Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta1991

wpadka !!

Polecane posty

No nauczka była:p Już umówiłam się z ginem na badania i na wystawienie recepty na tabletki anty :) w końcu mogę się odstresować :):):)

Fajnie Ci! :) A u mnie napięcie rośnie... Jutro mam mieć @, a na razie, jak nigdy, mam śluz ala płodny (czyli kisiel, wiecie) żadnych plamień ani objawów miesiączkowych (oprócz kilku pryszczy, ale tego nie liczę :P )I tzytzki mi się lekko powiększyły (co w sumie też może być związane z @, ale...) Ale ten śluz i ochota na seks są podejrzane :P Niestety nie mam w domu testu, bo przedtem kupowałam non stop i robiłam też non stop... Teraz postanowiłam trochę poczekać jednak od stosunku i nie lecieć od razu do łazienki z testem :P :D

Gość DUSia19
Ale ten śluz i ochota na seks są podejrzane Czyli co w ciąży takie są objawy? Bo ja coś podejrzewam i wczoraj niemalże wykorzystałam męża seksualnie:o

Ja trochę pół serio napisałam o tych objawach. To raczej o ciąży nie świadczy, ale bardzo bym chciała. Tylko napisałam, że podejrzane, bo przez kilkanaście ostatnich miesięcy miałam ochotę tylko w dni płodne, a poza tym, to przytulania itp. owszem, ale jeśli chodzi o seks, to się czułam jak z drewna... Nie nie czułam... :( A teraz jakbym dojrzała?(30 na karku :D) Kolejny etap z życiu? Mam nadzieję, że tak i że zostanie na dłużej :P

Wiecie co? Też dostałam okres... :( Dwa dni po terminie... Takie rozczarowanie... 😭A już byłam pewna swego... :( Test niby negatywny, ale one się mylą... Tym razem się nie pomylił...

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka antykoncepcji awaryjnej, mimo, że może być przyjmowana w ciągu 72h to najwyższą skuteczność ma w pierwszej dobie po stosunku. Zażyłaś ją więc w bardzo odpowiednim momencie, ryzyko zajścia w ciąże jest zatem naprawdę minimalne. Aby dowiedzieć się więcej na temat antykoncepcji doraźnej odwiedź www.wpadka.pl. Pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz natomiast skorzystać z porad eksperta. Z pewnością odpowie on na każde zadane przez Ciebie pytanie. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość gość
Na bank jesteś