Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budująca

buduje dom-czy podoba sie wam mój dom?

Polecane posty

Gość daniello27
a mi sie reshka twoj podoba ... moze nie ma jakis tam pierdol i zdobien ale na pewno ma duza powierzchnie uzytkowa no i nie jest urozmaicony pierdolami na pokaz. budujaca...a moze ktos kto ma taki projekt tez ma dwa auta i zarzyczyl sobie podwojny garaz?? :P skad pomysl ze tylko ty jestes taka tworcza? :P zreszta dajcie juz sobie siana z tymi domami... kazdy buduje co chce i jak chce. po co angazowac w to pol polski? :P

Gość budujaca
do komentarza powyżej- dlaczego chcecie podważać moje zdania, takie rzeczy sie wie jeżeli buduje sie dom i jest sie zorientowanym w miarę. Projekt kupiony i zaadoptowany bezpośrednio u producenta (u pomysłodawcy projektu) czyli w archonie, jeżeli ktokolwiek chciałby zmienić cos powazniejszego w projekcie to wymaga to zgody Archona. Żeby "dołożyć" dobie dodatkowe stanowisko w garażu trzeba sobie ZAPŁACIĆ za ANEKS. Takiego aneksu garażu nie było wcześniej... zrobili go dla mnie.Teraz każda osoba chcąca podwójny garaż w domu "w antonówkach" musi sobie zapłacić za zrobiony już aneks. I STĄD WIEM, że nikt inny nie ma domu w antonówkach z podwójnym garażem. Ale jesteście zawistni bo ktoś buduje dom.

Gość daniello27
jeszcze jedno/ BUDUJACA piszesz ,ze ludzie sa zawistni ... a Ty? jaka Ty jestes zakladajac taki denny temat? chcesz sie pochwalic czy pozalic? jestes tak pusta? jesli chcialas sie pochwalic to cie zmartwie - budowa domu w dzisiejszych czasach to juz nie zaden luksus. teraz nawet niezbyt bogaci ludzie stawiaja sobie domki ":P

Gość daniello27
jestes zenujaca :D budowa domu to juz ie luksus kotus :P powtarzam jestes pusta bo uwazasz ze spotkalo cie niewiarygodne szczescie . ja mam mieszkanie i buduje dom w stolicy. ale nie chwale sie tym bo to poprostu wiejskie i nie zakladam z tego tytulu topiku :P

Gość budująca
nie obrażaj mnie zryty człowieku- nie chce opini ludzi nie znajacych się na rzeczy i te twoje bajki mozesz sobie między książki wsadzić. Jednak to jest luksus- DLA MNIE JEST chociaż od początku zycia mieszkam w wielkim domu. JESTEŚ ZAZDROSNY? nie udzielaj sie i już.

Gość daniello27
czego mam ci zazdroscic? :P nie osmieszaj sie :P ja mam mieszkanie sluzbowe, dom w budowie ,dobra prace i nie musze dowartosciowywac chwalac sie wszystkim przed cala polska. jestes prosta i ograniczona laska. wspolczuje twojemu facetowi takiej walnietej kobiety :P

Gość budująca
fałszywy jestes a nie jak sądzisz super...i to ten twierdzi że inni są fałszywi prosze cie, ale wpadłeś. Kafeteriusze są zawistni- tak jak ktos tu napisał i w pełni sie z tym zgadzam. Chciałbys miec taką żonę jak ja- kopara opadłaby ci a tak z grubym brzuchem i orynarnym podejsciem do ludzi możesz najwyżej kociarnie założyć w tym nowym twoim pseudo domu. ŻEGNAM.

Gość domki
ludzie opanujcie się, nie możecie prowadzić bardziej konstruktywnej rozmowy

Gość daniello27
masz jakis kompleks mala? :P nie jestem ordynarny tylko nie lubie takich pustych ludzi jak ty ktorzy wlaza na forum i chwala sie swoimi domkami, autami itp. jestem ciekaw jak dorobilas sie domu :P pewnie budujesz na kredyt a jesli nie to twoj facet ma w tej budowie duzo wiekszy wklad niz ty :P a ty siedzisz na tylku i czekasz az ktos poklepie cie po pleckach...ale za co? za wybor projektu? prosze cie... :P

Gość daniello27
"fałszywy jestes a nie jak sądzisz super..." - napisz mi prosze nie madra kobieto kiedy napisalem, ze jestem super :p wcale nie mam o sobie takiego mniemania :P jestem z siebie zadowolony ale nie uwazam ze jestem jakims cudem i szczesciarzem :P dlaczego jestem falszywy? jestes ograniczona kobieta , malo inteligentna i pusta. zal mi twojego faceta i tyle :(

Gość daniello27
zone taka jak ty? ze wstydu bym sie spalil ze moja zona jest pusta cizia ktora z nudow zaklada debilne topiki na forum ,ze pochwalic sie projektem ( bo to jeszcze nawet nie skonczony dom ). mojej narzeczonej do piet nie dorastasz mala

Gość resmusss
pewnie na jakiejs wiosce ...

Gość budująca
lepiej w wiosce zazdrośnicy niz w smierdzącym zaołowionym mieście- fuj. A ty danielek(zawsze zze zwierzęciem kojarzyło mi sie to imie i dobrze) najwyrażniej sam masz gówno do roboty bo ja jestem własnie w pracy. CO ZA SZOWINISTYCZNA ŚWINIA Z CIEBIE- WIESZ CO CI POWIEM? wali mnie to co mówisz bo jestes głąbem ha ha ha! jak to chłopczyk- inne myslenie stary cepie.

Gość budująca
dziękuję wszystkim za uwagi a Tobie szczególnie podziekuję za jakiekolwiek zdanie na ten temat. Twoje bajki miedzy książki. Życzę miłego dnia Kafeteriuszanką i żegnam się- bo wracam już do domku.

Gość daniello27
przepraszam cie bardzo budująca. Zachowałem się jak ostatnia swinia wobec kobiety. Mogę Cię tylko serdecznie przeprosić i wyjść stąd gdyz nie jestem godzien tu przebywać. Nie jestem godzien męskiego zdania.

Gość Tasiek
Witam Budującą. Wędrowałam po różnych stronach w poszukiwaniu pomysłu na własny dom, tak się składa że taki sam projekt mamy i w tym miesiącu zaczynamy budowę. Mam pytanie jak się w nim mieszka?Czy jest funkcjonalny i wiele innych. Proszę o kontakt. Pozdrawiamy.

Gość maliboo.
"Miłej kawusi zyczę w tym waszym smierdzącym bloku z odpadającym starym szarym tynkiem na 30m2 z mamą i tatą. HAHAHAHAHAHA pozdrawiam z mojego nasłonecznionego dużego salonu. Pa." hmm...no i wyszlo szydlo z worka

Gość Tasiek
Myślałam że piszą tu ludzie dorośli i normalni którzy potrafią coś doradzic anie tylko chamsko skrytykowac i cwaniaczyc czego to nie mają i czego to nie widzieli, liczyłam na podpowiedzi co do budowania a nie pierdoły o kłutnie kogo projekt lepszy!!!!!!!!!!!!!1

Gość KachaNW
ja też wybrałam już projekt. mam jednak inne pytanie. czy korzystał ktos ze sklepu internetowego z materiałami budowlanymi? dostawa prosto na działkę byłaby dla mnie dużym ułatwieniem, poza tym niższe ceny. korzystaliscie? polecacie? zastanawiam się nad hurtownią budowlaną 24

Gość Zofijka89
Ja nie korzystałam z takiego sklepu, za to przez internet znalazłam projekt naszego gniazdka i byłam szczerze zdziwiona, że tak sie da. Ja swój domek idealny znalazłam w http://www.studioatrium.pl/ i jestem bardzo zadowolona, a juz od wiosny rusza budowa:)

Gość martoms
kaliba - ile płaciliście za te schody? Widziałem kilka projektów i pod względem wyglądu naprawdę super, a pod względem jakości?

Gość aniolstroz
hmmm no nie wiem czy to jest przemyślana decyzja ;) Może jeszcze zobacz oferty innych biur projektowych np. http://www.mgprojekt.com.pl/ budowa domu to poważna decyzja nie ma co się spieszyć...

Gość gość
Ja się dopiero zabieram do projektu z Architetto.pl, ale mam zupełnie inny pomysł - na dom parterowy i ekologiczny, energooszczędny. Zapewne wyczyści mi kieszenie, ale takie inwestycje są opłacalne i zwrócą się po kilku latach. i spokój na całe życie. To jest to...

Gość Kamila Joła
Ja jestem w trakcie budowy mojego domu oraz ogrodu zimowego/oranżerii z winter-gardens.pl, który jest jego nieodłącznym elementem. Projekt jest idealny, taki jaki sobie wymarzyłam. To będzie idealne miejsce na podejmowanie gości i relaks.

Gość gość
My niedawno zamknęliśmy całą budowę z wykończeniem i ja jestem z usług tej pracowni bardzo zadowolona. Wszystko wygląda tak, jak wspólnie zaprojektowaliśmy i zapanowaliśmy. Jeżeli nie było czegoś, co mieliśmy mieć, byliśmy na bieżąco informowani i tworzyliśmy nowe ustalenia. Wszystko generalnie odbyło się bezproblemowo i względnie szybko. Duży plus za kreatywność i spryt w działaniu. Polecam Architetto.pl.

Gość ave_nat
My postawilismy na nowoczesność, jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami nowego, kanadyjskiego domku :D Nam budowała ta firma http://www.its-koszalin.pl/ . Zamieszczam lik, bo zdaje sobie sprawę, ze ciężko zainteresowanym znaleźć dobre, bo to jeszcze nie jest tak popularne jak zagranicą : ) Szczerze polecam

Gość gość
Ja swój wymarzony projekt miałam wykonany przez tą cudną firmę http://www.rajskaosada.pl/ . Twój ładny, ale wybacz wolę jednak swój :P Swoja drogą, bardzo fajna firma, super nam się z nimi współpracowało, w dodatku mieli również własne nieruchomości co nas bardzo pozytywnie zaskoczyło. Mieszkamy już od jakiegoś czasu i nie możemy się nacieszyć domem : ) Nie mam żadnych ładnych zdjęć, musicie mi więc uwierzyć na słowo :P Jakby ktoś chciał kiedyś się budować, bardzo polecam tę firmę. Pozytywnie mnie zaskoczyła.