Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brothers in arms

Co za dupek i pajacyk! A udawal doświadczonego zyciem faceta! oszukal mnie

Polecane posty

Gość brothers in arms

Spotykałam sie z facetem od miesiąca; wydawal sie byc milym i kulturalnym mezczyzna. Wszystko bylo ladnie pieknie, wydawalo mi sie ze jest mna zafascynowany, bylam u niego w domu,poznalam jego przyjaciol, zabieral mnie w ciekawe miejsca:seksu nie bylo bo on sie jakos nie kwapil do tego a przeciez ja sie na niego nie rzuce. Od zeszlego tygodnia jakos ucichl, wiec wyslalam smsa czy cos sie stalo a on odpisal mi ze jest szczery wiec chce wrocic do swej eks bo z nia byl dlugo, i nie chce zmarnowac tylu lat (2 lata z nia byl). Nie kumam faceta. Szczena mi opadla nie wiem w ogole o co chodzi. Moze ktos mi pomoze to zrozumiec????? Powiedzal ze ma juz swoje lata (37 lat) i nie chce ich marnowac na nowy zwiazek tylko walzzyc o stary... Psychol? Znajomi mi mówią ze to krypto gej ze przez miesiac nawet sie nie dobieral, ale sama nie wiem czy gej czy po prosty dziwak. Dodam tylko ze mam powodzenie u facetów ale on mnie zafascynowal swa dojrzaloscią i odpowiedzialnoscia, myslalam ze cos z tego bedzie a tu taki cios:(

Gość ciekawe nie powiem...
a ile sama masz lat ?

Gość brothers in arms
Ja sie przez ten m-c zaangazowalam emocjonalnie mimo ze nie uprawialam z nim jeszcze seksu, teraz zzuje sie jak jaka szmata. Zostawil mnie dla eks

Gość brothers in arms
25 mam lat

Gość tiktaktoe
przestań glupstwa gadasz jesli chesz moge ci na gg wypersfadowac i powiedizc czemu tak sie dzieje

Gość brothers in arms
to wyperswaduj tutaj. Brak ci argumentow bobasku?

Gość Senegall
Miał do tego prawo i z niego skorzystał, a że Ty masz powodzenie u facetów i rozdajesz hurtowo kosze, to nie możesz zrozumieć, dlaczego TAKĄ LASKĄ ktoś mógłby nie chcieć.

Gość tiktaktoe
ja tez mam 25 i tak na g chcialem zeby zabic milej czas .No ale coz ... Skoro nie chcial sexu poprostu przez szacunek to zrobil dwa myslal o tamtej i nie mogl 3 jest impotentem lub cos schrzanione ma 4 wcale go nie pociagałaś :(

Gość wefwef
Faktycznie, dziwadło. No chyba że nieudolnie kłamał więc preteksty wymyślał dziecinne. W każdym razie nie masz czego żałować.

Gość brothers in arms
Czuje sie tak ponizona bo ja sie zaangazowalam emocjonalnie To jedyny facet który nie ciagnal mnie do lozka i milo bylo spedzac z nim czas, choc czasem byl zbyt malomówny.. Ponadto on mnie nieraz wypytwal o mego eks . Za duzo nie mowilam, mowilma tylko dobre rzeczy bo nie najezdzam na swych bylych. Ostatnio zaczal pytac czy nigdy nie myslakam o powrocie do swego bylego, nie wiedzialam ze to sa jakies aluzje, bo widac on o tym myslal caly czas...

Gość brothers in arms
hmm skoro go nie pociagalam to po co non stop prawil mi komplementy? duzo gadal ale nic nie robil w tym kierunku. Dziwak totalny. Po co w ogole sie ze mna spotykal?

Gość mysle wiec mowie
potrzebowal towarzystwa i kontaktu z kobietą moze :(

Gość Senegall
...czyli największym problemem jest to, że Cię nie bzyknął. Może jest impotentem.

Gość nie dobierał się bo nie był
pewny, czy coś do Ciebie czuje i nie chciał Cię wykorzystać, ani skrzywdzić. Po prostu jest porządnym człowiekiem. Ale takiej to nie dogodzisz :O Facet potraktował ją z szacunkiem, a ta by wolała, żeby ją najpierw bzyknął, a potem stwierdził, że jednak kocha eks. A tak z ciekawości, po jakim czasie facet powinien zacząć dobierać Ci się do majtek, żebyś uznała, że nie jest gejem? Wszystko się pojebało w tym świecie. Kobita domaga się, żeby ją faceci traktowali jak worek na spermę :O

Gość brothers in arms
mi nie chodzi o seks bo ja tez szybko nikomu nie wskakuje do lozka! chodzi mi o to ze po m-cu znajomosci stwierdzil ze bedzie walczyl o swa byla bo z nia byl dlugo a jemu lata lecą :( jesli to jst bujda to powinien powiedziec czym go zrazilam do siebie i tyle! o to mi tylko chodzi

Gość a sorry już widzę odpowiedź
od miesiąca się z nim spotykałaś i już go podejrzewasz o kryptogejostwo, bo nie chciał Cię do łóżka zaciągnąć?! :O Powiedziabym, że jesteś chora, ale to jest chyba powszechna choroba współczesnych kobiet, jakaś epidemia :O Uświadomię Cię: po pierwsze to jest normalne, że niektórzy ludzie (przyzwoici, starszej daty, z zasadami, wstaw sobie co chcesz) czekają czasem dłużej niż tydzień, żeby chcieć skonsumować związek (tak, wiem że to nieprawdopodobne). Po drugie: po miesciącu zaledwie to Ty jesteś nikim dla niego, spotykaliście się, patrzyliście, czy coś z tego wyjdzie. Cóż, nie wyszło. Miał prawo Ci grzecznie za współpracę podziękować.

"mi nie chodzi o seks bo ja tez szybko nikomu nie wskakuje do lozka!" Wróć do pierwszego posta, w którym pisałaś, że spotykaliście się od MIESIĄCA, a potem doprecyzuj, co dla Ciebie znaczy "szybko" ;)

Gość brothers in arms
poza tym co to za pytanie: nie myslalas nigdy o powrocie do swego eks? to bylo na naszym ostatnim spotkaniu. Sam czesto wypytywal mnie o moich bylych

Gość faceci tez zostawiaja kobiety
jak ta zaczyna się za mocno starac. Pomysl czy nie uciekl przez Ciebie.

Gość mysle wiec mowie
Twoim problemem jest to ze szukasz facetow przejzalych zamiast w swoim wieku.Tacy kolesie sory ale ot juz sa oklapłe mentalnie kapelusze od staryc kozlaków

Gość brothers in arms
ojej mi nie chodzi o seks! przez ten miesiac on mnie nawet za reke nie zlapal! Byl zimny jak lód. Chetnie rozmawal o seksie wypytywal mnie ale nigdy sie nie dobieral i to mi nawet imponowalo gdyz trafialam na samych napalencow! Suma sumarum zachowal sie dziwnie mówiąc ze woli walczyc o eks bo juz ma swoje lata.

Gość eee_tam_bez_dramatu
nie no, proste rozszedl sie ze swa byla (pewnie tez juz ryczaca podczterdziecha) i zapragnal sprawdzic sie jako maczo, wyrywajac jakas swiezynke (no, powiedzmy, 25 lat juz lekko traci myszka) po dzentelmensku pospotykal sie z toba, ale to mu tylko pokazalo, ze to nie to, ze z byla za duzo go laczy, ze to co z nia mial, z toba musialby wypracowywac dobry szmat czasu, ktorego nie chce poswiecac, albo po prostu mu sie nie chce tego robic no coz, tak to jest, jak sie wlazi szybko jako pocieszaczek dla "rozwiedzionego" poszukaj kogos w swoim wieku a nie wyrywaj starych prykow :)

Gość brothers in arms
nie uwazam zebym byla nachalna. Nigdy sie nie narzucalam. Bylam bardzo mila i nic ponadto

Gość dessssssssssssssssss
Facet jest nadal zabujany w eks, a z Tob spotykał się, aby o niej zapomnieć. Nie udało się i pożegnał się uczciwie, a Ty podejrzewasz o pedalskie skłonności.

Gość mysle wiec mowie
Dokladnie szukaj w swoim wieku wielu jest wartosciowych mezczyzn tylko z dobrym facetem jest jak z dobrą pracą trzeba sie naszukac :P

Gość brothers in arms
Szczerze?- jego eks ma 19 lat i wazy 70 kg. ja mam 25 i waze 49 nie to ze kogos bron Boze obrazam, kazdy ma swoj gust przeciez, ale na pewno tu nie chodzi o wiek czy wyglad. Dziwak? a moze gej?> bo serio sa tacy co spotykaja sie z dziewczynami na przykrywke.

Gość brothers in arms
ok tylko szkoda ze dopiero po miesiacu stwierdzil ze z tego nic nie bedzie. Ja w tym czasie moglam poznac kogos bardziej wartosciowego i zdecydowanego:( Jestem tylko czlowiekiem i tez brakuje mi czulosci i milosci

Uświadomię Cię w kolejnej rzeczy: czasem mężczyźni kochają kobiety, którym do piękności daleko. Cóż, nie sprostałaś eks i możesz to sobie tłumaczyć, jak chcesz, skoro Ci to pomaga (że to dziwak, gej itp.) Faktem jest, że facet kocha 70-kilową eks, a nie Ciebie, musisz się z tym pogodzić, "laseczko" ;)

Gość brothers in arms
ja sie pogodzilam tylko szkoda bylo mego czasu. mogl po tygodniu, 2ch mnie olac