Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budująca

buduje dom-czy podoba sie wam mój dom?

Polecane posty

Gość budująca
tak wiem... ale ten własnie projekt zakupiło niewiele osób i jest mało wypowiedzi.... pytam Was jako postronne osoby poprostu czy sie podoba czy nie, co zmienilibyscie.

Gość kiszkaaaa
teraz sie takich domow nie buduje , nie podba mi sie wogole co bym zmienila - projekt

Gość papa hara
na obrazku komputerowym to wszystko pięknie ładnie wygląda przedewszystkim jest dużo wypukłuch elemencikow i pierdół co zwiększy koszt budowy,wykańczania i ogrzewania jakbyś sie znała to nie wziełabyś takiego projektu w czasie budowy dopiero wszystko wychodzi i znam ludzi co zmieniają te wypukłe elementy bo nie spodziewali sie że to ich tak spłucze finansowo

Gość budująca
w moim małym miescie własnie tak sie buduje... nowoczesne domy nie podobają sie. Ja tez nie lubie suchych prostych domów. Z tym że wnętrze będzie nowoczesne a nie stylowe

Gość likto
niezbyt modny i ladny ten projekt I rzeczywisciezbyt duzo pierdol,zbyt kanciasty,co potem stworzy wiele problemow..

nie podoba mi się ani trochę, ale mnie mało który "gotowiec" się podoba ;) no i jak na mój gust (i potrzeby) stanowczo za mały. chociażby garaż... 16 m2? 3,3 m szeroki... tam się wjeżdża "na gazetę", to nie dla mnie ;)

Gość budująca
likto ale jakie kanty mają stworzyć problemy i jakie problemy przedewszystkim? chodzi ci o ten wykusz? przeciez to jest: 1. uatrakcyjnienie domu 2. sposób aby wydłuzyc jadalnię

Gość budująca
są pewnie nieścisłosci bo nie wtrąciłam że to jest dom bez poprawek...ja wprowadziłam ich dużo, własnie dodałam jeszcze 1 garaż i mam duzy pokój nad nimi, powiekszyłam wykusz, dodałam jaskółke, pralnie i wiele innych drobnych rzeczy. Także na 2 rorosłych i 2 dzieci kazdy ma gdzie spać + pokój jest dla gości i 2 łazienki no i salon.

Gość budująca
rozumiem- pewnie wszyscy bedący łaskaw sie wypowiedzieć mieszkają w 400m2 willach połozonych nad jeziorem z pokojówką. Miłej kawusi zyczę w tym waszym smierdzącym bloku z odpadającym starym szarym tynkiem na 30m2 z mamą i tatą. HAHAHAHAHAHA pozdrawiam z mojego nasłonecznionego dużego salonu. Pa.

Gość fdser
budująca raczej taki sobie .. sam gdybym budowal to cos w rodzaju takiego wygladu . http://pprojekt.pl/projekt288-alabaster.html Nie twierdze ze ten projekt mnie interesuje , tylko ze w takim kierunku wyglad by poszedł . I miałby od 120 - 140 m2

ciekawe czemu wszyscy wypowiadali sie na pomarańczowo. Mnie się podoba projekt 1...niby mały ale nie mały...dużo ma pomieszczeń.Ładny z zewnatrz- taki cieplutki:-) poza tym kazdy wykańcza sobie dom w swoim guscie a nie wg zdjęcia. A drugi to wielki dom, drogi troche.

Gość budująca
też będzie ładny ciekawie go wykańczając jakies urocze firaneczki lub zasłonki, dla mnie malutki niestety. Ale ja nie miałam wielkiego wyboru- musiał wejść na działkę 20X22m

Gość bujająca
Zmieniłam nick, z budującej na bujającą.

Gość budująca
ale niektórzy są żałośni- za za zryte forum- kazaczcie dalej.

400 m to przesada :p Tak jak i 113 + garaż 16, do którego wejdzie co najwyżej Golf, a i tak trzeba będzie się gimnastykować przy wysiadaniu :p Ponadto przydałoby się miejsce na rowery, więc garaż 4x6 m na jedno stanowisko to absolutne minimum. I chałupa ze 200 m, zwłaszcza że to tylko parter z poddaszem, bez piwnic 🖐️

Gość domki
najlepsze są projekty z prostymi dachami, dwuspadowymi i prostą bryłą, są tańsze i cieplejsze, jak masz jaskółki, lub dach na krzyż to więcej zaplacisz i remonty dachu na łączeniach gwarantowane, a zresztą śnieg tam dłużej leży, bryła domu tez ważna, prosty fundament szybciej zrobisz, przy wylewkach mniej kłopotu, chyba ze kasiasta jesteś i ci nie zależy

Gość domki
duże domy wybieracie ludzie, mój przy tym to kurnik

Gość nawet ladny ale osobiscie
podobaja mi sie domy parterowe. Ja szukam wlasnie malego parterowego, do 100m kw, jak najtanszego w budowie bo z kasa krucho

Gość domki
do słodka czekolada, domek ok tylko pokój nad garażem to porażka zawsze jest tam zimno, dobry tylko na lato