Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem gotów jak nigdy

modlitwa o śmierć

Polecane posty

Czy sadzicie ze "Modlitwa o śmierć" ktora mozna znalezdz w necie jest grzechem. ? Jas mam 25 lat i szczerze mowiac nie mam zalu pretensji za to co bylo.pragne zeby mnei zabral z tad to nie świat dla mnie.Nie w tym zyciu i w tychczasach napewno.

Gość jesli to prowo
to kiepskie. dzis mija pierwsza rocznica smierci mojej kuzynki:( odeszla majac trzydziesci lat, nagle i po cichu:( pomysl, wyrzadzilbys taka krzywde swoim bliskim? skoro jestes, masz jakies zadanie do wykonania:) ogarnij mysli. chodz przytule i przestan wypisywac takie bzdury bo...tak nie mozna

Gość Senegall
Kiedyś również myślałem dużo o śmierci, dziś jestem szczęśliwy, a śmierci się nie boję, mógłbym umrzeć choćby zaraz.

Zadne prowo poprostu jak walczenie z tym swiatem obsranty przez pare lat nie przynosi skutku to poprostu nie widze wiekszego sesu.Acha i ost w arkadi w warszawie dziewczyna 21 lat skoczyla z pietra samobojstwo,w sumie poczesic rozumiem i sie nie dziwie.

Gość naprawde jest ci tak zle
czy tylko cos sobie wyolbrzymiasz:) zycie, no coz, nikt nam nie obiecywal, ze bedzie lekkie, przyjemne i zawsze z pradem, z gorki itp:) co cie tak nakrecilo, zeby pisac takie slowa? chorujesz? prace straciles? nikt cie nie kocha? czujesz sie obcy miedzy ludzmi? marudzisz chlpocze:) ot, klapsa ci dac i zaraz bys sie przebudzil:) no juz, dzisuiaj trzynastego, pomysl o czyms milym;) moze ci sie spwlni a jutro nie bedzie juz taaakie do doupy

Gość Senegall
Nie dziwię się, że wiele osób myśli podobnie do Ciebie, wszak wszyscy wokół chcą abyś się tak beznadziejnie czuła, jesteś wtedy bardzo podatna na manipulacje.