Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kill_Barbie

Co bierzecie na bezsenność?

Polecane posty

Od dwóch miesięcy kiepsko sypiam, a w ostatnim tygodniu już ekstremalnie, max 3 godziny na dobę :/ Mam już dosć, chce sie wyspać!!! Kto pomoże?

Gość ktoś mnie słyszy
najlepszy lek na bezsennnosc, na receptę, moja mama stosuje go od tysięcy lat:)---- estazolan tylko na receptę

A coś bez recepty? Bo powiem szczerze, że jako studentka, nie mam kiedy pójść do lekarza :/ a na godziny, jakie mi pasują, muszę czekać do połowy listopada, a do tego czasu chyba się wykończę :( poza tym chciałabym wiedzieć, z czego to mi sie bierze.

Gość sprubuj dobrego sexu

Gość nelli24
Bardzo Ci współczuje!!!!Wiem co to jest bezsenność ja nie sypiam przed ważnymi wydarzeniami (na coś czekam,jakiś ważny dzień,egzaminy,spotkania po latach i t.d.)I nic mi na to nie pomaga-nawet tabletki!Ale ty spróbuj może mleko z miodem na noc ,i nie pić kawy w ciągu dnia w ogóle!!!No i dobre zmęczenie też pomaga

Gość poganiacz klawiszy
witaminę b

Witamina B? o tym bym nie pomyślała...a faktycznie miałam ostatnio braki witamin z grupy B. Dietę trochę podciągnęłam ku zdrowotności i zielonkom, ale wiadomo jak to po studencku... :) Zaraz chyba polecę jeszcze do apteki po B komplex. Dzięki serdeczne i przespanej nocki życzę:D

Gość taka jakaś senna
Poproś magisterkę w apte4ce o jakieś herbatki lub tableteczki na lepsze spanie. Jest ich sporo.

Gość Eleonora Szeroka
Tisercin.