Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

KURS STYLIZACJI PAZNOKCI-POZNAŃ-W GRUDNIU

Polecane posty

Szukam osób z Poznania, które chciałyby przejść kurs stylizacji paznokci metodą żelową lub akrylową lub też doszkolić się z którejś z tyc dwóch metod, lub też przeszkolić się z zakresu zdobień- żelowych, akrylowych, farbkami akrylowymi itp. Szkolenie odbędzie się w połowie grudnia, koszt jest uzależniony od wybranej techniki. SZKOLENIE POPROWADZI PAULINA PASTUSZAK Z KRAKOWA!!!

podnoszę :) naprawdę warto przeszkolić się u Pauli Pastuszak :) zostały jeszcze wolne 2 miejsca!

Gość klarysa j.
Czy aktualnie w Poznaniu ktoś organizuje naprawdę dobre szkolenia stylizacji paznokcia? Szukam miejsca, w którym mogę przejść przez szkolenia, które przygotuje do pracy. Znacie takie miejsce?

Gość znanianka
Niestety, ale lipa trochę po tym względem. Swego czasu szukałam dobrej oferty, ale jej nie znalazłam. Skończyłam w Warszawie, w New Nails. Stylizacja paznokcia wymaga pracy - to szkolenie było długie, ale przynajmniej mogę napisać, że wiele się nauczyłam...

Gość garmania
A z Poznania do Warszawy to nie masz czasami kawał drogi? Podziwiam - niby sama twierdzę, że powinno się patrzeć na jakość szkolenia i możliwe efekty, ale nie wiem czy taki kawał chciałoby mi się jechać ;-)

Gość znanianka
Tak, mam daleko, ale dla mnie znaczenie miała przede wszystkim wiedza i praktyczne umiejętności, a nie kilometry. Tak czy siak - osiągnęła swoje, mam pracę w zawodzie, z której jestem bardzo zadowolona ;-) Tak więc wypada mi tylko potwierdzić słuszność wybranego przeze mnie kierunku ;-)

Gość kalimerka k.
Dla mnie wyznacznikiem jakości studiów czy tak zwyczajnej szkoły jest to, czy znalazło się po niej pracę. Jeśli nie, to dla mnie taka szkoła nie jest związana z jakąkolwiek jakością. I podobnie na to patrzcie. Fajnie mieć papier, ale co z tego, skoro nic z niego nie wynika?