Igor 92 0 Napisano 3 godziny temu Mam 32 lata i nie miałem jeszcze dziewczyny.Chciałbym poznać fajną, wartościową dziewczynę.Do tej pory miałem seks dwa razy z prostytutkami.Trochę żałuję, że pierwszy raz taki miałem ale czasu nie cofnę.Mam nadzieję, że poznam fajną, wartościową kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 3 godziny temu Tak ale lepiej nie mówić , że się miało bliższe kontakty z płatnymi, bo to jest mocna konkurencja dla kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Igor 92 napisał: Mam 32 lata i nie miałem jeszcze dziewczyny.Chciałbym poznać fajną, wartościową dziewczynę.Do tej pory miałem seks dwa razy z prostytutkami.Trochę żałuję, że pierwszy raz taki miałem ale czasu nie cofnę.Mam nadzieję, że poznam fajną, wartościową kobietę. Nadzieja matką głupich. Jak to mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon tworki welcome 2 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Igor 92 napisał: Mam 32 lata i nie miałem jeszcze dziewczyny.Chciałbym poznać fajną, wartościową dziewczynę.Do tej pory miałem seks dwa razy z prostytutkami.Trochę żałuję, że pierwszy raz taki miałem ale czasu nie cofnę.Mam nadzieję, że poznam fajną, wartościową kobietę. Tu sami tacy podobni, jednego od razu masz wyżej, także czuj się jak u siebie w domu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon tworki welcome 2 Napisano 3 godziny temu Kolejny się zameldował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jukon tworki welcome napisał: Kolejny się zameldował Zgadza się zameldowałeś się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 45 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Tak ale lepiej nie mówić , że się miało bliższe kontakty z płatnymi, bo to jest mocna konkurencja dla kobiet. Skoro dzi.wki są takie konkurencyjne to czemu faceci się z nimi nie wiążą? Tylko szukają jednak fajnych wartościowych kobiet?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Igor 92 napisał: Mam 32 lata i nie miałem jeszcze dziewczyny.Chciałbym poznać fajną, wartościową dziewczynę.Do tej pory miałem seks dwa razy z prostytutkami.Trochę żałuję, że pierwszy raz taki miałem ale czasu nie cofnę.Mam nadzieję, że poznam fajną, wartościową kobietę. Gdzieś ty się uchował że w tym wieku i żadnej dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Gdzieś ty się uchował że w tym wieku i żadnej dziewczyny. No jak żadnej? Dwie konkurencyjne płatne miał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Skoro dzi.wki są takie konkurencyjne to czemu faceci się z nimi nie wiążą? Mnie nie chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabataii napisał: No jak żadnej? Dwie konkurencyjne płatne miał To żadna konkurencja chyba że między sobą konkurują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabataii napisał: Skoro dzi.wki są takie konkurencyjne to czemu faceci się z nimi nie wiążą? Tylko szukają jednak fajnych wartościowych kobiet?? Są konkurencyjne , bo żona nie zastosuje karty przetargowej w postaci seksu skoro delikwent ma alternatywę już za jakieś 200 PLN. A nie wiążą się z takimi pewnie z prostego powodu , bo już są z kimś związani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Mnie nie chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Są konkurencyjne , bo żona nie zastosuje karty przetargowej w postaci seksu skoro delikwent ma alternatywę już za jakieś 200 PLN. A nie wiążą się z takimi pewnie z prostego powodu , bo już są z kimś związani. Żona go wyrzuci z domu i tyle będzie w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Są konkurencyjne , bo żona nie zastosuje karty przetargowej w postaci seksu skoro delikwent ma alternatywę już za jakieś 200 PLN. A nie wiążą się z takimi pewnie z prostego powodu , bo już są z kimś związani. Żadna szanującą się żona nie używa seksu jako karty przetargowej. Te co używają pewnie zanim wyszły za mąż były właśnie tymi konkurencyjnymi. A facet który korzysta z usług prostytutek mając żonę lub w ogóle będąc w związku to totalne dno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Żona go wyrzuci z domu i tyle będzie w temacie Homo sapiens mają różne tajemnice i potrafią tkwić w różnych relacjach. Ale mam rację żeby lepiej nie mówił o tych kontaktach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 45 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: To żadna konkurencja chyba że między sobą konkurują No to nie jest moja opinia, ja się tylko z tego nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor 92 0 Napisano 3 godziny temu Dodam jeszcze że od dwóch lat nie korzystam z ich usług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Żadna szanującą się żona nie używa seksu jako karty przetargowej. Te co używają pewnie zanim wyszły za mąż były właśnie tymi konkurencyjnymi. A facet który korzysta z usług prostytutek mając żonę lub w ogóle będąc w związku to totalne dno. Ale są takie które używają tej karty przetargowej, a goście jeżeli korzystają z takich usług to raczej dlatego że w domu nie mają tego co u kurtyzany. Wiadomo powinno się rozmawiać i coś wypracować żeby nie szukać rozwiązań i satysfakcji poza domem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Homo sapiens mają różne tajemnice i potrafią tkwić w różnych relacjach. Ale mam rację żeby lepiej nie mówił o tych kontaktach. Można nie mówić bo po co skoro to jego przeszłość ale jak już jest w związku to takie kontakty są niedopuszczalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 3 godziny temu Kobieta też może szukać czegoś poza domem jeżeli nie będzie miała tego czegoś u męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Żadna szanującą się żona nie używa seksu jako karty przetargowej. Te co używają pewnie zanim wyszły za mąż były właśnie tymi konkurencyjnymi. A facet który korzysta z usług prostytutek mając żonę lub w ogóle będąc w związku to totalne dno. Wiele żon właśnie używają seksu jako karty przetargowej i jak się obrażą to marny los męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Igor 92 napisał: Dodam jeszcze że od dwóch lat nie korzystam z ich usług Nie musisz się tłumaczyć bo jesteś sam i nikogo nie ranisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Można nie mówić bo po co skoro to jego przeszłość ale jak już jest w związku to takie kontakty są niedopuszczalne. Ja wychodzę z założenia , że lepiej nie mówić wszystkiego , bo jakiś głupi incydent z przeszłości może zasiać ziarno niepokoju w głowie kobiety i wszytko zepsuć. Nie od dziś też wiadomo , że jak mniej wiemy krócej zeznajemy i jest spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 45 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Wiele żon właśnie używają seksu jako karty przetargowej i jak się obrażą to marny los męża To ja takich ...ek To chyba nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Wiele żon właśnie używają seksu jako karty przetargowej i jak się obrażą to marny los męża Albo seks tylko po wypłacie, po bożemu i taki biedak później szuka rozwiązań poza domem sfrustrowany i przekonany że cuś mu się od życia jeszcze należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ja wychodzę z założenia , że lepiej nie mówić wszystkiego , bo jakiś głupi incydent z przeszłości może zasiać ziarno niepokoju w głowie kobiety i wszytko zepsuć. Nie od dziś też wiadomo , że jak mniej wiemy krócej zeznajemy i jest spokój. No jasne ale jak jego dziewczyna spyta np. o pristytutki to co ma biedak kłamać czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: To ja takich ...ek To chyba nie znam Ja znam kilka ale ich nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 45 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Kobieta też może szukać czegoś poza domem jeżeli nie będzie miała tego czegoś u męża. To dotyczy tylko związków które oparte są na seksie. A to niezbyt solidny fundament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, parabataii napisał: To ja takich ...ek To chyba nie znam To na jakim świecie Ty żyjesz helloł mamy dwudziesty piąty rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach