Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onoonona

karmienie piersia a dieta

Polecane posty

Gość onoonona

witam moj maly ma juz cztery mcekarmie piersia ,jem wszytsko oprocz kapusty ,grochu fasoli...nie pije gazowanego uwielbiam bigos kapusniak surowki...kiedy moge zaczac jesc kapuste jak skoncze karmic?

a miod, orzechy, truskawki, cytrusy jesz? ja dzis zjadlam kawalek czekolady z nugatem i teraz sie stresuje ;)

Gość oonononooononononoo
tak jem wszystko zaczynalam od pojedynczych rzeczy ale jem wszysko oprocz wymienionych,maly nie mial ani raz kolki

Gość onoonona
4 m-ce pisalam :)

Gość mamamajki
bigos itp zaczelam podjadac dopiero ok 6 miesiaca. wczesniej moja mala miala straszne kolki. teraz jem juz wszystko-mala ma 9 miesiecy.

Gość a ja jem wszystko od samego
poczatku, tylko z umiarem i mala nie ma zadnych alergii, kolek. nie jest udowodnione, ze kolki powstaja od zlego zywienia mamy.

Gość ja zjadlam
w pierwszym tyg zycia malej michalki i nic jej nie bylo, ciekawi mnie kiedy jadlyscie pomidora i ogorka

mysle ze spokojnie juz mozesz skoro do tego czasu nie miala kolek, raczej juz nie bedzie miala

Przy pierwszym dziecku byłam na diecie - córa miała straszne kolki. Przy drugim dziecku nie byłam na diecie - syn kolek nie miał. Ale czy można z tego uczynić regułę? Musisz po prostu sama spróbować :) Smacznego ;)

Gość a czemu nie jesz
sorry ja karmilam 3 miesiace i jadłam wszystko:>... łacznie z kapucha i piciem coli...Małej nic nie było, nie miała ani jednej kolki, super kupki:) dzisiaj ma 6 miesiecy, przesypia mi całe noce ( od 20 do 7 śpi)...nie słuchaj bzdur ze nie mozna nic jeść, owszem wprowadzaj pomału , czekaj 24 h i zobacz reakcje ale jak nic dziecku nie jest to jedz normalnie, niech poznaje smaki:) a ze czasem puści bączka...każdemu sie zdarzy:P....pozdrawiam

pomidora jadlam juz w szpitalu bo nie wiedzialam ze nie mozna :D i to od razu calego ;) nic malemu nie bylo, w domu po powrocie zjdalam ogorkowa, po fakcie tez sie dowiedzialam ze nie mozna ale nic sie nie dzialo ;)

Gość mamamajki
udowodnione nie jest ale ja widzialam co sie dzialo z moim dzieckiem gdy sobie pofolgowalam... dlatego radze ci na poczatek sprobowac odrobine i obserwowac maluszka. jesli nie bedzie zadnej rekacji to mozesz smialo jesc.

ja jem wszystko oprocz kapusty ale powoli tez zaczne:) maly ma 4 m-ce pomidor i ogorek od poczatku zreszta do ogorkow nie bylo przeciwskazan ,kiszone tez od poczatku jem

Gość jak moj a mała
miała 1,5 tyg zjadłam paprykarz, jak miała 3 tyg zaczełam jadac w mcdonadls, nic nie bylo, nic sie nie dzialo