Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperation_woman_cry

nie wiem co robic? mam obsesje?

Polecane posty

moj chlopak ostatnio woli spedzac czas z kolegami niz ze mna do tej pory widzielismy sie prawie codziennie za 1,5 roku slub...ja tez zaczelam ostatnio miec pretensje ze prawie codziennie spotyka sie z kolegami a On ma pretensje ze sie czepiam ze Go to meczy i zaczyna sie dusic ze chce sie jeszcze wyszalec dopoki moze a nie wiecznie ze mna ze jeszcze sie ze mna nasiedzi w zyciu ... czy odpuscic?? przeczekac to?? czy ma racje?

mi tez karze wychodzic z kolezankami

Gość to zacznij wychodzic
z kolezankami!!!!!!!! tylko jednego bym nie tolarowala,wypadow faceta na dyskoteki,lub do klubow na cala noc...

a gdy sie klocimy wyzywa mnie pod pscyhcicznych od idiotek ze powinnam sie leczyc , ze jestem zazdrosna o kolegow

raz mowi ze moje kolezanki sa glupie a drugi raz karze mi z Nimi wychodzic pewnie tylko po to zebym sie nie czepiala o kolegow.

codziennie po jakies 2h -3h potem on spotyka sie z kolegami dzis sie nie zobaczymy bo stwierdzilam ze lepiej bedzie jak odpoczniemy od siebie a raczej on ode mnie

Gość kurrrrrrrrrrrr...........
ale masz "wielkie" problemy! nie wiesz,że faceta należy wychowywać jak psa, krótko ale i czasem trzeba spuścić ze smyczy

Czyli Twój facet codziennie ma dla Ciebie czas, a Ty mu robisz awantury? Jesteś furiatką. Twój facet ma rację. Przestań zanim dziwnym trafem przestanie mieć dla Ciebie te 3 godziny. Albo umówcie się, że będziecie się widywać nie codziennie, ale za to na dłużej.

odpuść mu bo chłopak cierpi:/ nie jest małym chłopcem nie możesz nim sterować! każdy ma prawo do prywatności oraz czasu spędzanego "po swojemu" powinnaś znaleść sobie jakieśzajęcie typowo kobiece albo po prostu sama spędzaj więcej czasu ze znajomymi, z koleżankami

Gość jshfewkrjwj
Norika - nie interesuj sie

to wszystko przez to ze przyzwyczailam sie do tego ze codziennie sie widzimy i boje sie ze jak dluugo nie bedziemy sie widziec to oddalimy sie od siebie cos sie zepsuje lub pozna kogoś. i co z tego ze spedzamy ten czas jak to wyglada w ten sposob ze ja przychodze do niego po pracy okolo 15 , 16 on spi godzine dwie ja siedzie ogladam tv , budzi sie robie mu jesc , posiedzimy razem z godzinke czasem dwie a potem On jedzie sobie. i codziennie prawie to samo rutyna

Gość loca sroka
... moj facet też na poczatku byl jak aniol, ciagle razem, obiady kino... a teraz co...wraca albo w nocy jak już śpie a jak wychodze to on śpi... i prawie wcale go nie interesuje co ja robie. A jak poprosilam go wczoraj zeby mi pomogl wypelnic aplikacje do takiego konkursu na telewizyjnego odkrywce roku bo jak wygramy to bedziemy mogli kupic zmywarke do garów, których on nigdy nie raczy umyć ...to mnie olał. Tak wlasnie jest najpierw super a potem sielanka przeradza sie w dno...

Gość katerina24_85
nie pozwalaj mu na to ja jestem 3 lata po slubie tez pozwalam na to zeby spedzał sam czas z kollegami na silowni i teraz juz wogole nie mamy kontaktu ze soba po przyjsciu z silowni jest komputer,domowe ćwiczenia a potem idzie spac...nawet nie zapyta co ja robilam przez caly dzien ....to przykre....szczerze zastanawiam sie nad swoim malzenstwem czy wogole ma sens ...oczywiscie ja zgodze sie ze mozna miec jakies tam swoje zajecia ale nie zapomina sie ze jest sie zwiazany z druga osoba i to ona powinna byc na pierwszym miejscu.....a kobietki ktore nie maja doswiadczenia niech głupot nie wypisuja....

"a kobietki ktore nie maja doswiadczenia niech głupot nie wypisuja...." A Ty masz takie ogromne doświadczenie, bo trafił Ci się taki, co go pakernia bardziej interesuje niż Ty i to daje Ci prawo wypowidać się w tym temacie?

Gość katerina24_85
ale to nie jest takie proste jak sie wydaje.....poprostu faceta zalacza sie swoj swiat i jak mysla ze juz sa zaobraczkowani to moga wszystko....ale niestety tak nie jest....

a Ty katerina24_85 nie biadol tutaj bo nikogo to nie interesuje, mogłabyś coś doradzić autorce jak jestes taka wielce doświadczone. Potrafisz tylko napisać "nie pozwól mu na to" ale wielka mi rada;/

Gość katerina24_85
[zgłoś do usunięcia] nogogłaszczka słuchaj babo....to nie jest forum do glupich tekstow ...tutaj kobietki musza sobie pomagac...radzic sobie....a ty widocznie nie nadajesz sie do tego....widze to po twoich wypowiedziach...wybacz...

Ło matko, ale macie problemy. ja bym chciała, żeby mój facet czasem gdzieś wyszedł z kumplami. To nie, on woli kino ze mną, na piwko ze mną, spacer ze mną, impreza ze mną, posiedzieć przed telewizorem też ze mną... Fajnie, ale od czasu do czasu chwila wytchnienia by się przydała.

to chociaż z nogogłaszczka moge się tu zgodzić! oczywiście,że facet może sie spotykać z kumplami no bez przesady, My też możemy się zająć sobą. A jak facet chodzi na siłownie to w ogóle nic tylko się cieszyć. lepiej tak niż jakby miał chlać z kumplami i włóczyć sie po klubach!

katerina24_85 słuchaj babo :D Ja właśnie pomagam-słuchając Ciebie autorka będzie robić facetowi regularne awantury z durnego powodu, po krótkim czasie kolesiowi te 3 godziny dziennie, które z nią spędza będą się kojarzyć tylko i wyłącznie z wrzaskami i pretensjami. Taka jesteś doświadczona? To odpowiedz mi po ilu tygodniach koleś stwierdzi, że ma to w dupie i nie będzie już tych kilku godzin CODZIENNIE. Ludzie muszą mieć czas dla siebie, dla znajomych. Chcesz mieć partnera czy brata syjamskiego?

katerina24_85 - nie obrażaj mi tu nagogłaszczki, bo ciebie nikt tu nie wyzywa! skoro nie potrafisz się pogodzić z tym co robi twój facet to sorry ale ci bardzo współczuje i żal mi ciebie