Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budująca

buduje dom-czy podoba sie wam mój dom?

Polecane posty

Gość słowik20
Jak ktoś ma pieniądze to polecam zainwestować w inteligentny dom, bardzo ułatwi i umili życie, wychodzisz z domu i się nie martwisz że ktoś się włamie, wystarczy smartfon żeby zamknąć wszystkie okna i drzwi oraz sprawdzić czy nic się nie dzieje w środku, polecam przeczytać http://bossland.pl/inteligencja-xxi-wieku-inteligentny-dom-fibaro/

Gość gość
Ja mam dom w www.rajskaosada.pl , możecie sobie zobaczyć wizualizacje ich projektów, coś naprawdę niesamowitego, a dodam, że w realu wygląda to jeszcze lepiej!:) Mam czym się chwalić naprawdę, jakby ktoś chciał jest jeszcze parę domków na sprzedaż, ale trzeba się spieszyć bo z tego co widzę schodzą jak świeże bułeczki co w ogóle się nie dziwie bo mamy wszędzie blisko, a jednocześnie jest prywatność i kontakt z naturą:)

Gość gość
My mamy domek z elementów prefabrykowanych, robił go nam www.its-koszalin.pl , bardzo energooszczędny, do tego nie trzeba było długo na niego czekać, bardzo polecam, super sprawa z tymi drewniany mi:)

Gość GH6789
Chcąc uniknąć stresu związanego z budową własnego domu, warto zdecydować się na budowę domów pod klucz Warszawa. W ten sposób można uniknąć stresu. http://roslandomdesign.pl

Gość Rusalka

Projekt domu to moim zdaniem kwestia bardzo indywidualna, jednemu podoba się duży dom z dwoma piętrami, a innemu uroczy parterowy z małym ogródkiem. Najważniejsze to żeby mieć dobry projekt po prostu i być zadowolonym z niego. My akurat korzystaliśmy z projektu pracowni Domy z Wizją i otrzymaliśmy dokładnie to, czego oczekiwaliśmy, polecam jakby ktoś potrzebował