Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

klasyczne powroze

Polecane posty

Dzis znow z poloze klasyczne karty jak juz wiecie :D jestem poczatkujaca , dlatego prosze tylko o imie wasze , chcialabym to ja wam powiedziec o waszej przeszlosci , jakim typem jestes :) prosze tylko wziasc z przymrozeniem oka bo ja poczatkujaca :) prosze nie zadawac pytan ani dat ur tylko swoje imie a ja postaram sie powiedziec jak najwiecej o tobie dla pierwszych 3 osob prosze tez o cierpliwosc bo czasu troche kosztuje zapraszam !! klenofyna :)

Gość bezrobotni wyżej wykształceni
izabella

Gość ciekawajestem
Karolina

campari34 edyta przeszlosc: zostalas zaproszona na jakis krotki wyjazd , karty mowia ze wyjechalas gdzies na krotka podroz to byla kwestia paru dni , mialas tez jakas sytuacje nerwowa z jakims panem , mozliwe ze to ojciec badz jakas oficjalna osoba, w kontaktach czyli z przyjaciolmi moglas na nich liczyc ale duzo kontaktow sie urwalo , wyszlo tak ze raczej bylas osamotniona , oraz mialas do zalatwienia urzedowe sprawy ktore torych nie rozwiazalas szybko , tu mowia jeszcze karty o sanepdzi badz o szpitalu (niestety nie wiem kogo to dotyczy nie mam karty osobowej aby przytoczyc) mozliwe ze szpitalu ktos dluzej byl terazniejszosc: tu wyzslo ze zostalas oszukana zdradzona kolo mezczyzny wyszla karta oszukania klmastw czy nawet zdrady , w domu tez nie jest najlepiej , nie czujesz sie dobrze twoj obecny stan psychiczny /mentalny nie nalezy do dobrych zadreczasz sie , sa klotnie u ciebie oraz spory , czy ty nie cierpisz teraz na depresje?? przyszlosc: nie licz na najblizsza przyszlosc o zalozenou rodziny badz jakis zmianach , tu wychodzi ze w milosc jesli jestes z kims to albo sie ulozy badz czeka cie nowa milosc , dostaniesz jakies wiadomosci zwiazane z miloscia , karty pokazuja mi ciebie jako osobe o blond wlosach - ciemny blond:P praca i finanse - kurcho wychodzi , nie bedzie najlepiej , tu ukazuja sie komplikacje zarowno jak w pracy tak i w finansach , karty mowia tez ze z nauka ze z doksztalcaniem nie bedzie ci dane , badz sama rzucisz , rowniez karty mowia ze bylabys dobrym psychologiem , badz moze sama zajmniesz sie kiedys ezoteryka ale tez podejmnij jakis krok na wychodne , abys nie byla sama bez znajomych etc... typ twojej osoby- jestes osobom bardzo rodzinna , cenisz sobie zarowno rodzine jak i zycie sexualne , lubisz wychodne , ale jestes osobom ktora potrzebuje samotnosci pobycia samej , niz w jakis przytloczonych pelen miejscachludzi ty mi wychodzisz na taka osobe ze chetnie bys sobotni wieczor poogladala filmy z przyjaciolka niz jakies imprezy , ogolnie szybko sie zwiazujesz z ludzmi , i nalezysz do osob obrotnych ,pracowitych nie boisz sie pracy Wiesz ja poczatkujaca , choc dzs mi sie zdaje ze karty jakos nie chca ze mna mowic prosze wez wszystko z przymrozeniem oka , i wyraz swoja opinie :)

Gość herbaciana róża44
jeśli możesz to spójrz co tam u mnie,moje imię Kinga:)

Gość campari34
bardzo dziękuję za wróżbę nie które rzeczy się zgadzają zostałam zdradzona [to fakt]cierpię na depresję [od 4 lat nie potrafię sobie sama pomóc ]mam nadzieję że w miłości nic się nie zmieni jestem z tym samym facetem od 18 lat i mamy czworo dzieci .bardzo ci dziękuję [martwi mnie to że piszesz o zmianach w miłości nie chcę żadnych zmian]a już kiedyś mi ktoś też to wywróżył .

Gość ciekawajestem
fajnie:) to czekamy

Gość kasiakatarzynka
KASIA

fdgdfh Renata przeszlosc: nie wiem raczej sie nie wypowiem , karty sa mi troche takie nie wyrazne mi tu wychodz ze tak samo blokady z kontaktami z przyjaciomi , w twoim domu sytuacja raczej normalna byla , zero duzych problemow , ale wychodzi na to ze mozliwe ze ktos w domu zajmowal sie zajwiskami paranormalnymi ... naprawde nie rozumiem kart dotycz. przeszlosci .... mialas oparcie w kobiecie ... terazniejszosc: zalatwianie dokumentow w urzedzie i wyjazd zagranice no chyba ze jestes obednie juz zagranica badz teraz planujesz , poniewaz u ciebie wyszla zagranica , i praca , chyba jestes w zwiazku z czarnowlosych , nauke tez jakos przeprwalas doksztalcanie sie przyszlosc: uwzaj na mezczyzne mozliwe ze to on do ciebie bedzie mial serce otwarte i kontakt miedzy wami , ale jest to osoba nieszczera , bardzo klamliwa, bedziesz tylko miala problemy , oraz lzy :( z pieniedzmi u ciebie bedzie bardzo dobrze , dobre korzysci finansowe , na wszystko starczy a nawet jeszcze zostanie , jednym zdaniem dobra karta pieniadza:) ale ty bedziesz chciala podjac jakas decyzje , bedziesz na rozdrozu... uwazaj na twoje nerwy poniewz przy zdrowiu wyszla nerwica , moze masz skolnnosci do nerwow , poprostu wycisz sie czasami , oraz mile spotkanie /zaproszenie ktore ciebie czeka natomiast wychodza kolo ciebie straszne klotnie :( typ twojej osoby : jestes osobom pewna siebie , ale z ciezkim charakterem , czasami mozliwe ze bywasz agresywna z tymi sklonnosciami chyba jestes typem raczej sporotowym , lubiaca samochody , ale z ciezkim charakterem nie jestes latwy orzech do zgryzienia zaznaczam ze ja poczatkowa :) wiec wez wszystko z przymrozeniem oka :) jakos mysle dzis ze karty nie mowia mi duzo :O prosze wydaj swoja opinie :)

Ale super to i ja sie załapię ;) napisałam Agnieszkę i Magdalenę,nie chce zabierać czasu więc proszę tylko o Agnieszkę....dzieki śliczne :D

Gość martynka2009199111
Marta.

Gość fdgdfh
Renata przeszłość się zgadza, teraźniejszość zupełnie nie, z samochodami też nie wiele mam wspólnego. Co do nerwów to tak, a przyszłość- zobaczymy. Dzięki i pozdrawiam

bezrobotni wyżej wykształceni izabella przeszlosc: to raczej byla twoja taka milosc pierwsza badz pierwsze twoje glebokie zauroczenie kims , ale bardzo zostalas zraniona tu wyszla zdrada , ta osoba bardzo miala negatwyny wplyw na ciebie :( sklonnosci do agresji zaborczosci , badz zazdrosci chorej :( spotkalas go gdzies gdzie zostalas zaproszona moze jakas prywatka czy dyskotek klub etc.. ktos z twojego otoczenia mial wypadek ale skonczylo sie to szczesliwie :) terazniejszosc: tu wychodzi mi praca , rozmowy, wiec mysle ze jestes osobom pracujaca, moze to cos rodzinnego ? badz teraz niebawem czekaja cie rozmowy na temat pracy, tu wychodzi ze ojciec twoj moze chorowac :( badz jesli zalatwiasz z urzedami i dokumentami moze cos nie wyjsc , nie zalatwisz szybko , badz jakas odmowa , ten uklad moze wskazywac na ojca badz jakiegos oficjalnego pana , wysoko postawionego , moze to byc prawnik itdp duzo na teraz. nie mam ...wychodzi ze tez jestes zwiazana z kims o ciemnych wlosach braz - ciemny braz ze skolnnosciami do czarnego przyszlosc: tu wychodzi mi ciaza /dziecko ,dziewczynka, zalozenie rodziny , natomiast jesli zaplanowals wyjazd jakis to wychodzi ze nie pojedziesz badz w najlepszym wypadku przeszuniecie terminu , jakies komplikacje typ pani osoby: jest pani bardzo otwarta na otoczenie , ale raczej pani jest smiala co do osob pani juz znanych , do nieznanych podchodzi pani ostrozniejj, lecz potrzebujaca pobyt w samotnosci , pani lubi duzo rozmyslac /przymslac , w glowie pani roi sie wiele idei , lubi pani jak sie cos dzieje , nie lubi pani monotoni , siedzienia , podroze chetnie by pani robila taka zyciowa :) zazn. jestem poczatkowa , wiec prosze wszytskiego do siebie nie brac :) prosze o opinie :)

niestety przepraszam was obiecalam ze do pani Barbary zrobie uklad ale niestety wypadlo mi teraz cos nie oczekiwanego :( ale jak obiecalam tak zrobie dzis poznym wieczorem :) prosze sie nie gniewac :) napisze reszcie poznym wieczorem dzis :)

Gość
To ja też poproszę o powróżenie. Daria

Uwielbiam karty, wróżby niesamowite historie, życie też mi trochę wrażeń dostarczyło. Klenofyno, wiem, że wszystkie Cię "zasypałyśmy" ale również będę czekać cierpliwie na Twój czas i chęci.

Gość ta pani powiedziala
ze powrozy do postu p Magdaleny czyli okolo jeszcze 4 osobom wiec inni nie maja racze szans