Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja płynę płynę ldldl

Lubicie jeść chleb z pasztetem, ogórkiem i majonezem? Co jeszcze?

Polecane posty

? :D

Gość kamykamyk
ja do takiego zestawu dodaje jeszcze ketchup :D

ee ketchup to już przesada :p :D

lubie:) ale jeszcze bardziej lubie buleczke z kotletem mielonym,ogorkiem i majonezem,do tego pieprz i sol i pychaaaaa:)

Gość BahamaMama
najlepszy jest majonez z ziemniaczkami na codzienny obiadek ^^ Prawie jak fryty :D:D

No to jest nowa afera, majonezowa! majonezowi do pasztetu mowimy nie!! bojkotujmy majonez, to skandal, i to w kraju nalezacym do UE! majonez i pasztet! nigdy wiecej dewiacji! NIE!

hehhe :D Majsterek jesteś przegościu :D 🖐️ afera majonezowa ! :D :D a pewnie że majonez do pasztetu! Pasztet tylko z majonezem! :D

Gość poieram ale ............
pasztet ogorek kiszony cebulka i czosnek...lekarstwo moje na przeziebienie i pyyyyyycha....

Nie bede popieral akcji 'majonez & pasztet' to hanba! wstyd! bojkotuje te sprawe, pasztet BEZ majonezu! nowe afery w tym kraju, bezrobocie, kryzys i na dodatek PASZTET Z MAJONEZEM!

Gość bojabojaboja
Nie próbowałam, ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić takie połączenie. Jak już to keczap;)

No z czosnkiem musi też być dobre.. a za cebulą znowu nie przepadam ... Majsterek! Proszę cię! Komunisto jeden! Bolszewiku! Chcesz pozbawić pasztet majonezu! Toż to dopiero skandal! Uważaj bo cię na taczkach stąd wywieziemy !! :D :D Co za tupet! :D :D

Gość
mmmm ,piszcie wiecej mjusze sie zrobic głodna bardziej bo wlasnie jem nalesniki z czekolada :classic_cool: i juz mi tak słodko ze chce czyms zrownowazyc

Gość i do tego co w temacie jeszcze
dżem :classic_cool:

CBA zajmie sie wami, toz to ustawiona sprawa, nigdy, od setek lat, majonez nie kolegowal sie z pasztetem:D to nie do przyjecia dla nas, dla POLAKOW! wiem ze Kaczynski podpisal traktat lizbonski z powodu majonezu, czesi gora! nie podpisuj Havel! nie pozwolmy by pasztet zostal zbrukany przez majonez, walczmy w obronie pasztetu! Sobieski pod Wiedniem uratowal pasztet, za honor, za ojczyzne! ZA PASZTET!

Gość
Kanapka z pasztetem drobiowym, pomidorem, ogórkiem i papryką. Kanapka z pasztetem o smaku pieprzu, keczupem. Kanapka z pasztetem z indyka , serem żółtym i pomidorem.

To wasze CBA to siedzi w zmowie ze świętej pamięci Osamą Bin Ladenem i grają razem w rozbieranego pokera! I nikt mi nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne! Majonez + pasztet= miłość! Tak było tak jest i tak pozostanie. Koniec. Kropka.