Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka_ha86

jedna noga chudsza od drugiej - asymertia nóg!!!!

Polecane posty

no dalas dalas :) teraz mnie to zastanawia i troszke przeraza :) daje mi do myslenie ten moj kregoslup caly :D ehh noz obaczymy musze wybrac sie do lekarza i zobaczymy czy to z tego :) ja tez bede mykac bo pozno juz. douslyszonka jak co :) buzki !! papapa dzieki jeszcze raz

Gość jakastakam
Ja zajelabym sie na 1 miejscu kregoslupem, dopiero pozniej ewentualnie noga, bo nic nie da (powtarzam) cwiczenie jednej nogi skoro jej zmniejszony obwod jest objawem wychodzacym od kregoslupa!

Gość jakastakam
Nie ma za co ;) Spij dobrze i bierz sie za kregoslup pomimo tego ze ta jedna noga jest chudsza jak to powiedzialas :) Bo w pozniejszym czasie, moze boleć sie kregoslup i ból kiedys moze byc powodowany ta skoliozą...

wiem wiem z kregoslupem trzeba powaznie.. wiem co to znaczy bolacy kregoslup przechodzilam przez to!! ok mykam papap

Gość jakastakam
Ok uciekam ka_ha Spij dobrze, pozdrawiam goraco w ta beznadziejna kuźwa mac pogode...

Gość gundingio
ja jestem po osteosarcomie lewej piszczeli i mialem wstawiana endoproteze. roznicy w obwodach mam 10cm. jest to bardzo duzo. Nie mogę przez to nosic wąskich spodni, nosze bojówki albo skate. dodatkowo noszę opaske na kolano po operacji zeby mniej bylo widac roznice... lekarz nie chce mnie wyslac na rechabilitacje mowi ze wszystko jest w porzadku. a ja operacje mialem 5 lat temu. wstydze sie tego jak choroba. co mogę z tym zrobic? brac jakies bialko czy cokolwiek na przyrost masy? moze wraz z cwiczeniami byl by jakis efekt? bo same cwiczenia malo daja a dodatkowo przez nie boli mnie kolano strasznie. Prosze pomozcie

Gość śmieszna mysza
Poszukaj wiadomości o zabiegu macrolane, trochę kosztuje, ale jest bezpieczny i nieinwazyjny, może to by Ci pomogło. Pozdrawiam:)

Gość midax
ja miałem kontuzje jak grałem w piłke noznom to upadłem na kolano

Gość ania 1985
boze właśnie to czytam i nie wierze.masz identyczny problem jak ja . myślałam ze jestem sama z tym problemem. a w spodniach krawiec mi zawsze zwęża jedną nogawke i jest ok.też miz tym ciężko. pozdrawiam cie

Gość szkolaszkolaaaa
ja mam tez minimalnie lewa szczuplejsza tak nie caly centymetr .lewa stope od zawsze mam ciut mniejsza.widze to po butach. ale martwi mnie to ze od jakiegos czasu pobolewa mnie lewa noga a to stopa a to lytka a to kolano. nie wiem czy to problemy z krazeniem.malo sie ruszam

Gość no i tak jest
Bo człowiek nie jest symetryccny któras połowa zawsze bedzie mniejsza,najczesciej jest to lewa strona

Gość milu355
witam ja równiez mam taki problem noga lewa szczuplejsza teraz lato a ja znowu cierpie spódniczach wstydze sie chodzic ..czy ktos wie zeby cos z tym zrobic.

Gość juliakrk
W wieku 2 lat miałam operację na lewą nogę,czego skutkiem jest asymetria w udach 4cm, w łydkach 6cm.Nie utykam,nie ciągnę nogą,uważam się w 100% pełnosprawną.Choć dawniej wyśmiewano się ze mnie w szkole i bardzo się krępowałam i wciąż o tym myślałam ,dziś zupełnie jest inaczej.Zaakceptowałam to jaka jestem i zupełnie się tym nie przejmuję.Chodzę w obcisłych spodniach,spódnicach ,sukienkach.Czuję się piękną i atrakcyjną kobietą.Wyrzuciłam z głowy to negatywne nastawienie,dlaczego mam coś ukrywać ?? Taka jestem i tego nie zmienię.Dziewczyny wrzucie na luz,jest na prawdę dużo więcej problemów niż niesymetryczne nogi.

Gość gość
podbijam, u mnie lewa jest chudsza o 1cm w obwodzie, ale z uporem maniaka jak stoję przechylam ciężar ciała na prawą nogę, no i mam skoliozę :P co można na to poradzić? ćwiczyć lewą nogę żeby się powiększyła? czy może ćwiczyć prawą, jakoś rozciągać? :D

Gość gość
Jeżeli chcesz się wyleczyć proponuję kupic książkę Samoleczenie metodą BSM i tam jest napisane co robić...Książka kosztuje 25 zł...ja wyleczyłam ból kręgosłupa pozdrawia...

Gość brunetka30
hej dziewczyny mam ten sam problem prawa jest szczuplejsza łydka 5 cm i mam problem żeby kupic dżinsy co dopiero spodnice czy ktos ma rady pozdrawiam

hej dziewczyny mam ten sam problem łydka szczuplejsza o 5 cm mam problem żeby kupic dżinsy bo nogawka zle lezy i mam wrzenie ze wszczyscy się na mnie patrza macie jakies rady pozdrawiam

Gość gość
Ja również prawą łydkę mam o 1 cm grubszą od lewej. Zauważyłam to około roku temu. Byłam u chirurga naczyniowego, usg doppler nie wykazał żadnych zmian. Strasznie mnie to denerwuje, czuję po spodniach, iż jedna nogawka jest ciaśniejsza. Czy można coś z ty zrobić?