Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzony rozwodnik

Czemu dzisiaj już tyle kobiet ma zdradę na sumieniu?

Polecane posty

Gość Zdradzony rozwodnik

Czy to nastolatki, czy trzydziestki, prawie każda ma coś na sumieniu i przynajmniej raz zrobiła to na boku. Naprawdę już nie ma kobiet bez takiej skazy moralnej? Gdzie poznać kobietę, która nigdy nie zdradziła? Czy zostają mi do wyboru same, które już w ten sposób zdeprawowały i straciły na wartości?

Gość loka..
Czy to nastolatki, czy trzydziestki, prawie każda ma coś na sumieniu i przynajmniej raz zrobiła to na boku. Robiles jakies badania???

Gość siostra brata ty
kolejny frustrat na babskim forum...kurwa to jakas plaga nieudacznikow

Gość dzidzetta xyz
ja tez nie zdradzilam i jestem szczesliwa mezatka.

Gość Czemu dzisiaj już tylu
mężczyzn ma zdradę na sumieniu? Najpierw zadaj sobie takie pytanie koleś hehe! Fakt, kolejny pojebany nieudacznik, który zapewne ruchać nie potrafi, więc co się dziwić, że laska go zdradziła! Adieu!

Gość Zdradzony rozwodnik
Żona mnie zdradziła, koleżanki wokół miały kochanków, jak spotykam jakieś to też święte nie są, ostatnio poznałem fajną dziewczynę, okazałą się mężatką kręcącą na boku

Gość nie zdradzilam
nie mam zamiaru,ale i tak faceci sa mistrzami w zdradach, wiec nawet jesli co 4 kobieta zdradza, to i tak was nie dogonimy. Najgrosze,ze wy sie jeszcze tym chwalicie, jakby to byl mega wyczyn i bylo czym. Ni raz slyszalam pogawedki kolegow z pracy, jakie to z nich ogiery i ile to razy dzialali na boku. Niby zdrada to potwierdzenie meskosci czy jak??

Gość Zdradzony rozwodnik
Ja nigdy nie zdradziłem i nie chciałbym szmaciary, która dała na boku. Jakbym był z kobietą, która ma na sumieniu zdradę, to by chyba mnie korciło, żeby ją od kurew wyzywać, bo sam przeżyłem zdradę, wiem jak to boli, z tego powodu się rozwiodłem, nie umiałem już być z taką kobietą, dla mnie w tym momencie ona przestała istnieć

Gość lolopopa
nie zamierzam zdradzać ale gdyby mąż mnie zdradził ubiłabym drania:)

Gość Zdradzony rozwodnik
Wy kobiety naprawdę nie potraficie być moralne?

Gość nie zdradzilam
ja sie kiedys zastanawialam,co bym zrobila, gdyby mnie moj maz zdradzil. Nie potrafilabym z nim byc. Najpierw dostalby w twarz, a potem nie zobaczylby mnie juz nigdy w zyciu. Nie wymagam duzo od faceta, wiem, ze to istoty proste i nosza mozg w majtkach. Ale jesli sie decyduja z kims byc, to wymagam dwoch rzeczy, ktore sama w 100% daje: milosci i wiernosci. Cala reszte mozna wypracowac.

Gość no bo tak to juz jest...
ciało puszczone raz w ruch ciagle sie puszcza!!!:))))))

Gość lolopopa
dlaczego więc tyle kobiet toleruje zdradę? jednocześnie dając przyzwolenie na kolejne?

Gość do no bo tak to juz jest..
taka ktora raz sie puscila na zawsze bedzie szmata

Gość nie zdradzilam
bo sa glupie i naiwne. bo kobiety maja gen przebaczania-taki zart matki natury. bo wiekszosc kobiet-nawet jesli sie nie przyznaje-ma kompleksy i nie przyjmuje do wiadomosci, ze jesli nie ten,to bedzie inny.

Czemu dzisiaj już tyle kobiet ma zdradę na sumieniu?" dylemat z serii dlaczego tylu nastolatków w dzisiejszych czasach zasiada przed komputerem a nie czyta książek :P

Gość lolopopa
Chyba po prostu uwielbiają być dręczone i sponiewierane. Kiedyś o zdradzie myślałam raczej w sposób luźny, teraz po prostu mam alergię. Jednego jestem pewna: jeśli facet czy kobieta odchodzą dla kogoś - po jakimś czasie (może statystycznych 3) i u nich zaczynają się problemy

Gość do regres
a nie uwazasz, ze jednak zdrada to powazna sprawa i powinno sie walczyc ze zdrada wsrod kobiet, bo jak to bedzie postepowac to same szmaty do wyboru zostana?

"a nie uwazasz, ze jednak zdrada to powazna sprawa i powinno sie walczyc ze zdrada wsrod kobiet, bo jak to bedzie postepowac to same szmaty do wyboru zostana?" Może jakaś kampania, nagłośnienie problemu w mediach, stowarzyszenia, odczyty, wykłady, seminaria, ćwiczenia w grupach.... jakieś opaski na rękę z napisem: jestem OK-nie zdradzam? :D i gadżety, wibratory dla żon mężów wyjeżdżających w delegacje, telefon zaufania dla wahających się nad zdradą..

Gość do try walking in my shoes
dobry pomysl :)

Gość kobiety prowadzcie sie
czemu najczesciej zdradzani sa faceci wierni?

Gość zonajednegomeza
ja nie zdradzilam i nie mam zamiaru! po pierwsze dlatego ze taki skok w niczym mi nie pomoze po drugie wiem jak sie czuje zdradzona osoba a takiej dawki "uczuc" nie zafundowalabym mezowi po trzecie mimo ze czasem mnie wkurza na maksa to to nie jest powod do zdrady po czwrate nie potrafilabym z tym zyc po piate, dziesiate i setne nie naleze do tej grupy dziwek ktore sie puszczaja na oku a potem zadowolone wykur wione wracaja do lozka meza jakby sie nic nie stalo....a gdy on cos zrobi np smieci nie wyniesie to drze morde jakby mial byc koniec swiata!:D SWIETOJEBLIWE SUKI!!

Gość kobieta ktora zdradzila
powinna popelnic honorowe samobojstwo

a nie uwazasz, ze jednak zdrada to powazna sprawa i powinno sie walczyc ze zdrada wsrod kobiet, bo jak to bedzie postepowac to same szmaty do wyboru zostana?" ze zdrada powinno sie walczyc zawsze i wszedzie i to nieważne ze względu na płeć . Zdrada sama w sobie jest złem i trzeba ją napiętnować ...

Gość nadal to robia w afryce
u niektorych muzulmanskich murzynow

Gość mądra kobieta do zdrady
nigdy się nie przyzna:P