Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfwerfef

Moja koleżanka przyjażni sie z moim nieprzyjacielem

Polecane posty

Gość frfwerfef

dziwna sytuacja

Gość frfwerfef
i co jak sprawa sie rozwiazała?lub jak jak ja rozwiazałes?

Gość frwerfef
i w koncu kumplujez sie z ta osoba czy juz nie?napisz cos wiecej niz dwa zdania, bo czuje sie samotna ze swoim głupim problemem

Gość frewefe
teraz dopiero sie dowiedziala, bo jej napisałam o niej

Gość frefrerf
Mam dobra znajomą z pracyto Aska.Swietna dziewczyna,taka optymistka,brzydzi się plotkami nie jak niektore dziewczyny z biura,fajna sympatyczna kolezanka z niej.Jest jednak jedna dziwna rzecz, ktora postrzymuje mnie, przed nazwaniem ją przyjaciołką, przed zaprzyjaznieniem sie z nia.To, ze ona przyjazni sie z moją była przyjaciólka,a w zasadzie obecnie moim wrogiem nr1 Kaśką. Tamta moja była przyjaciólka Kaska, to jej przeciwienstwo,wiec nie mam pojecia jak one do siebie pasuje?Jak sie dogaduja i o czym gadaja?Gdyz Kaska to najwieksza plotkara, intrygantka biurowa lubi wbijac ludziom szpile i sama sie do tego kiedys mi przyznała"ze jest wredna".Taka tez jest, a ja sie na niej przejechałam, bo wykorzystała moja dobrac, zeby awansowac, ale niewazne.Potem jak osiegneła co chciała mnie olała. Teraz Widze, ze Aska coraz czesciej mnie wyciaga na kawe, na piwo, jakby chciała sie ze mna zaprzyjaznic.Ja jednak mam opory?Bo jak moge sie przyjaznic sie z kims , kto lubi mojego wroga .W ogole zastanawiam sie jak ona Aska, taka fajna dziewczyna,brzydzaca sie plotkami, moe zadawac sie z najwieksza na swiecie plotkara z naszgeo biura!?Mieliscie taa sytuacje?Ze wasz znajomi przyjanził sie z waszym wrogiem?Jak to, mam odebrac, jako policzkek?Jak ja mam sie z nia zaprzyjaznic, to chyba niemozliwe

''teraz dopiero sie dowiedziala, bo jej napisałam o niej'' dobrze zrobiłas i co ona na to ?

Gość frerfreer
od dwoch dni nie odpisuje, ale napisała smsa, ze mi pozniej na gg odpisze ciekawe co..napisze czy bedzie Kasiunie tłumaczyc?