bezradna 0 Napisano Październik 13, 2009 witam wszystkie forumowiczki:) mam spory problem i nie wiem co robić, prosze o jakieś rady... więc mam już 16 lat niedługo 17, jak miałam 13 to dostałam pierwszej miesiączki, na poczatku nie martwiłam się nieregularnymi okresami, bo wiedziałam że to normalne... ale teraz?! od tamtej pory nigdy samoistnie nie miałam takiej normalniej w odstepie 28-35:( byłam u ginekologa, zrobiłam badania hormonów - wszystko ok, przepisała mi różne leki - żadne nie dały zadowalającego efektu - w końcu ona powiedziała że mam jeszcze czas i tylko się uśmiechnęła, zmieniłam lekarza i ten sam dziwny uśmiech i dostałam krople homeopatyczne i może troszkę momogły, bo odstepy wynosiły 35 dni mniej więcej, ale teraz znowu ten sam koszmar 40 i nic! bardzo się boje, czy jest jakieś ryzyko bezpłodności? proszę o rady i zdania na ten temat, a może ktoś miał podobnie? za odpowiedzi z góry dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wenice Napisano Październik 13, 2009 wszystko będzie dobrze, jeszcze jesteś młoda:):) głowa do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach