marta1991 0 Napisano Październik 16, 2009 Nie nie mam ale za to mam szkołe 10 lekcji :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 16, 2009 No to się zajmiesz czymś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 16, 2009 Czy?:P Umieram ze strachuuuu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 16, 2009 To przestań się stresować, bo jak jesteś...to zaszkodzisz dziecku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 16, 2009 Odwołaj to co powiedziałaś :P nie kraacz bo naprawde zesiwieje...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPo 0 Napisano Październik 16, 2009 Tfu, tfu, przez lewe ramię :P I stuk, stuk w niemalowane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NOTsmileE Napisano Październik 16, 2009 ja też mam stracha choc to trochę inna sytuacja :( wie ktoś może czy test będzie wiarygodny przy stosowaniu antykoncpecji hormonalnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 16, 2009 No właśnie coś w tym stylu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 16, 2009 To do HaPo było, a ja nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NOTsmileE Napisano Październik 16, 2009 a ktoś może wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 16, 2009 Jezu za nim będę wszystko widziała to chyba oszaleje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 16, 2009 E tam! Przeżyjesz. Co nas nie zabije... Zobaczysz, że będzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papapa Napisano Październik 16, 2009 ja przez pewien czas bralam tabsy. zdarzylo mi sie w tym czasie robic test( nie jeden zreszta) i bylo wlasnie tak jak pokazywal test. koniec koncem okres i tak mi sie nie uregulowal, a ja tylko przytylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 16, 2009 eh:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NOTsmileE Napisano Październik 16, 2009 ile ludzi - tyle opini na temat tabletek ale nie o tym ta dyskusja ja poprostu nie wiem czy test będzie wiarygodny skoro tabletki powduja, że krwawienie w przerwie między opakowaniami nie jest okresem to czy test bedzie pawdziwie wskazywal wynik :o ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 18, 2009 i okresu nie ma:( pomocy co się dzieje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inna00 Napisano Październik 18, 2009 do NOtsmile biore tabletki jestem w 5 dniu przerwy i okres wogóle nie jest okresem tylko jak sie podetre ciut krwi ale ogólnie podpaska sucha czy moge byc w ciazy tak sie boje;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 18, 2009 To się dzieje, ze dziś nie dwudziesty... :O Test robiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 Cześć! dzisaj zrobiłam test płytkowy wyszedł negatywny. Kupiłam nastepny test i mam zamiar go zrobic w niedziele wtedy będzie mijać 2 tygodnie! kurde z jednej strony sie ciesze z drugiej boję się że test kłamie ale jeśli drugi test wyjdzie negatywny to umawiam sie na wizyte u ginekologa i badam się żeby tylko wykluczył ciąże no i czy jestem zdrowa i odrazu go prosze o recepte na tabletki anty trzymajcie kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 Cześć! dzisaj zrobiłam test płytkowy wyszedł negatywny. Kupiłam nastepny test i mam zamiar go zrobic w niedziele wtedy będzie mijać 2 tygodnie! kurde z jednej strony sie ciesze z drugiej boję się że test kłamie ale jeśli drugi test wyjdzie negatywny to umawiam sie na wizyte u ginekologa i badam się żeby tylko wykluczył ciąże no i czy jestem zdrowa i odrazu go prosze o recepte na tabletki anty trzymajcie kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 Jezu test wyszedł negatywny czy to możliwe że naprawde nie jestem w ciąży? matkoooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 jest tu ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no a jak tan Napisano Październik 19, 2009 z okresem?? testy sie raczej nie myla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 a z okresem to narazie go nie ma choć podbrzusze mnie pobolewa coraz mocniej. I tak myśle że jednak okres mi się spózni (zresztą jak zawsze) nigdy nie przychodzi na czas :) czyli mam rozumieć że testy nie kłamią ale i tak raczej powinnam iść jeszcze do gina prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 jak myślicie? proszę o odpowiedz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Didi1989 Napisano Październik 19, 2009 Mnie kochana cały tydzień bolal a boli mnie tylko 1dzień przed i jednak test okzazał sie pozytywny..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 Mi własnie wyszedł negatywny. Jedna kresa tylko jedna! jezu :( umre chyba zrobie drugi test w niedziele jeśli ten wyjdzie negatywny to jak myślicie moge uwierzyć testowi czy jednak jeszcze iść do tego gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1991 0 Napisano Październik 19, 2009 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Didi1989 Napisano Październik 19, 2009 Ginekolog zanim cie zbada tak czy siak woła testu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach