Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonkoR6

Kobiety motocyklistki....

Polecane posty

Gość slonkoR6

witam, moją pasja sa motocykle.. kiedys byly nia samochody,a raczej jazda nimi ponieważ po pierwszej pechowej przejażdżce motorem zrazilam sie...skonczylo sie tylko na wyjazdach na zloty itd.jako pasażer... ale w tym roku dopiełam swego ...mam motor i zdane za pierwszym razem prawo jazdy...Jednak na pewno jeszcze wiele przede mną bym mogła powiedzieć,ze jestem doświadczonym kierowcą...Jeżeli macie taka sama pasje piszcie ...

Gość jatez zaczynam
ja tez zaczynam przygode z motocyklami, wlasnie stałam sie szczesliwą posiadaczką rometa, z tym ze musze go troche wyklepac bo jet po dachowaniu i pogniecione lewe drzwi, ale do lata sie zrobi

Gość slonkoR6
lewe drzwi...? no prosze ;]

Gość fdsafas
a jak! i z kierownicą od stara, z przyczepą kempingową, a nawet hakiem holowniczym którym wyciąga innych motocyklistów z błota:classic_cool:

Gość slonkoR6
no to Ci powiem,ze muszę zapamiętać Twój nik w razie szlifu;]

Witam....ja mialam sporą przerwę...oczywiście służyłam jako tylny balast. Teraz zabieram sie za prawko...i mam nadzieje żę jakoś pójdzie... Marzy mi pakazać partnerowi na co mnie stać :-))) W przyszlym roku zakup- może virago 535-małe ale na początek????jest ktoś co możę mi napisać małe co nieco na temat tego motocykla??

Gość mary kay.
Nie dziękuje ... przez motor może nie do końca -bo jakiś gość wyszedł na drogę ,mój facet do dzisiaj nie ma władzy w ręce .i raczej już nie będzie miała .szkoda zdrowia.

do iside... tak mi pisz!!!! już się nie mogę doczekać rana- zaczynam !!!!i mam nadzieję żę nie skończy się to żle i spotkamy sie na forum już z kat A :-))))

Gość bambiribam
moj jeszcze maz jezdzi na motocyklu, sila rzeczy wciagnal mnie w ta pasje, ale nie jestem fanka, to za duzo powiedziane osobiscie nie rajcuje mnie kobieta za kierownica motocykla, oczywiscie mowie tylko o sobie, a inne dziewczyny uwazam, ze sa spoko, podziwiam za pasje, mam nadzieje, ze sa madrzejsze od facetow i robia to dla przyjemnosci a nie dla szpanu jak wiekszosc plci przeciwnej patrzac z punktu widzenia "plecaka" moge powiedziec, ze jest to fascynujace, wiatr we wlosach i te sprawy :) ale moglabym bez tego zyc i chyba juz zaniedlugo bede musiala :) pozdrawiam zmotocyklistowane ;)

:-),problem "plecaka" jest nie do ugryzienia... z jednej strony przytulanie sie do przez parę godzin jazdy nic nie zastapi a z drugiej strony O N I wychwytują ten wiatr :-)). J mam nadzieję żę jeszcze nie raz przykleję się do mojego skarba. To w sumie dzięki niemu powróciła po latach pasja... Amy kobietki nie rezygnujmy z jazdy ...dzieci rosną.. ja odczekałam,,teraz babcia ma swoje weekendy...a gdy wychodzę z domu...młodsza córka mówi- wyglądasz jak HARLEY.. :-)

Gość bambiribam
motomama :) w naszy srodowisku (w sumie w jego, jak wczesniej pisalam to maz mnie w to wciagnal) znam sporo kobiet motocyklistek, ale nigdy sie nie zdarzylo, zeby ktoras jechala na zlot sama, pewnie dlatego, ze u "nas" rzadzily inne reguly, teraz szkoda mi nerwow, zeby o tym pisac :) jednym zdaniem - to byla "meska" sprawa, i kobieta jedynie plecakiem mogla byc :) motomama moze sie okazac nawet, ze sie znamy :)

...."sama" to za dużo powiedziane...eh, grzecznie za moim na HD bym dotarła....;-). I masz racje kobiet jest baaardzo dużo na zlotach. Przykład ostatni weekend EASY RIDER Borek, czułam sie jak na pokazie mody. Nie wiem czy poznałysmy się...ja siedziałam 10 lat w domu :-(((

inside niestety ja zacznę od prawka....potem to jakos pójdzie...Tobie życze drogi bez wyboji na egzaminie ;-)