Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekupny

Przekupstwo ciałem

Polecane posty

Gość przekupny

Niedawno dałem się przekupić pewnej niezmiernie atrakcyjnej kobiecie, tak gdzieś po 40-stce. Spotkaliśmy się na kolacji potem w pokoju hotelowym i… Tu pojawia się dylemat. Bo miałem zostać przekupiony, a był to niemalże mój najgorszy seks. Nie sądziłem, że kobieta, która swoje pierwsze doświadczenia ma już jakiś czas za sobą (ma nastoletnie dzieci) może być tak bierna a jedyną aktywność i inicjatywę przejawiać poprzez rozłożenie nóg. Miałem nadzieje i na lodzika i na ujeżdżanie i jeszcze kilka różnych pomysłów a narobiłem się tylko żeby kobiecie też było fajnie nic w zamian nie dostając, bo to chyba tak wygląda seks z pompowaną lalką. Powiedział tylko, że własnie tak by chciała. Dylemat sprowadza się do tego, że nie czyje się przekupiony. Powiedzieć o tym, dać kolejna szansę, machnąć ręką? – z jednej strony trochę się nie dziwie mężowi że ją zaniedbuje, choć z drugiej przez tyle lat, żeby kobiety niczego nie nauczyć to ma za swoje (ja też). Pozdrawiam

Gość nauczyciel
Ja bym dał kolejna szansę, potem jeszcze jedną i następne. Aż się nauczy.

Gość Przekupny
Wiesz IceBreaker Gdyby nie moja inicjatywa to nasze spotkanie skończyłoby się na miłej pogawędce. Chodzi mi bardziej o tę bierność kobiety. Bo niby na czymś tam jej zależy a na każdą propozycję reaguje tak samo: leżeniem na plecach z rozłożonymi nogami. No to sorry, ale z babą chyba coś nie tak.