Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tak boli

cierpie bardzo

Polecane posty

Gość swisso19
z podawaniem danych na forumo chyba lekka przesada, nie uważasz ? To może niech od razu wszystkie zdradzone żony podadzą dane kochanek swoich mężów ? lekka przesada - moim zdaniem ;-) A wracając do Ciebie. ile ze sobą byliście ? Co to był w ogóle za związek ? Bo nie bardzo rozumiem (tak jak ktoś to wyżej napisał) to był związek czy tylko seks, nie wiem ?

no tak life is brutal... a moze powinno sie zrozumiec osobe porzucana... TWOJ ESK MOZE W TRAKCIE SEXU STWIERDZIL,ZE NIE MOZE UDAWAC DŁUZEJ ZE JEST OK I BEZ ZASTANOWIENIA ODRAZU PO, POWIEDZIAŁ O TYM? A MOŻE JEST FRAJEREM?PEWNIE TAK! Zachował sie jak dupek i totalny tchórz! pewnie zasłuzyłas na wyjaśnienia ...ale skoro jego na to nie bylo stac,nie probuuj uzyskac ich na siłe...Znajac życie i tak nie usłyszałabyś prawdy...Zadna kobieta i pewnie żaden facet nie chcialby byc tak potraktowany(jakie to byloby dla faceta urażenie dumy!) Dziś Ci cięzko i pewnie wiele cięzkich dni przed Toba... ale kiedy juz ból minie ...moze poznasz faceta ,ktory doceni Cię i nie okaże się dupkiem jak ten...a wtedy z perspektywy czasu będziesz szczęsliwa , ze sie rozstaliście! Nie powinnaś się czuć poniżona -to on okazał się frajerem,dużym dzieckiem,które nie potraf odejśc z godnością! Ty uprawiałas z nim sex bo kochałas... 3maj się i bądź silna!!

Gość to tak boli
wiesz co psuło sie juz wczesniej rozstawalismy sie ale wracalismy kazdy mi mówił co ja najlepszego robie ze daje sie tak ponizac ciągle mi dokuczał ze jestem gruba a waze 50 kg przy wzroscie 170 cm a sam 110 przy 180 ja nigdy mu tego nie wypominałam ale ostatnio straciłam prace zepsuł mi sie samochód naprawił mi go i mówi ze w ciagu 2 dni mam mu oddac te 200zł mówie poczekaj jeszcze pare dni nie mam teraz a tobie nic sie nie stanie i kłotna o to powiedziałam mu ze normalny facet by zrozumiał i poczekał ze mu nie ukradne a on ze nie i wczoraj mi to powiedział ze juz mnie nie chce miedzy innymi dlatego ze mówie inny to to , to bym teaz szukała tego innego najbardziej mnie boli ze zawsze przy nim stałam wspierałam gdy lezał w szpitalu wziełam urlop bezpłatny by siedziec z nim bo nikt go nie odwiedzał .....

Gość to tak boli
to był związek nie seks, teraz mysle ze to moze moja wina ze sie czepiałam a on taki jest i powinnam to zaakceptowac, ja sie czuje mniej niz dziwka po seksie powiedział to zajeło to mu jaies 10 minut a potem kazał wyjsc

Gość Na pewno nie stało się to
No to moja droga, jak masz zapędy męczęnnicze i już wcześniej dałaś sobą pomiatać, to czemu Ty się dziwisz? Bolesna nauczka, może nawet zbyt... Ale mam nadzieję, że już żadnemu facetowi nie pozwolisz się tak traktować. Odrobinę godności! Przecież ta sytuacja, paradoksalnie udowadnia, że jesteś o wiele więcej warta od niego i pewnie od wolu innych ludzi!

Gość to tak boli
wiem dałam sie pomiatac i to moja wina ale jak głupia zawsze go słuchałam tak mną zakręcił ze zawsze wychodziło ze to on ma racje, uwierzcie mi ja tak nigdy nie miałam zawsze byłam silna i pełna godności a teraz cos takiego moze zabardzo sobie w mówiłam te to 2 inne swiaty i sie jakos dotrzemy on z innego domu niz ja nie umiał zrozumien np ze zmywa sie naczynia pod bieżącą wodą u niego leje sie wode zmuwa w niej a potem do miski 2 wlewa sie wode i płucze jak chciałam u niego pozmywac po swojemu to mnie opierniczał albo ze lubie zjesc czasami cos na miescie... nigdy nie kupił mi kwiatka bo po co szkoda kasy a one i tak zwiedną mówiłam wynajmijmy mieszkanie mamy po tyle lat a ty mieszkasz na strychu u rodziców a on ze mu dobrze mozemy zamieszkac tam razem ja mu mówie ze nie chce do takich warunków ze trzeba sie pilnowac by wody w ubikacji nie spuszczac tylko na wieczór bo tam studnia a on ze jestem rozpieszcznony bachor który miał wszystko nigdy a ja tylko chciałam bysmy spróbowali razem sami

no k... ja chyba śnię...takie chuja to bym zajebał jego własnym kluczem do kół, złotówa pierdolona...weź dziewczyno ochłoń, parę dni i Ci przejdzie, co za mendziarz, brrrr

Absolutnie nie uważam, żeby była tutaj jakaś Twoja wina. Przecież to on Cie potraktował tak, a nie inaczej i powinien za to odpowiedzieć! To całkowicie JEGO WINA, ze teraz sie tak czujesz, ale z drugiej strony on nie załsuguje na to, zebyś teraz tak się czuła. To jakis stary kutwa i dobrze, że juz z nim nie jesteś. Podejrzewam, że znosiłaś to wszystko, bo podświadomość (pewnie się sama przed sobą nie przyznasz) mówiła Ci, ze masz już tyle lat i nie możesz zostać sama, bo kogo znajdziesz. Gówno prawda za przeproszeniem. Znam szczęśliwe małżeństwo, które poznało się po 40 i żyja i zachowują się jak nastolatkowie. Znajdziesz miłość, jeśli tylko będziesz tego chciała. Przyjdzie niespodziewanie:) Ja na nią bardzo czekałam i szukałam jej, też u palantów różnych, ale przyszła znienacka :)

Gość to tak boli
Masz racje chyba boje sie być sama bo juz dawno powinnam uciąć to wszystko do tego czasu juz bym przebolała tyle razy ile płakałam i było mi przekro to az trudno zliczyc walentynki tak mnie potraktował ze wyłam cały wieczór bo miał ciete słowa powiedziałam dosc wsiadłam w samochód pojechałam do domu 2 dni sie nie odzywalismy napisał sms ze jest w szpitalu i jest mu bardzo przykro bo lezy sam i nikt go nie odwiedza a ja jak głupia poleciałam i siedziałam bez przerwy od rana do nocy....

Nie jak głupia, tylko jak zakochana... Ale darzyłaś uczuciem człowieka, którego nie znałaś, którego wad nie przyjmowałaś do wiadomości. Dlatego teraz pomyśl czy to było prawdziwe uczucie? Nie! To prawdziwe dopiero przed Tobą! :) Tylko nie myśl o ni, nie dawaj mu szansy, pod żadnym pozorem! Już zacznij szukać nowych znajomości :) W piątek wyjdź sobie na film albo gdzieś. I nie płacz po nim, jak ktoś zapyta, tylko mów, że już skończyłaś z tą patologią ;) I wyleczyłaś się z chorego uzależnienia ;)

Gość to tak boli
Bede sie starac z całego serca

Trzymam kciuki! :) Choć wiem też, niestety z własnego doświadczenia, że łatwo mówić... :( Ale pierwsze co teraz zrób, to wywal ( pewnie niezbyt liczne :P ) pamiątki po palancie :) I zrób na kafe listę jego wad i wszystkiego co Cię w nim denerwowało i wszystkich przykrości, które Ci sprawił i dodaj do tego straty finansowe :P które w związku z nim poniosłaś i wkurz się, tak na maksa się wścieknij.... a potem Ci trochę ulży :) To ja,na pewno nie stało... ale nie chce mi się nick odczernić, nie wiem czemu... :)

Gość to tak boli
nie mam za duzo pamiatek nie dostawałam prezentów a na gwiazdke dostałam gre planszową która gdzies tam lezy w szafie bo jej nie uzywałam a liste zrobie na pewno

Gość nie no to ty sama
poprosilas, zeby tak cie potraktowal. Szanuj sie dziewczyno! Pozwalalas soba pomiatac to nie dziw sie ze cie nie uszanowal na koniec. Sama musisz nabrac godnosci, nikt ci tego nie da jak nie masz szacunku do siebie. Podkladalas mu sie, mylas mu naczynia, du.pe bys mu pewnie wycierala gdyby na to pozwolil, faceci nie szanuja takich niewolnic i kopia je w du.pe.

Gość to tak boli
Masz racje trzeba byc zimną zołzą bo jak sie komus pokazuje serce to dostaje sie w dupe

Gość tego nie da się czytać...
nie można kochać takich drani, to jest bez sensu :(

Gość to tak boli
niestety można:(

Gość wiśta wio łatwo powiedzieć
łatwo nam radzić kopnij zapomnij bo jesteśmy od tego z daleka

Gość swisso19
oj, co to za głupoty ?! Czy poznając mężczyzną na wstępie wiesz, ze dajmy na to po 3 latach okaze się draniem ? Da się kochac takiego faceta. Może nie za to, jaki jest tylko za wspomnienia, za to jaki był. A tym bardziej, że miłośc jest ślepa. Przymykamy oczy na pewne sytuacje, zdarzenia, wybryki partnerów. Dziewczyna go kochała, wiec nawet niopuszczała do siebie myśli, ze tak to się mogło skończyc. Stało się, trudno. Tego nie cofniesz. Staraj sie odżyc, nie myślec. Zajmij się czyms, samejest najgorzej przeżywac zawód, szczególnie taki. Nie rozdzieraj ran, które i tak jeszcze dokładnie się nie zagoiły. Musisz pogodzic się z tym, ze tacy faceci sie zdarzają. Po prostu musisz teraz uwazniej im sie przygladac, podchodzic do związku z peewnym dystansem. Nie daj sobie w kasze dmuchac kobieto ! ;-) Pozdrawiam

Gość to tak boli
już nie dam sobie w kasze dmuchać, kiedyś ten żal mnie i pozostanie niesmak

Gość lala23
o jaki fiut bedze jeszcze cie nakał oni są sadystami

Gość to tak boli
nie sadze, po co ma mnie nekac jak nic do mnie nie czuje? jestem mu obojetna jestem pewna ze juz nawet nie mysli

Gość jak da ci spokoj
to tylko lepiej. Ale nastepnym razem szanuj sie, nie obsluguj trutnia i nie pozwalaj sie obrazac, to nie bedziesz tak potraktowana jak tym razem.

Gość to nie jej wina
słuchajcie nie którzy faceci doceniają dziewczyny które dają ciepło i miłość po prostu trafiła na totalnego dupka