70kg i 12 cm mniej w pasie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 14, 2009 talia - 107 biodra - 111 skoro sie tak upieracie - prosze bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dam radę dam radę 0 Napisano Październik 14, 2009 polecam brzuszki! one naprawdę są skuteczne. Rób tak 100- 150 dziennie plus dietka 1000 kcal sukces murowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 14, 2009 biegam dwa razy w tyg na aerobic. niebawem mam zamiar zwiekszyc do 4 razy. poza tym podnoszenia, unoszenia, bieganina zwiazana z moim malym synkiem robia swoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 17, 2009 17 pazdziernik - 85 w dol - 4 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 21, 2009 21 pazdziernik - 84,3 w dol - 4.7 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 21, 2009 wynik tym bardziej satysfakcjonujacy, bo po dwudniowym weekendowym weselu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem zlosliwa Napisano Październik 21, 2009 tylko sluze mala uwaga: pisze sie np. 21 pazdziernika :) Ale nie o to tu chodzi. Oburzalas sie tak na poczatku, ze ktos chce, zebys pisala wymiary, bo przeciez taki temat zalozylas i spodziewalam sie, ze beda wymiary a nie waga. Dobrze ci idzie, mierz sie i zapisuj, jak waga nie bedzie szla w dol, to moze w wymiarach bedzie lecialo i cie to bedzie cieszyc i nas motywowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 21, 2009 No, wreszcie, ktos mi zwrocil na to uwage. Bylam ciekawa po ilu dniach ktos to zauwazy :) cha! cha! cha! nie jestem zlosliwa - wielki plus dla ciebie!!! :) a te wymiary , to waszym zdaniem co ile mierzyc? bo chyba raczej nie dwa razy w tygodniu. nie bede przeciez zauwazac tych milimetrow, ktore moze i znikaja. wiec od dzis juz nie pazdziernik, a pazdziernika. Ale sie usmialam. :) i nie oburzalam sie. po prostu mysle dalej, ze skoro leci waga to i leca wymiary. Jesli zleca, to bedzie to widoczne. ale oczywiscie mierze. dla was. i dla siebie tez ps. gdyby kogos jeszcze to irytowalo - specjalnie nie uzywam duzych liter. :) a bo tak :) szybciej mi sie pisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dobra dobra Napisano Październik 21, 2009 dobra dobra autorko -specjalnie to zrobiłaś. Już w to wierzę. :P A to "cha! cha! cha!" to co ma być?? Bo napewno nie śmiech no chyba że oznajmiasz iż będziesz tańczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OstraSiostra Napisano Październik 21, 2009 W ciązy 63 kg waga max pół roku potem i do tej pory 50kg , 168 wzrostu , talia 70. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 21, 2009 ostrasiostra - elegancko! ja na razie chcialabym dojsc do 70. marzenie to... ech, co ja tam ... :) no...70 :) nawet marzyc w tej materii nalezy na raty. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 21, 2009 no dobra, dobra - czyzby kolejna sfrustrowana mnie tu odwiedzila?? milo mi. zagladaj i madruj sie do woli. mnie to nie wzrusza. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 21, 2009 uwielbiam takie czepliwe i zrzedzace kafeterianki. po co wy sie tak katujecie tymi zlosliwosciami? a moze to taka dieta? zlosc pieknosci szkodzi, kochana :) choc czasem to juz nawet to nie moze zaszkodzic :) oj kobitki, wyluzujcie, bo tylko zalosc wzbudzacie. i jeszcze moze litosciwe polusmiechy. ale oczywiscie jesli to wam pomaga - zapraszam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 24, 2009 24 pazdziernika :) - 83,7 w dol - 5.3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaa 0 Napisano Październik 24, 2009 viands niezle :) powodzenia trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viands 0 Napisano Październik 24, 2009 onaa - dziekuje! viands znika. od srody pojawie sie pod innym nikiem w innym topicu. z odchudzania nie rezygnuje. pozdrawiam wszystkich. I nie pytajcie po co zakladac bede nowy topic, z innym nikiem, bo i tak nie powiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach