Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta1991

wpadka !!

Polecane posty

A niech się rozwija nawet na inne tematy :p A ta Anka niech sobie robi i piszę co chce napisałam już jej żeby mnie nie oceniała jeśli mnie nie zna.

Gość Anka12344321
Przepraszam,że Cię oceniłam nie znając Cię.Ale naucz się ortografii Dziecko!!!! Hahaha na to czekałyście??? Dobra zmykam,bo to się robi nudne!

Gość papapa
o kurde, ile tu sie dzialo, gdy mnie nie bylo... bylam zajeta intensywna zabawa z moim maluchem, teraz spi :) . marta, nie przejmuj sie ta pozal sie boze "cnotka". glowa do gory, jestem pewna, ze mamusia jeszcze nie bedziesz!

Dobrze że ta Anka sobie poszła bo się robiła nudna. No może i nie jestem w ciąży ale przekonam się dopiero jak zrobię 2 test i do gina :p

Gość Anka12344321
Witam ponownie! Cnotką nie jestem,jakby ktoś mi wmawiał :) Niech każdy robi co uważa za stosowne! Ale fajne jest uczucie jak sperma wpływa do pochwy,nie??? Powodzenia Marta! Niech to jeszcze nie będzie to! Głowa do góry!

Gość Anka12344321
Nie to nie ja - ja w ciąży nie byłam jeszcze!

Hej dziewczynki:) dzisaj już mam normalny okres obfity dosłownie leje się ze mnie jak z kranu:) trochę mnie to uspokoiło ale nie umie się doczekać tego 2 testu którego chcę zrobić po okresie. Mam nadzieję że wyjdzie negatywny:)

Gość papapa
kotka, tak-ja dowiedzialam sie dopiero w 9 tygodniu. spozniajacy sie okres mnie zbytnio nie martwil(zawsze mialam bardzo nieregularny) i nawet lekarze nie dawali mi zbyt wielu szans na to, ze kiedykolwiek bede mama. pozniej doszla sennosc i bolesnosc piersi. wtedy moja mamuska zasugerowala mi, ze to moze byc ciaza... marta, ciesze sie razem z toba! teraz juz nie masz powodow do obaw. odetchnij! pozdrawiam :)

do papapa Mam taką nadzieje :) zrobię jeszcze jeden test a pózniej do gina po tabletki anty jezuuu nawet nie wiecie jak mi ulżyło naprawdę :p mam nadzieję że ten drugi test też wyjdzie negatywny

Marta, mam wrażenie, jakbyś podświadomie chciała tego dziecka:P Tak z tymi testami kombinujesz:P Spoko, na pewno nie jesteś. Ciesz się dzołcha!!!;) A z innej beczki... Czy test może się mylić w stronę pozytywnego wyniku? To znaczy wyjdzie pozytywny, a ktoś nie jest? Dopiero zaczynam starania i nie mam doświadczenia z testami:P

Mówiłam już że nie chce na razie dziecka. Dlatego te pytania nigdy w życiu nie robiła testu i nigdy w życiu nie miałam takiej sytuacji dlatego tak dużo moich pytań:(

Gość 7isi7si
test może oszukać:( wyszły mi dwie kreski na preteście, poetm zrobiłam test z krwii dla pewności i nie wykazał ciąży. minęło już więcej niż 9 miesięcy więc na pewno w ciązy nie byłam, mimo to dwie wielkie wywalone kreski na teście były

Hej co tam dziewczynki?:) u mnie dobrze okres się konczy i chce zrobić jutro test:) czy test wyjdzie wiarygodny jeśli zrobię go dzień po okresie?

Gość nvfjkd
chccesz to zrób ale nie ma potrzeby jak miałas okres obfity to nie jestes w ciazy co innego słaby okres:)nie denerwuj sie idz do lekarza niech ci tabletki przepisze

7isi7si dzięki za odpowiedź. Zależało mi na odpowiedzi, bo teraz będę wiedziała, żeby się upewnić u lekarza zanim coś ogłoszę światu:) Żeby nie było plotek, że poroniłam, o co natychmiast postarałyby się miejscowe bojcorki:P

Cześć dziewczyny:) zrobiłam dzisiaj drugi test i wiecie co wyszedł negatywny :p okres miałam normalny taki jak zawsze :) boże nawet nie wiecie jak się ciesze dzieki wam za to że mi odpisywałyście na pytania bo wiem że byłam upierdliwa trochę ale dziękuje:*:* :):):):):) a dzisiaj idę się bawić!! :):)

Gość papapa
no widzisz! wiedzialam, ze bedzie ok. niech to bedzie nauczka na przyszlosc! milej zabawy! pozdrawiam :)

No nauczka była:p Już umówiłam się z ginem na badania i na wystawienie recepty na tabletki anty :) w końcu mogę się odstresować :):):)