Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test test

zrobiłam test ciązowy i nie wiem wejdzćie

Polecane posty

Gość test test
niby sa 2 kreski ale 2 taka slabiutka ze jak sie dobrze nie przyjrzec to jej nie widac :( a staramy sie 2 cykl, więc nie wiem czy mam się cieszyć czy nie?

Gość test test
a @ miałam dostać wczoraj i nie mam :)

Gość chyba najlepeij będzie
kupić jeszcze jeden test i się upewnić :)

Chyba można ci pogratulować :-D Ale dla 100% pewności zrób drugi. Na moim teście pojawił się wręcz cień kreseczki, widoczny baaardzo słabo a praktycznie mój mąż nawet tego cienia nie widział :-D Powtórzyłam test, wyszedł identycznie, więc dla pewności (czekać kilku dni nie chciałam bo jestem raczej niecierpliwa) zrobiłam Betę i się potwierdziło :-D Tak było przy drugiej ciąży :-D

Gość martinii18
Też uważam że można Ci pogratulować, ale dla pewności poczekaj jeszcze kilka dni i zrób badanie z krwi. Ono będzie wiarygodne w 100%. W moim przypadku dwie kreski wyszly tak czerwone ze nie mogło być mowy o pomyłce :)

Gość saleminka8
nawet jasna kreska oznacza ciążę,ale jak chcesz to zrób pnowny test za kilka dni ;)

Gość mamusia za 9 dni
kochana ja mialam ledwo co 2 kreche... i za 9 dni mam termin podoru :d zycze kciuki zeby i tobie sie udalo :))

ja bym powtorzyla test nawet tego samego dnia tylko innej firmy,w pierwszej ciazy tak mialam wlasnie ze w tescie bladziutka kreska powtorzylam dnia nastepnego i juz byla bardziej widoczna