Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_ona

Moj chlopak mieszka w akademiku... czy jest sie czego bac...?

Polecane posty

Gość zakochana_ona

Prosze Was o pomoc... Otoz mam problem bo naczytalam sie i oczywiscie slyszalam od starszych znajomych, kolezanek, ze w akademikach jest.... no delikatnie mowiac troche niespokojnie :/ ufam swojemu facetowi jest kochany ale i tak sie boje ze cos sie stanie... pozna inna, wiadomo jak w akademikach jest : imprezy itp... prosze pomozcie moze mial ktos taki sam problem...?

Ja też mam ten problem. Ufam mojemu chłopakowi, ale niestety...pewnego wieczoru dziewczyny wrzuciły mu pigułkę gwałtu do piwa i potem nastąpiła zbiorowa orgia. Musisz uczulić swojego chłopaka, żeby nie zostawiał piwa i żeby nie chodził w nocy sam do łazienki 🖐️

Nakręcaj się jeszcze bardziej, no bo przecież...koleżanki mi powiedziały, że...:o:o:oAkademik to nie burdel...Jak bedzie mial cie zdradzic albo kogos poznac to i tak to zrobi, nawet u siebie w domu, nie musi miec do tego pokoju w akademiku. ufaj...a nie!

Gość choholudek
Ja Ci powiem jak to jest z własnego doświadczenia :) Teraz właśnie mi leci 5 rok jak jestem w akademiku :) I powiem Ci, że to wszystko zależy od osoby...Są ludzie, którzy korzystają tam z życia i wolności...imprezują/piją itp itd...a są też ludzie np tacy jak ja, których średnio to pociąga. Od czasu do czasu wyjść na jakąś imprezę/piwko, ale szału nie ma...Samo mieszkanie w akademiku nic nie znaczy...można tam spędzić kilka lat i po prostu normalnie funkcjonować jak na mieszkaniu...U mnie nie ma jakiś orgii czy nie wiadomo czego jak to niektórzy mawiają...Tak jak mówię, wszystko zależy od Twojego chłopaka jaką jest osobą i do czego go ciągnie. Okazje do zabawy są, ale jak komuś to nie potrzebne to w ogóle nie ma się czym przejmowac, po prostu będzie sobie tam tylko mieszkał. Pozdro =]