Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta1991

wpadka !!

Polecane posty

Gość papapa
marta, nie stresuj sie! test wyszedl negatywny, wiec sie ciesz! w swoim zyciu robilam bardzo duzo testow i zawsze wynik okazywal sie prawdziwy. dla pewnosci mozesz oczywiscie powtorzyc test za kilka dni a potem isc do gina po anty. nie panikuj! sytuacje kiedy test sie myli sa sporadyczne.

do papapa Dzięki za te słowa który mnie uspokoiły:) test wyszedł negatywny ale okresu jeszcze nie dostałam. i co teraz?

Gość papapa
nie pozostalo ci nic innego jak cierpliwie czekac. wiem, ze to latwo powiedziec, ale stres w obecnej sytuacji dziala na twoja niekorzysc. zaufaj mi! nie raz, ani tez nie dwa-tylko kilkanascie albo i kiladziesiat razy spoznial mi sie okres(zawsze mialam nieregularny ). bez zadnej antykoncepcji wpadlam dopiero po 4 latach. nie tak latwo jest zajsc w ciaze. jak mi sie spoznia a czuje ze nadchodzi tzn gdy juz pobolewa mnie brzuch to wchodze pod prysznic i kieruje cieply strumien wody na podbrzusze i tak sobie chwile masuje. lykam tez polopiryne. zwykle za dzien lub dwa dostaje @.

Będę cierpliwie czekała ale powiem szczerze jak zobaczyłam na tescie tylko jedną kreskę to aż sie popłakałam. za pare dni będę robiła następny test. Mówisz że goraca kompiel przyspiesza okres? to dzisaj zrobię sobie taką kompiel i spróbuję już się nie stresować :) trzymajcie kciuki;p też mam nie reguralny okres ale jesli będzię sie spożniał z 2 tyg to ide do gina i zrobie jeszcze 3 test :P mam nadzieje wielką nadzieję że jednak nie będę w ciąży. Słyszałam ze po tej tabletce przesuwa się cykl i że może mi sie okres spoznic to prawda?

Gość inna00
skoro jestes juz kila dni po dniu w którym powinnas odstac okres a tes wychodzi negatywny to napewno nie jestes w ciązy.Ja dzis tez panikowałam ale dostałam naszczescie choc biore tabletki

zrobiłam test dzień przed spodziewaną miesiączka ale miesiączke mam nie reguralna. Kupiłam test płytkowy który wykrywa ciążę po 2 dniach od zapłodnienia.

Hej dziewczyny:) dostałam dzisaj okres :p zawsze mam obfity ale dzisaj to tylko narazie plamienia ale podbrzusze mnie boli tak jak zawsze. Jak myslicie wszystko jest ok?

Gość inna00
chyba tak ja kiedys tez dostałam okres bardzo skapy prawie nic slz podbarwiony krwia i trwał 3 dni a juz byłamw ciazy i nie wiedziałam.ale mdliło mnie to Ty pewnie nie jestes w ciąży spokojnie...

Gość inna00
tylko ze ja sie kochałam bez zabezpieczenia wiec zaszłam ,teraz biore tabletki i jest ok proponuje ci je bo innym razem osiwiejesz:P

Ja już osiwiałam :p ale nie wiem czemu nadal sie boję. Test wyszedl negatywny żadnych objaw dziśaj okres tzn plamienie. Słyszałam że to może być tak zwane wczesne poronienie. Może wiesz o co w tym chodzi?

Gość inna00
nie no nie przesadzaj:) poprostu okres Ci sie spoznił i tyle a test wyszedł negatywny to nie panikuj nie ma sensu

Gość papapa
momentami to mam wrazenie ze ty poprostu chcialabys byc w tej ciazy. krwawisz,plamisz-wszystko jedno. wazne ze cos cie dzieje. na dodatek test ci wyszedl negatywnie, wiec czemu sobie jeszcze cos wkrecasz??? okres moze sie rozkreci, ale tak czy siak to idz do lekarz po tabsy jak ci sie skonczy, bo jeszcze jedna taka sytuacja i cie w kaftanie wywioza... W Y L U Z U J!!!

Nie chce być w ciąży dlatego zadaje wam te pytania. Boję się bo każdy mi mówi coś innego a to że test mógł wyjść żle a to że okres może być nawet jeśli jestem w ciąży dlatego te pytania.

Gość paulaaaaa23
Owszem zdarza sie, ze testy zawodza. Zdarz sie tez, ze ma sie okres w pierwszych miesiacach ciazy. Ale zeby jedno i drugie naraz??? Maaaalo prawdopodobne!

Gość papapa
paulaaaaa ma racje. a ty nie chodzisz do szkoly? caly czas chyba tu siedzisz? znajdz sobie jakies zajecie zeby wciaz o tym nie myslec. zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze.

chodzę do szkoły zaocznej w weekendy. Narazie nie pracuje bo szukam pracy. Nie pokoji mnie tylko to plamienie dużo dziewczyn piszę że występowało u nich plamienie i pisały że to dobry znak. Inne za to piszą że to mogą być skutki uboczne po tabletce escapelle ale nie wyklucza to że moge być ciąży i tak w koło macieju raz piszą tak raz tak i powiedzcie mi komu tu wierzyć? Nastepny test robię w poniedziałek jeśli wyjdzie negatywny to umawiam sie na wizyte u gina. Ale ta nie pewność jest wykańczająca:(

Gość Ewelinda9876
Marta! Irytujesz mnie, w kółko pytasz,czy jesteś,co inni na to,a tyle dziewczyn powiedziało Ci,że wszystkie objawy świadczą o tym,że nie jesteś w ciąży,a te plamienie zamiast okresu,to pewnie po tej tabletce i jutro będzie już normalny pełny okres. Nie martw się.

Wiesz co założyłam ten wątek żeby rozwieść swoje wątpliwośći dlatego te pytania bo sie poprostu martwie i boje!!Każdy mi mówi co innego każdy!

Gość Ewelinda9876
No ale skoro uzyskałaś odpowiedź na swoje pytania, tyle dziewczyn Ci odpowiedziało, to po co dalsze pytania o to samo? Nie rozumiem! Chciałabym być na Twoim miejscu :P

Uwierz mi że byś nie chciała. Ten stres jest do nieokreślenia boję sie jak cholera że tabletka mogła nie pomóc że test ciążowy mógł żle wyjść że to plamienie a kurde oszaleje jak boga kocham !

Dziewczyno idź do lekarza wykonaj badanie z bety lub usg może wtedy uzyskasz odpowiedz na dręczące cie pytanie

Dziewczyno idź do lekarza wykonaj badanie z bety lub usg może wtedy uzyskasz odpowiedz na dręczące cie pytanie

Gość Ewelinda9876
Wiesz co, też miałam schizy,że jestem w ciąży,wiem,że stres jest,ale teraz chciałabym być,a nie mogę. Więc z perspektywy czasu myślę sobie,że lepiej byłoby zajść wtedy niż teraz nie móc, stres jest jeszcze większy. PS. Nie zadręczaj się. Jak już ktoś napisał,zajść w ciążę nie jest tak łatwo. No i jest plamienie,co oznacza,że albo był zarodek i już go nie ma,albo że nie jesteś w ciąży i że okres w końcu przyszedł :)

Co do tego plamienia z tym zarodkiem to nawet możliwie czytałam o tym ale ja mam zawsze obfity okres a może to nie jest mój prawdziwy okres? dużo dziewczyn pisze że po tej tabletce wystepowały u nich plamienia które trawy 2 3 dni a po jakiś paru dniach dostawały swój prawdziwy okres. Czyli w moim przypadku może być tak samo. ja myślicie czy po "okresie" mogę zrobić test no i czy on wyjdzie wiarygodny?

nie zapominajcie ze implantacja czyli zagnieżdżanie następuje w dniu wystąpienia miesiączki a zagnieżdżenie często wywołuje niewielkie krwawienie...