Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasoolkaa

jak wiele jest kobiet nic nie czujacych w trakcie seksu...?

Polecane posty

Gość fasoolkaa

nie wnikam w przyczyny (za duza pochwa, za maly penis itp), po prostu zastanawiam sie, czy sa jeszcze poza mna takie kobiety??? na poczatku jeszcze jest fajnie, po paru min, nie czuje juz nic =/ wpisujcie sie, jesli takie jestescie?

Gość alfabetagama
u mnie na poczatku nie jest fajnie,tylko nie przyjemnie i jak za dlugo sie kochamy to tez sie tak robi.ale ogolnie o rzadko mam orgazmy,wiec czesto nic nie czuje.

Gość fasoolkaa
to moj pierwszy i jedyny od 3 lat facet :O, wiec daruj sobie. orgazmow przy seksie tez nie mam, ale nie narzekam. nie wiem skad uczucie nic-nie-czucia :O przy seksie, bo palce jego zawsze czuje.

Gość dobre orgazmów tez
nie mam ale nie narzekam:-D wygrałas bitwe:-D

Gość za duzo fasolki
za mało chłopa:-D

Albo coś jest zbyt małe, gdy to drugie zbyt wielkie. Może mięśniowe Kegla to dla Ciebie coś dalekie jak kosmos? Prosty przykład: Czy wciskając się do śpiwora, czujesz jego ścianki? A wchodząc drzwiami do pokoju? Rada: 1. Zmień faceta, na obficie obdarzonego. 2. Gówno, nie rada, bo i tak z czasem dokonasz zmiany, ale ćwicz mięśnie Kegla. Tak, czy siak, będzie lepiej Tobie i jemu, jeżeli wagina będzie ciasna.

Gość fasoolka
wiem, co to miesnie Kegla :O nie sadze, zeby moja pochwa byla zbyt duza, gdyz przy pieszczotach manualnych :P wchodza tylko 2 palce w poziomie, z 3 zaczynaja byc klopoty, poza tym moj facet twierdzi ze i tak sie we mnie wciska (czasem uzywamy zelu zeby szlo lepiej). moj facet na pewno nie ma malego :O, kiedys z ciekawosci dal mi sie nawet zmierzyc :P, na dlugosc 17cm, na grubosc 13,2cm. jego palce, palca, wibrator, jezyk - wszystko czuje, a podczas seksu...po paru chwilach, juz nic :O. slyszalam, ze kobieca pochwa ma czuje jedynie na 1/3 dlugosc, pozniej jest slabo unerwiona :O - moze to stad :( ?