Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochana i zdruzgotana

Moja mama nie lubi mojego chlopaka

Polecane posty

Moja mama nie lubi mojego chlopaka :( .. Jest kilka powodów :( Krzysiek ma nie za ciekawa przeszłosc :( kilka lat temu bił sę z pewnym chlopakiem , który zagonił potem na niego na policję przez co Krzysiek ma teraz kuratora :( ... Problem w tym ze ja i Krzysiek znalezlismy sie na tym samym weselu co przyjaciółka mojej mamy, :O która dziś do niej zadzwonila i powiedziała same zle rzeczy o moim chlopaku. Powiedziała jej że Krzysiek handlował narkotykami, że miał trudne dzieciństwo, że wychowuje go nie jego ojciec, i w ogole wszystko wszystko jej powiedziała . Mama gdy tylko mnie zobaczyła powtórzyła mi wszystko i dala jasno do zrozumienia ze powinnam cos z tym zrobic . Oczywiscie ja tylko jedno przez to rosumiem :( Nie wiem jak przekonac mame ze Krzysiu nie jest juz taki :( jak przekonac mame że sie zmienił. Jak wytłumaczyć jej ze nie mozna cale zycie karac czlowieka za to co bylo kiedys . Czy przez to moj chlopka nie ma szans na bycie ze mna ? I wreszcie jak wytłumaczyc jej ... ze to milosc mojego zycia ?

Gość .....ot ..co.....
sluchaj mamy. nie zadawaj sie z melina 🖐️

Gość .....ot ..co.....
a tak na serio to marne prowo

spoko minie.u mnie tez byla podobna sytuacjaz eby nie powiedzic identyczna i terz jest ok jestesmy malzenstwem.przede wszystkim twoja mama musi sie do niego przekonac i mu zaufac.najleiej zapros go do siebie i pogadajcie z mama o tym niech sam jej powie jak jest teraz

Gość hmm trudna odpowiedz
A czemu handlował? Narkotykami? Bo wiesz...jak dlatego, że ojciec nie płacił alimentów..i ciężko było mamie..No to wiesz, jakos to można zrozumiec. Jak to był wybryk, bo tak okazywał niechęc do tego, co wkoło niego..np że nie ma ojca itp...no to też mozna zrozumiec..jeszcze ale jak handlował, aby miec markowe ciuchy..No nie wiem. Zalezy ile miał lat. Jak był dzieckiem, ok dziecki różne głupoty robią. Ale jak robi to nadal.. to bym się zastanowiła..

Gość hmm trudna odpowiedz
Tak myślałam. Jak pierwszy raz usłyszałam. że dawał mamie. Ale spytaj się jego mamy;) Bo chłopcy lubia kłamac:D czasem.. Jeśli dla mamy.. to bardzo wzruszające. A co jak mama się dowiedziała?:D dostał lanie:D?

jego mama była tak samo załamana jak moja teraz . Kurde wlasnie odbyłam powazną rozmowę z moją mama :( ona nie da sie pzrekonać :( uwaza ze Krzysiek nie ejst dla mnie . :( a najbardziej moja mama sie boi co bedzie jak reszta rodziny sie dowie o tym jak on BYŁ

Gość Twoja Mama ma racje
i życzy Ci jak najlepiej...