Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alejestemfajna

dziwna narosl.

Polecane posty

witam ! od pewnego czasu bardzo zaczelo martwic mnie moje wejscie do pochwy, nigdy nie zwracalam na to uwagi poniewaz mam 'to' od kiedy tylko pamietam. jest to narosl na gornej sciance pochwy przy samym wejsciu wielkosci orzcha wloskiego, no moze odrobine mniejsza, ktora ma chropowata powieszchnie konczaca sie minimalna warstwa skory ksztaltu platka ktory wychodzi na zewnatrz, jest to zdecydowanie odczuwalne przy wkladnaiu palca i bardziej widoczne kiedy mocno napinam miesnie pochwy (caly ten 'orzech' wychodzi na zewnatrz) nie jest to bolesne i jest to kolor identyczny jak reszta mojej muszelki :P przeszukalam wszytsko co jest mozliwe na ten temat w intrnecie od cewki moczowej do roznego rodzaju infekcji, dodaje rowniez ze z uzywaniem tamponow czy wspolzyciem z moim partnerem nie mam zadnego problemu. mieszkam w londynie dlatego tez nie zabardzo usmiecha mi sie wizyta u ginekologa iz lekarze tutaj sa niechlujni jak i samo potawienie diagnozy zajmie dobre pare miesiecy a wiec musze czekac do kolejnego wyjazdu do polski :P dziewczyny jezeli wiecie cos na ten temat, to napiszcie cos o tym. z gory dziekuje :)

Gość Cuspidor
idz do swojego gp,on pokieruje cie dalej..sa jeszcze walk-in przychodnie tam idziesz bez wczesniejszego umowiana sie na wizyte..w jakiej dzielnicy mieszkasz?

sudbury. wlasnie w tym problem ze nie za bardzo chce odwiedzac tutejsze gp szczegolnie ze nie jestem z niego zadowolona czy nawet przychodnie walk-in, dlatego czekam do czasu kiedy wybiore sie na wizyte u prywatnego ginekologa, w polsce ;P

Gość Cuspidor
Moim zdaniem nie zaszkodzi isc i chociaz sie zapytac co to takiego..dla Twojego swietego spokoju...potem pojedziesz do PL i zbadasz sie u Polskiego prywatnie.Powiem ci ze mimo to ze opieka lekarska w UK nie jest za ciekawa mi ginekolog uratowal zycie szybkim i sprawnym dzialaniem...wszystko rozegralo sie w przeciagu tygodnia...w PL na teaki zabieg czeka sie miesiacami,ale to tez zalezy od GP.Pokaz ze sie martwisz stresujesz..itd..ja bym poszla tak dla spokoju ducha.Nie wydaje mi sie by bylo to cos powaznego..moze to jakis tluszczak,badz maly wlokniaczek...ale jak wszystkie narosle i guzki warto to sprawdzic...ja sama mam 2 guzki na brzuchu..konsultowalam to u 5 lekarzy tak mnie przerazily..w tym chirurga Polskiego,Brytyjskiego Onkologa ginekologa,i 3 roznych GP..Glowa do gory i przejdz sie ..nic cie to nie kosztuje a zawsze miec lepiej pare opinii:)

Gość Cuspidor
Sudbury?gdzie to dokladnie jest?jakos nie kojaze..:)

north-west pomiedzy harrow, greenford i wembley :) w sumie masz racje, opinia paru lekarzy zawsze sie przyda, idzie na reke ;P wyjazd do polski mam za nie cale 10 dni a wiec moze przelamie sie i wybiore do tutejszego gp. podkreslilas ze ginekolog tutaj uratowal ci zycie i ze wszystko to rozegralo sie w przeciagu tygodnia, na cale szczescie ;) natomiast ja 'to cos' bo tak to mozna nazwac mam od kiedy pamiec mnie zawodzi, przez ten caly czas uwazalam ze jest to normalne, na koniec dnia kazda ma inna urode i tym sie kierowalam, dlatego zbytnio nie zawracalam na to uwagi i jak narazie do tej pory zyje ;P co wcale nie jest wytlumaczeniem ze nadal moge to lekcewazyc, konsekwencje tego zawsze moga byc gorsze niz zle.