Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allarla

mam 23 lata i biore slub z rozsadku. ogarniaja mnie watpilwosci.

Polecane posty

Gość allarla

Biore slub z osoba, ktora lubie i szanuje, ale kompletnie nie pociaga mnie fizycznie ani uczuciowo. Zdecydowalam sie na to pod wplywem presji otoczenia, docinek typu ' zostaniesz stara panna, nikt cie nie bedzie chcial' itp. teraz mam watpliwosci, czy nie jestem za mloda, ze moglabym jeszcze kogos poznac, jak to wszystko bedzie wygladalo. Nie wiem co robic, odwolywac, czy brnac dalej.

Gość asasassa
nas pytasz? my za ciebie żyć nie będziemy

Gość pompidu
decyzje którą podejmiesz (o ile nie będzie rozwodu za parę miesięcy lub lat), będzie decyzją na całe życie... jeżeli chcesz świadomie żyć i codziennie budzić się przy osobie do której nic nie czujesz i nie pociąga Ciebie ... nie wiem co przemawia w Tobie, ale na pewno nie zdrowy rozsądek... przemyśl to jeszcze raz

jesli uwazasz za rozsądną decyzję podjętą dlatego że Ci ktos wbijał od starych panien to... sorry, ale ja w tym rozsądku nie widzę.

Gość laluczka
tez tak sie czulam niektorzy mowili mi a ona juz ma dziecko a ona juz wziela slub a ty kiedy?? sory ale mam tyle lat co ty i uwazam ze za wczesnie jest na slub . Jak cie nie pociaga daj sobie z nim spokoj niespiesz sie !