Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościuznudzonyy

czemu kobiety są takie głupiutkie?

Polecane posty

Gość gościuznudzonyy

Bardzo Wam współczuję tych nieudaczników, w których jesteście zakochane...A to nie dzwoni a to nie spotyka się, a to nie chce seksu a to coś innego... Miłość nie polega na cierpieniu, niepewności, huśtawce emocjonalnej, ściskaniu w żołądku...To obsesja, niezdrowe emocje, cierpiętnictwo, zależność emocjonalna... Czemu nie poszukacie sobie partnerów, którzy naprawde będą was kochać i szanować?

'czemu kobiety są takie głupiutkie?' uwazam ze bardziej odpowiedni tytul do postu powinien byc : 'Dlaczego mezczyzni sa tacy nieczuli?'

Gość gościuznudzonyy
depeche15----> są i czuli, tylko kobiety są na tyle głupiutkie, żeby tkwić w układach z facetami. którz do nich nie pasuja, nie kochaja ich dostatecznie, nie chca z nimi byc, nie zależy im na nich...

Gość bo 3py sa głupie z natury
ale maja szparke i tzytzki - to ich najwieksza zaleta

i dlatego jestem gejem :D

zapomniałem dodac ze pasywnym gejem:classic_cool:

Gość gościuznudzonyy
A ja chyba zostane gejem :) podobaja mi sie wytryski na moj tors :classic_cool:

a czasem aktywnym, i zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek

to nudź sie dalej gościu bez kobiet - nic nie jestescie warci czyzby? uwazam ze nie nalezy oceniac swojej /czyjejs wartosci na podstawie tego czy ktos jest w zwiazku czy tez nie ... ps. Tipsem go - dobre :P

Gość gościuznudzonyy
bycie gejem ma wiele zalet, np. po seksie mozna porozmawiac z kims inteligentnym

najbardziej rajcuja mnie sex balangi z emerytami i adoracja ich zwiedłych fiflaków :classic_cool:

Gość gościuznudzonyy
ja np po seskie z naszym dozorca Watlakiem Stanisławem wyobrażam sobie ze zaszczycił mój otwor gebowy Tonasz Jacyków :classic_cool:

Gość gościuznudzonyy
na osiedlu mam ksywke kakałkarz :D

ja mam tak silne zwieracze ze otwieram nimi zakapslowane butelki :)

Gość gościuznudzonyy
nałogowo wysysam krew ze zużytych tamponów mojej 74 letniej sąsiadki :)

Gość ej ty znudzony
Miłość nie polega na cierpieniu, niepewności, huśtawce emocjonalnej, ściskaniu w żołądku...To obsesja, niezdrowe jesli tego nie ma, to jest po prostu nudnie, chyba ksywe masz trafioną.

Gość gościuznudzonyy
ej ty znudzony---> nie to nie jest nuda tylko normalnośc ale jeśli jesteś skrzywiona z jakiegoś powodu emocjonalnie, to tego nie zrozumiesz...

Gość 325523
Kobiety muszą być głupiutkie, bo w przeciwnym razie żadna nie zadawałaby się z mężczyznami i ludzkość wyginęłaby.

Kobiety są naiwne i nie chcą pomyśleć, dają się ponieść uczuciu jak heroinista na głodzie i mają gdzieś z kim, gdzie i jak z grubsza może wyglądać przyszłość. Są do tego stopnia naiwne w tym egoistycznym dążeniu do poczucia w organizmie kolejnych dawek hormonów (miłość drogie panie to chemia) że bardzo często kończą u boku całkowicie nieodpowiedniej osoby egzystując przez resztę życia upchnięte gdzieś pomiędzy niegodziwe bachory a kolejny kredyt, który nigdy nie uczyni życia lepszym lecz nie pozwala zdechnąć z głodu... Pomyślcie czasem zamiast dawać się nabrać na te tanie sztuczki, naiwne słowa i puste deklaracje. Pomyślcie zanim nie będzie za późno! Czuję współczucie dla tych wszystkich naiwnych, które wdepnęły i teraz beczą. Lecz tu trzeba nie głaskać ale...

Taaaak, facet musi być czuły, wierny, inteligentny, zabawny, wyrozumiały, pomysłowy, towarzyski, zaradny, pracowity, przystojny, kulturalny, blablabla. Książe z bajki. Ale życie to nie je bajka! :P

Gość a jak dziewczyna ma 24 lata
i z żadnym nie spała, bo nie byli tego warci to też powiecie że nienormalna albo że księcia szuka. To jak to w końcu jest? Zdecydujcie się w końcu panowie.